Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. De Rode Pion en het team van het Spellenspektakel zorgen komend weekend voor speelplezier op Castlefest in Lisse: http://t.co/fflOkggLjl — Erwin Broens (@Bordspeler) July 26, 2015 The Assembly, superhelden en sinistere ondernemingen. Nu op Kickstarter: […] Lees verder..
De jubilerende uitgever 999 Games kent geen zomerreces. Terwijl de rest van Nederland vakantie viert, blijven de nieuwe spellen in Almere van de lopende band rollen. Medio juli verscheen al de Dominion uitbreiding Avonturen. Deze set bevat 400 kaarten, 6 tableaus en 60 fiches. Er worden 30 nieuwe koninkrijkkaarten geïntroduceerd, waaronder een aantal ‘duurzame’ die […] Lees verder..
Op zaterdag 19 september 2015 organiseert de landelijke spellenvereniging Ducosim een spellenbeurs in de Flint te Amersfoort. Op het programma staan onder meer demonstraties van nieuwe gezelschapsspellen. Er zijn verder verkoopstands waar je de nieuwste spellen kunt kopen en een bring & buy stand met tweedehands spellen. Locatie: Stadshal De Flint, Coninckstraat 60, 3811 WK […] Lees verder..
Dat er een Catan Big Box in de pijpleiding zit, weten we al een paar maanden. 999 Games hult zich vooralsnog in stilzwijgen over de inhoud, maar van de week vond ik op Cool Blue een coverafbeelding en een korte beschrijving van de inhoud. De Catan Big Box bevat naast het basisspel twee speciale speelvelden […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Het Österreichisches Spiele Museum brengt zijn jaarlijkse spellenboek voortaan als gratis PDF uit: http://t.co/HmZxqwBILN — Erwin Broens (@Bordspeler) July 19, 2015 Een aardig artikel over spelverzamelaars: http://t.co/EBi3ul5r0x — Erwin Broens (@Bordspeler) July 19, 2015 Darkrock […] Lees verder..
Gisteren arriveerde het eerste persbericht van Spiel 2015. De beurs vindt ook dit jaar plaats in de hallen 1, 2, 3 en 4, aangevuld met hal 7. Daarnaast herbergt de Galeria de populaire kinderspeelplaats met springkussens, autootjes en andere actieve vormen van kinderpret. Door de extra hal stijgt het bruto-oppervlak van de beursvloer dit jaar […] Lees verder..
Ares Games brengt in het voorjaar van 2016 een Anniversary Release van War of the Ring Second Edition op de markt. Deze luxe editie bevat 205 met de hand beschilderde miniaturen, een 20% groter speelbord, een War of the Ring Companion met strategische tips en illustraties van John Howe en alle tot nu toe bekende […] Lees verder..
In de nieuwe aflevering van de spellenshow TableTop spelen Jason Ritter, Jennifer Hale, John Ross Bowie en gastheer Wil Wheaton het dobbelspel Roll For It! (uitgever: Calliope Games) en het voor de Nederlandse Spellenprijs genomineerde verzamelspel Sushi Go! (uitgever: White Goblin Games). [link] Meer informatie: Sushi Go! recensie Roll For It! Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Begin 2016 duiken de Teenage Mutant Ninja Turtles op in een big box adventure boardgame: http://t.co/EIYAAlhYNH pic.twitter.com/kSMUo7dZKN — Erwin Broens (@Bordspeler) July 12, 2015 De Boardgamejunkies doen verslag van twee Duitse spellenevenementen: http://t.co/S0BJOSSogP — Erwin […] Lees verder..
Op 10 oktober organiseert uitgeverij Kosmos een CATAN Big Game op de beurs Spiel 2015 in Essen. Met dit speciale evenement wil men een nieuw Catan-wereldrecord vestigen. Daartoe moeten minstens 1.000 Catan-fans op het bijna 500 meter lange speelveld gelijktijdig een pot Kolonisten spelen. Het vorige record van 922 spelers stamt uit 2013 en werd […] Lees verder..
Zoals bekend komt distributeur Bergsala Enigma Benelux met de Nederlandstalige versies van de coöperatieve tophit Pandemic, de uitbreiding Pandemic: On the brink en het nieuwe Pandemic Legacy. Om de release van deze Nederlandstalige versies in te luiden, organiseren ze op 23 augustus een Open NK Pandemic Survival. Pandemic Survival is een wereldwijd toernooi van het […] Lees verder..
White Goblin Games start maandag met de uitlevering van Machi Koro Metropool, de tweede uitbreiding van het populaire dobbelspel Machi Koro. Deze uitbreiding bevat 15 nieuwe gebouwen, waaronder twee unieke gebouwen die speciaal voor White Goblin Games zijn ontworpen en die alleen in deze uitgave zijn te vinden. Hieronder vind je een presentatie van enkele […] Lees verder..
Na een zwangerschap van acht maanden is deze week een nieuw nummer van het gratis spellenblad Spel in Zicht geboren. We noemen hem ‘nummer 23’, hij is 28 pagina’s dik en blaakt van speelplezier. In dit nummer vind je onder meer recensies van Five Tribes, Deus, De Alchemist, Lords of Xidit, The Golden Ages, Concept, […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. High Frontier, de derde editie van Phil Eklund’s galactische ontwikkelingsspel. Nu op Kickstarter: https://t.co/FOGMisdcLG — Erwin Broens (@Bordspeler) July 5, 2015 Inferno Of Rock, een hard rock trivia game. Nu op Kickstarter: https://t.co/HtbBiqKn2S — Erwin […] Lees verder..
De Jury Spiel des Jahres heeft vandaag de winnaar van het Kennerspiel des Jahres van 2015 bekendgemaakt. Deze prijs voor het beste expertspel is dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. De gelukkige winnaar van 2015 is BROOM SERVICE. Dit bordspel is ontworpen door Andreas Pelikan en Alexander Pfister. Broom Service wordt uitgegeven door Alea, […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO