Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  

Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Sinds juni is Nederland een spellenuitgever rijker. Bloom Games is opgericht door spelauteur Johan Bloem, voor de uitgave van zijn kaartspel Escape!. Dit spel is bedacht naar aanleiding van een verzoek van het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen, dat voor de museumshop op zoek was naar een spel wat goed aansloot bij het assortiment. Daarmee laat […] Lees verder..
In de nieuwe aflevering van de spellenshow TableTop spelen Allie Brosh, Mark Fischbach, Brea Grant en gastheer Wil Wheaton Legendary: A Marvel Deck Building Game van Upper Deck Entertainment. [link] Meer informatie: Upperdeck Lees verder..
Ben jij geïnteresseerd in Japanse kaart- en bordspellen en bezoek je in oktober Spiel 2015? Dan kun je sinds vandaag allerlei nieuwe Japanse spellen van Japon Brand en Minimal Games voorbestellen. De ‘voorbestelprijzen’ zijn wat hoger dan de standprijzen op de beurs, maar realiseer je dat de populaire titels op de vroege donderdagmorgen al zijn […] Lees verder..
De jury van de verkiezing Speelgoed v/h Jaar heeft vandaag de nominatielijsten van 2015 bekendgemaakt. Deze prijs is zoals gebruikelijk verdeeld in meerdere leeftijdscategorieën. De winnaars van de verschillende categorieën worden later dit jaar via de gebruikelijke publieksverkiezing bepaald. De genomineerden van 2015 zijn: Categorie 0 t/m 3 jaar: Vrolijke vriendjes; Magisch Speelhuis – VTech […] Lees verder..
Het kinderspel Mmm! is vandaag gekroond tot het Spiel der Spiele van 2015. Deze Oostenrijkse spellenprijs wordt sinds 2001 uitgereikt door de Wiener Spiele Akademie. Mmm! is een ontwerp van de bekende spelauteur Reiner Knizia, die hiermee voor de vijfde keer deze prijs wint. Mmm! wordt uitgegeven door Pegasus Spiele. Mmm! is een coöperatief kinderspel, […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Een voormalig wereldkampioene voegt het Carcassonne NK 2015 aan haar erelijst toe: https://t.co/upGq3jh3DQ — Erwin Broens (@Bordspeler) June 28, 2015 Vandaag is het Belgisch Kampioenschap Istanbul gespeeld. https://t.co/PKMQv4xUrZ — Erwin Broens (@Bordspeler) June 28, 2015 […] Lees verder..
White Goblin Games heeft The GAME uitgebracht, een nieuw spel van de Duitse spelauteur Steffen Benndorf, die in Nederland al hoge ogen gooide met zijn dobbelspel Qwixx. De Duitse editie van The GAME verscheen afgelopen voorjaar bij NSV en heeft inmiddels een nominatie voor het Spiel des Jahres in de wacht gesleept. De Nederlandse editie […] Lees verder..
The GAME is een nieuw spel van Steffen Benndorf, de Duitse spelauteur die vorig jaar in Nederland hoge ogen gooide met zijn dobbelspel Qwixx. De Duitse editie van The GAME verscheen afgelopen voorjaar bij NSV en heeft inmiddels een nominatie voor het Spiel des Jahres in de wacht gesleept. De Nederlandse editie van The GAME […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. MAGE Company komt eind juli met een Kickstartercampagne voor Reiner Knizia's Res Publica 2230 AD (een opvolger van Res Publica). — Erwin Broens (@Bordspeler) June 21, 2015 De Spiel des Jahres jury kijkt 25 jaar […] Lees verder..
De internationale spellengemeenschap Spielfrieks discussieert al jaren in een besloten groep over spellen. Daarnaast kiezen ze elk jaar hun eigen hitlijst. De drie winnaars van de Meeples Choice Awards van 2014 zijn (in volgorde van populariteit): Roll for the Galaxy, Castles of Mad King Ludwig en Splendor. Meer informatie: De volledige uitslag op Opinionated Gamers Lees verder..
In de nieuwe aflevering van de spellenshow TableTop spelen Paul Scheer, Tara Platt, Yuri Lowenthal en gastheer Wil Wheaton Donald X. Vaccarino’s bordspel Kingdom Builder, het Spiel des Jahres van 2012. Kingdom Builder was vandaag goed voor nog meer nieuws: op Kickstarter is een campagne gestart voor de derde grote uitbreiding Marshlands. [link] Meer informatie: […] Lees verder..
999 Games meldt dat Camel Up SuperCup, de uitbreiding van het Spiel des Jahres 2014 Camel Up, deze week wordt uitgeleverd aan de winkels. Mijn goede vriend Bob heeft deze set met vier uitbreidingen onlangs in Duitsland gespeeld. Ik geef hem het woord. Met Camel Up SuperCup kan het aantal spelers worden verhoogd naar 10 […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. De genomineerden voor de 2014 Meeples Choice Awards: http://t.co/gzZ65NDfSU — Erwin Broens (@Bordspeler) June 14, 2015 Een indrukwekkend lang rij zomerse video previews van The Dice Tower: https://t.co/KlsjeVRo9b — Erwin Broens (@Bordspeler) June 14, 2015 […] Lees verder..
Vandaag ontving ik van Bergsala Enigma Benelux de volgende nieuwsbrief over seizoen 1 van de Nederlandse editie van Pandemic Legacy. Op 8 oktober vindt tijdens Spiel in Essen de wereldwijde release plaats van Pandemic Legacy. Pandemic Legacy is het geheel nieuwe en langverwachte spel in de populaire Pandemic reeks. Het stand-alone spel is bedacht door […] Lees verder..
Medio augustus komt Jumbo met Stratego ConQuest, een nieuw bordspel voor 2-4 spelers. Het speelbord toont een eiland met 24 gebieden, die elk zijn verdeeld in drie zones. In acht van deze gebieden vind je steden. Iedere speler zit aan zijn eigen kant van het bord. De speelstukken zijn zo ontworpen, dat je alleen jouw […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO