Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zomerspel 2024





Geef waardering Link suggereren

Zoeken 0 - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z 4020 spellen aanwezig!

Afbeelding Informatie Waardering
Dice Brewing
Categorie: Expertspel
Uitgegeven in: 2014
Uitgever: Board&Dice
Link uitgever: http://boardanddice.com/
Auteur: Filip Głowacz, Ireneusz Huszcza
Illustrator: Piotr Uzdowski
5.0

  Geluk 5 / 10   Strategie 5 / 10  
  Speelduur 45 minuten   Leeftijd vanaf 12 jaar   Aantal spelers 2 - 4  
2 Reacties
Beschrijving Kennisbank
Geacht Genootschap van de Dice Brewing Brouwerij. Met onbetwiste tevredenheid en vreugde verwelkomen wij u, jonge Leerling, in onze nederige brouwerij. Het is een eer voor ons dat u, uit alle werkaanbiedingen die u heeft ontvangen, u voor onze brouwerij in het bijzonder heeft gekozen. Wij zijn vol bewondering voor uw vorige prestaties en voor de manier waarop u de ontwikkeling en beoefening van de kunst van het brouwen benadert.

We moeten echter uw kwalificaties verifiëren in de praktijk. Om dit te doen, huurden we u in voor een proefperiode - die vandaag begint! Naast jezelf, gaan nog een paar andere opmerkelijke leerlingen aan de slag in onze brouwerij. Je zult moeten concurreren met hen, aangezien er slechts één functie Meesterbrouwer Dice Brewing Brouwerij is. Zoals je je waarschijnlijk kunt voorstellen, gaat het niet om een eenvoudige klus... Je moet jezelf bewijzen door het brouwen van verschillende stijlen van bier, het verkrijgen van specifieke mout en hop, evenals het verbeteren van de recepten met ingrediënten die je bier zal doen opvallen. Maar dat is niet alles... De Leerlingen zijn rechtstreeks met elkaar in concurrentie, waardoor ieders leven moeilijker wordt door het gebruik van enkele weinig geraffineerde methoden! Genoeg aan het woord! Het is tijd om te beginnen met uw training en te focussen op wat het belangrijkste is - het bier!

Maak kennis met Mr Hoppy, onze werknemer van de Training-afdeling die zal u leiden door onze ingewikkelde regelgeving samen met deze handleiding. Als u vragen heeft, aarzel dan niet ze hem te stellen. Wij wensen u veel succes en plezier in het brouwen van het bier!
Dice Brewing spelregels

Links
BGG link: Boardgamegeek

 




Plaats een nieuw onderwerp
Onderwerpen
 Onderwerpen   Auteur   Reacties   Bekeken   Laatste bericht 
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
Plaats een nieuw onderwerp




Geef waardering Link suggereren

Dice Brewing - Reacties (2)
Geplaatst: vr 30 apr 2021, 00:33 
Ik wilde dit spel zo graag leuk vinden. Het thema spreekt me aan, er is interactie.

Maar het spel verloopt zo stroperig traag dat het spelplezier opdroogt. Uiteindelijk (met tegenzin) de deur uit gedaan omdat ik het niemand meer wil voorstellen. Puntje erbij vanuit de hoop dat iemand er een vlottere herziene van versie weet te maken.
5
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
Geplaatst: di 09 aug 2022, 16:59 
Avatar gebruiker
Leuk thema, maar uitwerking is toch wel de mist ingegaan. Heel fiddly qua regels en ook vrij onduidelijke regels.
5
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
 

Geef waardering Link suggereren


[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]



Ondersteund door:
phpBB®