Registreer nu en word lid van de grootste spellencommunity van NL en B
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Gisteravond is bekendgemaakt dat de spellenuitgevers Asmodee en Days of Wonder gaan samensmelten. In de berichtgeving gebruikt men de term fuseren, maar in de praktijk wordt Days of Wonder volledig overgenomen. Het lijkt erop dat Days of Wonder materieel actief blijft als een afzonderlijke ontwikkelstudio en uitgever. Days of Wonder’s Europese sales en marketing man […] Lees verder..
De nominaties voor de International Gamers Awards zijn vandaag bekendgemaakt. Deze internationale spellenverkiezing wordt georganiseerd door een jury met spellenkenners uit tal van landen, waaronder de Nederlanders Ronald Hoekstra en Han Heidema. De winnaars worden over enkele weken gekozen. De prijzen worden uitgereikt op de internationale spellenbeurs Spiel 2014. De genomineerden in de categorie spellen […] Lees verder..
999 Games meldt dat de herdrukken van Dominion Intrige, Overvloed, Het Achterland en De Donkere Middeleeuwen zijn binnengekomen. Deze titels worden uitgeleverd aan de winkeliers. Meer informatie: 999 Games Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Flocks & Flyways, een gevleugeld kaartspel. Nu op Kickstarter: https://t.co/1AH83jpLrL — Erwin Broens (@Bordspeler) August 24, 2014 Burger Builder, een kaartspel vol goedgevulde hamburgers. Nu op Kickstarter: https://t.co/Uap3IgrGiQ — Erwin Broens (@Bordspeler) August 24, […] Lees verder..
De eerste uitbreiding van het Agricola tweepersoonsspel had al begin dit jaar moeten verschijnen, maar is door internationale coproducties ruim vertraagd. Op de 999 Games website is deze uitbreiding nu opgenomen in de rubriek ‘onze nieuwste spellen’. Het lijkt erop dat deze set binnenkort in de winkels zal opduiken. De tweede uitbreiding zou aanvankelijk ook […] Lees verder..
999 Games brengt dit najaar twee nieuwe spellen uit waarin zeevaart een hoofdrol speelt. Port Royal is een kaartspel van de Oostenrijker Alexander Pfister. De actieve speler trekt een voor een kaarten van een stapel en vormt daarmee een rij. Personages leg je in deze rij. Een schip kun je ongemoeid in de rij leggen, […] Lees verder..
De Graf Ludo is een Duitse prijs voor de beste ‘Spielgrafik’, de vormgeving van een spel. Vandaag zijn de zes genomineerden van 2014 bekendgemaakt, waaruit dit najaar twee de winnaars worden gekozen. De winnaars worden op 4 oktober tijdens de beurs modell-hobby-spiel in Leipzig bekendgemaakt. De genomineerden in de categorie ‘Beste Familienspielgrafik’: Fungi (uitgever: Pegasus, […] Lees verder..
Vandaag maakt de Nederlandse uitgever White Goblin Games bekend dat hij enige tijd geleden de rechten heeft bemachtigd voor de internationale spellenhit MACHI KORO. De Japanse editie van dit dobbelspel was op Spiel 2013 in minuten uitverkocht en werd meteen een gewild collectors item. Dit jaar is en wordt het spel in tal van landen […] Lees verder..
De Nederlandse uitgever White Goblin Games was de laatste jaren een graag geziene gast op de internationale spellenbeurs Spiel. Daar lanceerden ze hun internationale, meertalige releases, die tijdens de beurs volop werden gedemonstreerd en er hun internationale publiek vonden. Aan deze aanwezigheid komt vooralsnog een einde. White Goblin Games staat dit jaar niet met een […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Het Zuid-Europese productiecentrum van spelauteur Martyn F is vol in bedrijf: pic.twitter.com/vbevVxcJCB — Erwin Broens (@Bordspeler) August 17, 2014 De mooie White Goblin Games titel De Paleizen van Carrara is online speelbaar op Yucata.de: […] Lees verder..
De Nederlandse uitgever Quined Games heeft vandaag de titels van de twee nieuwe spellen in zijn Master Print serie bekendgemaakt. The Golden Ages is een bordspel voor 2-4 spelers vanLuigi Ferrini met artwork van Alexandre Roche. Je leidt jouw beschaving in vier tijdperken door de geschiedenis. Zoals gebruikelijk in dit genre vind je technologieën uit, […] Lees verder..
In zijn jaarlijkse ‘In-Flight Report’ op de Amerikaanse spellenbeurs Gen Con kwam de eigenaar van Fantasy Flight Games ook met nieuws over BattleLore Second Edition. Aan het einde van dit jaar verschijnen de twee uitbreidingen Hemfar Guardians en Warband of Scorn. Elke uitbreiding bevat een leger van 50 punten, met vier nieuwe eenheden, een alternatief […] Lees verder..
In zijn jaarlijkse ‘In-Flight Report’ op de Amerikaanse spellenbeurs Gen Con heeft de eigenaar van Fantasy Flight Games een nieuw Star Wars bordspel aangekondigd. Imperial Assault bevat twee Star Wars spellen in één doos. Allereerst een door het spelsysteem van Descent geïnspireerde campaign game, waarin twee tot vier rebellen de strijd aangaan tegen de medespeler […] Lees verder..
999 Games heeft onlangs PDF-bestanden met een handvol uitbreidingen van het coöperatieve bordspel De Legenden van Andor beschikbaar gesteld. Op de 999 Games website kun je nu de volgende uitbreidingen downloaden: De Escorte van de Koning, De Roep van de Skrallen, De Wensput, Het Laatste Kampvuur en Wolfskrijger. De Legenden van Andor is de winnaar […] Lees verder..
De Amerikaanse uitgevers IDW Games en Pandasaurus Games continueren hun samenwerking met heruitgaven van Fire & Axe en Wildcatters. Eerstgenoemde heb ik gespeeld onder de naam Viking Fury van Ragnar Brothers. Dit is een geslaagd resourcemanagementspel rond de zeereizen en overvallen van Vikingen. Wildcatters is een uitstekend bordspel van de Nederlandse auteurs Rolf Sagel en […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO