Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Afgelopen zaterdag opende de Groningse Der Aa-kerk voor de derde keer zijn deuren voor de spellenbeurs Noorderspel. Dit jaar wisten maar liefst 1285 liefhebbers van spelletjes in alle soorten en maten de weg naar de beurs te vinden. Dit bezoekersrecord is des te indrukwekkender, omdat Groningen afgelopen weekend vanuit het zuiden niet met de trein […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Tales from the Taverns: Legends of Goblins Past. Nu op Kickstarter: https://t.co/Ush5eNeqp5 — Erwin Broens (@Bordspeler) September 18, 2016 OutLawed!, liegen en bluffen in het beestachtige Wilde Westen. Nu op Kickstarter: https://t.co/VEZScAt62G — Erwin […] Lees verder..
De Duitse uitgever HABA is een gigant in kinderspellenland. De gele dozen vol kinderpret zijn ook bij de Nederlandse speciaalzaken een vertrouwd gezicht. In het najaar van 2015 startte HABA een nieuwe familiespellenlijn met Avonturenland, Spookies en Karuba. De start was succesvol: Avonturenland is nog in de race voor de Nederlandse Spellenprijs, Karuba sleepte dit […] Lees verder..
De Duitse uitgever HABA geeft dit najaar een vervolg aan de vorig jaar opgestarte familiespellenlijn, met drie nieuwe spellen en een uitbreiding van het bordspel Avonturenland. In Duitsland worden de nieuwe spellen medio oktober gepresenteerd op de beurs Spiel 2016 in Essen. Ook de Nederlandstalige edities worden binnen een paar weken verwacht. De vertegenwoordiger van […] Lees verder..
De Groningse spellenwinkel Wirwar Spellen en Puzzels organiseert op zaterdag 24 september de grootste spellenbeurs van het Noorden. Kaartspellen, dobbelspellen en bordspellen, alles kan worden gespeeld op Noorderspel. Er worden spellen gedemonstreerd, toernooien gespeeld en fonkelnieuwe spellen maken op Noorderspel hun Nederlandse debuut. De belangrijkste Nederlandse uitgevers zijn aanwezig, aangevuld met een paar buitenlandse smaakmakers. […] Lees verder..
999 Games heeft deze week drie mini-versies van bekende kinderspellen ingeblikt en uitgebracht: De Betoverde Toren, Het Magische Labyrint en Spokentrap. Dit zijn kleine reisedities van de originele spellen. Spokentrap en de Toren zijn speltechnisch nagenoeg gelijk aan het origineel. Het Magische Labyrint speelt wel anders dan de grote broer, omdat het doolhof niet aan […] Lees verder..
999 Games heeft deze week een nieuw spel van Haim Shafir, de keizer van de snelle reactiespellen, uitgeleverd. Brain Storm is een partyspel, waarbij het draait om razendsnel associëren en reageren. Op de kaarten is van alles en nog wat afgebeeld. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk een juist verband tussen twee kaarten […] Lees verder..
Van donderdag 15 september tot en met zondag 6 november 2016 is de stembus van de Speelgoed van het Jaar verkiezing geopend. In elk van de zes leeftijdscategorieën zijn vijf producten genomineerd, waaruit per categorie één winnaar wordt gekozen. De via de website www.speelgoedvanhetjaar.nl uitgebrachte stemmen bepalen voor 50% de uitslag, stemmen van de verschillende […] Lees verder..
De winnaars van de International Gamers Awards 2016 zijn vannacht bekendgemaakt. Deze internationale spellenverkiezing wordt georganiseerd door een team met spellenkenners uit tal van landen. De Nederlandse inbreng wordt sinds deze jaargang ingevuld door Ronald Hoekstra en ondergetekende (als opvolger van Han Heidema). De winnaar in de categorie spellen voor meer spelers is Mombasa van […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Een interview met Tom Jolly, de ontwerper van Wiz-War: https://t.co/sufSnfGjqY — Erwin Broens (@Bordspeler) September 11, 2016 999 Games werkt al aan de Nederlandstalige editie van de verwachte Spiel 2016 topper Great Western Trail. […] Lees verder..
De jury van de Spaanse spellenprijs Premio JdA heeft de genomineerden van 2016 bekendgemaakt. Uit deze spellen wordt op 8 oktober 2016 het Spaanse Spel van het Jaar (Juego del Ano) van 2016 gekozen. De ceremonie vindt plaats op het Festival Internacional de Juegos Córdoba. De genomineerde spellen: Código Secreto (Codenames) van Vlaada Chvátil (Devir) […] Lees verder..
De Gouden Ludo is een Vlaamse spellenprijs die dit jaar voor de zevende keer wordt georganiseerd. Een testpanel van spellenclubbezoekers heeft de afgelopen maanden 29 voorgedragen spellen beoordeeld. Op basis hiervan zijn zes spellen genomineerd voor de eindronde van de verkiezing. Dit jaar zijn de genomineerden voor het eerst verdeeld over twee categorieën: familie- en […] Lees verder..
De winst bij de Deutsche Spiele Preis van Mombasa is nog maar net geïncasseerd, of eggertspiele heeft de volgende experttitel van Alexander Pfister klaarstaan. Op Spiel 2016 wordt het bordspel Great Western Trail uitgebracht. Aangezien 999 Games al is begonnen met de productie van de Nederlandse editie, zal ook deze niet lang op zich laten […] Lees verder..
Met Navegador voegt The Game Master komende week een tweede spel van de Duitse spelauteur Mac Gerdts aan zijn collectie toe. De Duitse editie van dit bordspel verscheen al in 2010, een jaar na Imperial 2030. De Nederlandse editie van Navegador had blijkbaar wat meer tijd nodig. Op een langwerpige wereldkaart bevaren Portugese ontdekkingsreizigers de […] Lees verder..
De nieuwe Belgische uitgever Game Brewer heeft vandaag een Kickstarterproject voor zijn eerste bordspel PIXIE QUEEN gelanceerd. Dit is een vlot spelend worker placement spel over een koningin die als een ware tiran over haar pixie-volk heerst. Pixies zijn kleine vliegende kwelgeesten, die mensen bestelen en pesten. Winnaar van het spel is de speler met […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO