Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  

Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Legendary Showdown: Machines and Magic, een robbertje vechten in een comics setting. Nu op Kickstarter: https://t.co/zdYFXvmMA5 — Erwin Broens (@Bordspeler) March 1, 2015 Kage Masters, een uitbreiding van Ninja Dice. Nu op Kickstarter: https://t.co/m63atsNrbW — […] Lees verder..
White Goblin Games legt op dit moment de laatste hand aan de eerste grote uitbreiding van het populaire bordspel Istanbul. In de doos van ‘Mokka & Smeergeld’ kun je het volgende spelmateriaal verwachten: 6 locatietegels (4 nieuwe en 2 vervangende), 1 houten koffiehandelaar, 1 houten barrière, 1 barrièrefiche, 25 houten koffiezakken, 20 gildekaarten, 18 nieuwe […] Lees verder..
40! is een plagerig kaartspelletje dat bestaat uit getallenkaarten (figuren) van 1 t/m 40 en dobbelsteenkaarten (dobbelstenen). De spelers bouwen aan oplopende rijen figuren, die ze met behulp van de dobbelstenen bemachtigen. Pas als een rij wordt afgesloten met de figuur 40, krijgen de spelers punten. 40! wordt in Duitsland het Mens-erger-je-niet-kaartspel genoemd. In Nederland […] Lees verder..
De jury van de Franse spellenprijs As d’Or heeft vanavond de uitslag van de verkiezing van 2015 bekendgemaakt. De winnaars zijn gehuldigd tijdens een soiree voorafgaand aan het Festival International des Jeux, de internationale spellenbeurs in Cannes. Aan het begin van de ceremonie werd stilgestaan bij het spel Les Poilus, waarvan de illustrator Tignous in […] Lees verder..
De Swiss Gamers Award is een Zwitserse spellenprijs die wordt toegekend op basis van een verkiezing onder 22 Zwitserse spellenclubs. De winnaar van 2014 is het bordspel Istanbul van Rüdiger Dorn, dat in Nederland wordt uitgegeven door White Goblin Games. Istanbul won de strijd met een piepkleine voorsprong op Five Tribes. De volledige Top 5 […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Imperial Harvest, roof de aardbeien van de keizer. Nu op Kickstarter: https://t.co/l8WTIaRG7N — Erwin Broens (@Bordspeler) February 22, 2015 Entropy, kaart jezelf terug naar de realiteit. Nu op Kickstarter: https://t.co/37kxxOm3ex — Erwin Broens (@Bordspeler) February […] Lees verder..
Het Oostenrijkse spellentijdschrift WIN heeft een speciale uitgave over de Spielwarenmesse in Nürnberg uitgebracht. In dit nummer vind je op 66 pagina’s korte beschrijvingen en foto’s van 603 nieuwe spellen, die zijn bedacht door 315 ontwerpers en uitgegeven door 102 uitgevers. Je kunt de Engelstalige of de Duitstalige editie van dit nummer gratis downloaden. Meer […] Lees verder..
De gebruikers van de internationale spellenwebsite Boardgamegeek kiezen jaarlijks hun favoriete spellen in tal van categorieën. De winnaars van de verkiezing van 2014 zijn vannacht bekendgemaakt. De op BGG actieve spelliefhebbers hebben Splendor als hun Spel van het Jaar gekozen. Dit spel van Marc André (uitgever: Space Cowboys) won daarnaast de subcategorie ‘familiespel’. Het populaire […] Lees verder..
In de achtste aflevering van het derde seizoen van TableTop spelen Ashley Johnson, Grant Imahara, Dodger Leigh en gastheer Wil Wheaton het coöperatieve survival bordspel Dead of Winter van Jonathan Gilmour en Isaac Vega, uitgegeven door Plaid Hat Games. [link] Meer informatie: Dead of Winter Lees verder..
Vorig jaar introduceerde Goliath compacte Turbo-versies van de spellen Rummikub, Triominos en Geen Paniek. Vanaf half maart ligt ook Woordzoeker Turbo in de winkels, de supersnelle versie van het woordspel Woordzoeker. Spelbeschrijving van de uitgever: Woordzoeker Turbo is de supersnelle versie van Goliaths klassieke en populaire woordspel. Draai de spinner om te bepalen met welke […] Lees verder..
Op zaterdag 14 maart 2015 organiseren Red Barons Gent & Thunderbolts Gent de 27ste editie van de spellenbeurs WarCon in het dienstencentrum te Gent (België). Op deze beurs staan board- en miniature wargames centraal. Er worden demonstraties verzorgd, er zijn maar liefst 20 clubs actief en er staan meer dan 10 stands van binnen- en […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Een artikel over een van de auteurs van Twilight Struggle (incl. een blik op wat er nog gaat komen): http://t.co/piueXLX8Cl — Erwin Broens (@Bordspeler) February 15, 2015 Maak kennis met Das Lesebuch der Spieler: […] Lees verder..
De gerenommeerde Groningse spellenspeciaalzaak Wirwar is per 1 februari van eigenaar gewisseld. Na ruim 22 jaar heeft Willeke Christiaans het stokje overgedragen aan Kim Hoetjes-Mulders. Om deze wisseling te vieren en Willeke uit te zwaaien geeft Wirwar op vrijdag 13 maart een feestje. Je bent dan tussen 14.00 en 21.00 uur van harte welkom in […] Lees verder..
Onlangs verscheen het kaartspel Bycatch van een in Utrecht en Berlijn gevestigd samenwerkingsverband van Subalekha Udayasankar en Hubbub. Het artwork is verzorgd door Agnes Loonstra. Dit kaartspel voor 3-5 spelers is op dit moment alleen met Engelstalige regels beschikbaar, maar bij voldoende vraag behoren andere talen tot de mogelijkheden. Bycatch is een vlot en luchtig […] Lees verder..
De Amersfoortse Spellenwinckel werd de afgelopen 17 jaar enthousiast en vakkundig gedreven door Bert Calis, met indrukwekkende steun van zijn sympathieke moeder. Ik denk met veel plezier terug aan deze jaren. Bert kreeg onlangs de gelegenheid om zelf over te stappen naar spellenuitgever 999 Games en om zijn winkel over te dragen aan Michael en […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO