Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  


Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
John Rodriguez en Flo de Haan hebben in samenwerking met een trouwe groep testers uit Nederland en Amerika een volledig herziene versie gemaakt van Avalon Hill’s Advanced Civilization, de populaire heruitgave van Francis Tresham’s klassieker uit 1980. 999 Games zal dit bijzondere spel eind 2015 op de markt brengen. Op het Spellenspektakel krijgen liefhebbers de […] Lees verder..
Dit jaar wordt voor de veertiende keer de Nederlandse Spellenprijs – dé kwaliteitsprijs voor in het Nederlands gepubliceerde gezelschapsspellen – uitgereikt. Deze feestelijke uitreiking vindt uiteraard weer plaats gedurende het SpellenSpektakel en wel op zaterdag 8 november om 14.00 uur. Het vlotte dobbelspel Qwixx (uitgegeven door White Goblin Games en bedacht door Steffen Benndorf) werd […] Lees verder..
Het tijdschrift Quest en spellenuitgever Identity Games organiseren de spelontwerpwedstrijd Het leukste spel van Nederland. Creatieve spellenbedenkers worden opgeroepen om hun spelontwerpen aan een vakjury voor te leggen. Iets voor jou? Hieronder zijn de relevante links opgesomd. Gezien de betrokkenheid van Identity Games acht ik een waarschuwing op zijn plaats. Het verleden van deze uitgever […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Een verslag van Spiel 2014: http://t.co/wE0Y8zkLx1 #spiel14 — Erwin Broens (@Bordspeler) October 26, 2014 Een kritische noot over de zombietrend in spellenland: http://t.co/0cUDxaoHUk — Erwin Broens (@Bordspeler) October 25, 2014 Die Krieger vom Jein, […] Lees verder..
De tweeëndertigste editie van de internationale spellenbeurs Spiel sloot op 19 oktober zijn deuren. Volgens het slotbericht van de organisator heeft de beurs dit jaar een recordaantal van 158.000 bezoekers getrokken. Dit verbaast mij. Het bezoekersaantal kwam dit jaar immers van twee kanten onder druk te staan, door de massale treinstaking en het zomerweer in […] Lees verder..
Op zaterdag 8 en zondag 9 november opent het grootste en gezelligste spellenevenement van de Benelux zijn deuren. Het beursgebouw van Eindhoven wordt die dagen bevolkt door toonaangevende spellenuitgevers met hun nieuwste spellen, spelauteurs met hun creatieve ontwerpen, winkeliers met spectaculaire aanbiedingen, spelverenigingen met hun unieke blik op de hobby en uiteraard duizenden spelende bezoekers. […] Lees verder..
Op het Spellenspektakel van 2014 worden de eerste 5000 bezoekers getrakteerd op een mooi cadeau. Dit jaar krijg je niet alleen een leuke ‘goodie bag’ met een tijdschrift, samples en een Ducosim Spel!enkaart. De beursorganisator en zijn partners 999 Games en Carta Mundi pakken groots uit met het volwaardige kaartspel Bonje in de Stal. Dit […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. De top drie van het WK Carcassonne: pic.twitter.com/LF3JsDVWAx — Erwin Broens (@Bordspeler) October 19, 2014 Outer Earth, maak planeten geschikt voor bewoning. Nu op Kickstarter: https://t.co/n4jbSSN1vz — Erwin Broens (@Bordspeler) October 19, 2014 Phoenix […] Lees verder..
De tweeëndertigste editie van de internationale spellenbeurs Spiel sloot zondagavond zijn deuren. Volgens het slotbericht van de organisator heeft de beurs dit jaar maar liefst 158.000 bezoekers getrokken. Dit recordaantal verbaast mij. Het bezoekersaantal kwam dit jaar immers van twee kanten onder druk te staan, door de massale treinstaking en het zomerweer in het weekend. […] Lees verder..
Het Duitse spellenblad Fairplay organiseert elk jaar de zogenaamde Scoutaktion, een hitlijst met de populaire spellen van Spiel. Deze publieksverkiezing met relatief weinig stemmers (abonnees van het blad en hun introducees) moet je uiteraard met een korrel zout nemen, maar de Scoutaktion is elk jaar een bron van vermaak en kooplust voor veel bezoekers. De […] Lees verder..
Op Spiel 2014 hoorde ik dat de Nederlandse distributiedeal tussen Queen Games en Jumbo na anderhalf jaar alweer van de baan is. Ondanks de populaire demo’s op Nederlandse beurzen en conventies lukte het Jumbo blijkbaar niet om voldoende spellen in de Nederlandse speciaalzaken te krijgen. Dit verbaast me eerlijk gezegd niet. De tussenkomst van een […] Lees verder..
White Goblin Games heeft de Nederlandse editie van MACHI KORO aan de winkels uitgeleverd. MACHI KORO is een vlot dobbelspel, waarin 2-4 spelers met gebouwkaarten een eigen stad opbouwen. Iedere speler begint het spel met twee startgebouwen en vier bezienswaardigheden. De overige gebouwkaarten worden als open voorraad klaargelegd. In jouw beurt gooi je de dobbelsteen […] Lees verder..
Donderdagmiddag werden de prijswinnaars van de International Gamers Awards gehuldigd. De meerspelercategorie is gewonnen door Russian Railroads van Helmut Ohley en Leonhard Orgler, uitgegeven door Hans im Glück (in Nederland door 999 Games). Dit is het tweede feestje voor auteurs en uitgever, na de uitreiking van de Deutsche Spiele Preis op woensdagavond. De tweespelercategorie is […] Lees verder..
De woensdag voor Spiel is sinds jaar en dag het feestje van de pers. Om 11 uur ‘s morgens wordt afgetrapt met de persconferentie, die conform een goede traditie uit drie bijdragen bestaat.  Een toespraak van de beursorganisator Dominique Metzler, een welkomstwoord van de exploitant van de beurshallen en een voordracht van Hermann Hutter, de […] Lees verder..
Donderdag opent het beursgebouw in Essen de deuren voor Spiel 2014, de grootste spellenbeurs ter wereld. Ik ben vanaf woensdag actief op de beurs en hoop de komende dagen veel informatie over nieuwe spellen te verzamelen. Als de techniek meewerkt, zal ik ook dit jaar tijdens de beurs de eerste foto’s en teksten publiceren. Ik […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO