Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Stonemaier Games werkt aan een eigen ‘legacy’ spel Charterstone: https://t.co/ZFoumeVvDP — Erwin Broens (@Bordspeler) April 30, 2016 De gemeente Eijsden-Margraten lanceert het bordspel De Heerlijckheden van Eijsden-Margraten: https://t.co/1KXmaQyXRg — Erwin Broens (@Bordspeler) April 29, […] Lees verder..
999 Games heeft deze week het prachtig uitgevoerde bordspel Potion Explosion uitgeleverd. In Potion Explosion moeten de spelers de toverdranken op hun toverdranktegels brouwen. Daartoe pakken ze gekleurde knikkers uit een dispenser. Als hierdoor knikkers van dezelfde kleur elkaar raken, mag je deze ook pakken. Elke toverdrank heeft een speciale eigenschap die je één keer […] Lees verder..
House of Monks Games meldt dat de Nederlandse editie van de bijna veertigjarige klassieker Cosmic Encounter verkrijgbaar is. In dit spel vertegenwoordigt iedere speler een buitenaards ras. Als actieve speler val je een planeet van een tegenstander aan. Beide partijen hebben de mogelijkheid om bondgenoten uit te nodigen en kaarten uit te spelen om het […] Lees verder..
White Goblin meldt via Twitter (rechtstreekse informatie heb ik al een maand of twee niet meer van ze gehad) dat de nieuwe versie van het kaartspel Crooks verkrijgbaar is. Het onpraktische blikje is vervangen door een kartonnen doosje. Ook de inhoud is aangepakt. Naast aanpassingen van de waarde op sommige kaarten, is de Kingpin uit […] Lees verder..
Van 1 mei tot en met 31 juli kan iedere spelliefhebber zijn stem uitbrengen bij de verkiezing van de Deutsche Spiele Preis 2016. Bij deze publieksverkiezing benoem je jouw vijf favorieten en jouw favoriete kinderspel van de jaargang 2015/2016 (van Spiel 2015 tot en met het voorjaar van 2016). De prijzen worden begin oktober uitgereikt […] Lees verder..
Op de website van het Duitse tijdschrift Spielbox las ik vandaag het droevige nieuws dat Richard van Vugt afgelopen woensdag is overleden. Richard was een sterspeler van de Nederlandse spellenscène. Hij was de drijvende kracht achter de spellensite Gamepack, een vaste recensent van Spielbox, lid van de jury van de Essener Feder (de prijs voor […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. BGG over The Dresden Files Cooperative Card Game: https://t.co/sRCJiNc586 — Erwin Broens (@Bordspeler) April 24, 2016 Volgend jaar zoekt Terra Mystica het hogerop: https://t.co/ALXNbpdXyt — Erwin Broens (@Bordspeler) April 24, 2016 Interview met Reiner […] Lees verder..
999 Games organiseert van 25 april t/m 30 juni 2016 een cashback actie voor kopers van de volgende spellen: Halli Galli, Halli Galli Extreme, Speed Cups, CroX Word, SET, Vlotte Geesten, Regenwormen, Regenwormen Uitbreiding, Machiavelli, Port Royal, Pak die Zak, Qwirkle Reiseditie, Patchwork en De Legenden van Andor: Chada & Thorn. Laatstgenoemde titel is nog […] Lees verder..
Met Die Burgen von Burgund – Das Kartenspiel start de Duitse uitgever Alea een nieuwe spellenreeks in kleine dozen (18 x 11 cm). Dit kaartspel is gebaseerd op Stefan Feld’s bordspel die Burgen von Burgund uit 2011. Liefhebbers zullen elementen van dit bordspel herkennen, maar in het kaartspel speelt het ‘positiespel’ op het bord uiteraard […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Ian Livingstone keert terug naar bordspellenland, met een remake van Boom Town: https://t.co/h4UKPwLrj6 — Erwin Broens (@Bordspeler) April 17, 2016 De UK Games Expo viert dit jaar zijn tiende verjaardag: https://t.co/VvqbXPmbf0 — Erwin Broens […] Lees verder..
De genomineerden van de Origins Awards van 2016 zijn bekendgemaakt. Deze in de jaren ’70 gestarte Amerikaanse spellenprijs verdeelt zijn genomineerden in allerlei categorieën. De winnaars worden medio juni tijdens de Origins Game Fair gekozen. Ik beperk me zoals gebruikelijk tot de voor mijn bezoekers interessante categorieën (waar dit jaar de categorie ‘beste historische bordspel’ […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Friends & Foes, een nieuwe spellenwinkel en spellensalon in Amsterdam: https://t.co/Kf9iwNfQ3S — Erwin Broens (@Bordspeler) April 10, 2016 De spellenbeurs Noorderspel organiseert ook dit jaar een spelontwerpwedstrijd:https://t.co/Ad4NfLMViZ — Erwin Broens (@Bordspeler) April 10, 2016 […] Lees verder..
De Duitse uitgever Queen Games heeft voor het voorjaar van 2016 een handvol nieuwe spellen aangekondigd. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden er geen Nederlandstalige spelregels meer meegeleverd. Ik heb Queen Games gevraagd of de Nederlandstalige regels als download op de website zullen verschijnen. Dit is inderdaad de bedoeling, maar men wist nog niet te […] Lees verder..
Eind mei komt Bergsala Enigma Benelux met een Nederlandstalige editie van Iello’s uitvoering van For Sale. Dit kaartspel van Stefan Dorra is sinds de jaren negentig bij allerlei uitgevers verschenen, maar voor het eerst in 18 jaar nu ook weer met Nederlandstalige spelregels. Het spelmateriaal bestaat uit 30 eigendomskaarten (waarde 1-30), cheques (waarde 2.000 – […] Lees verder..
Het weblog Spellengek organiseert deze maand zijn jaarlijkse verkiezing van de ‘Spellen Top 100 van de Lage Landen’. Spelliefhebbers kunnen deze ‘Top 100’ voeden met hun eigen favorietenlijstje & commentaar. Deze hitlijst geeft elk jaar een boeiende kijk in de ziel van de Nederlandse en Vlaamse spellenliefhebbers. Meer informatie: Spellengek Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO