Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Quined GamesDe BanierZoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
White Goblin Games heeft vorige week Sushi Go Party! uitgeleverd. Dit is een uitgebreide versie van het kostelijke verzamelspelletje Sushi Go!, waaraan allerlei nieuwe kaarten zijn toegevoegd. Het spel duurt nog steeds drie rondes, maar is nu speelbaar met max. acht spelers. Gedurende elke ronde verzamelen de spelers de gewenste soorten sushikaarten. Aan het begin […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Abaddon: Shattered Command, een Kickstarterproject voor Memoir ’44 fans met futuristische dromen: https://t.co/E0c1vd8M8Y — Erwin Broens (@Bordspeler) December 4, 2016 Dead or not dead? – Bruno Faidutti laat zich inspireren door een grappige video: […] Lees verder..
Op het Spellenspektakel van 2016 ontmoette ik spelontwerper Daan Kreek van Puzzles & Games. Hij informeerde me over zijn nieuwe kennisspel ‘De feiten van 2016 op een rij’. Hij beschrijft dit als een ‘raad & praat-spel’, waarmee je gezamenlijk spelenderwijs het jaar 2016 nogmaals doorneemt. Er liggen steeds drie nieuwsfeiten van het afgelopen jaar naast […] Lees verder..
De Amerikaanse uitgever AEG heeft onlangs het kaartspel Treasure Lair uitgebracht. Dit spel is een ontwerp van de Belgische spelauteurs Arno Maesen & Fréderic Moyersoen. Ik ontving deze week een bericht van de auteurs, waarin ze melden dat de Amerikaanse editie van het spel zeer binnenkort ook in Nederland en België verkrijgbaar zal zijn. De […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Hunting Sasquatch, press-your-luck in een bos vol creaturen. Nu op Kickstarter: https://t.co/gra09F2XuW — Erwin Broens (@Bordspeler) November 27, 2016 De Kickstartercampagne van Kingdom Death: Monster 1.5 loopt als een tierelier: https://t.co/iz03UWpEH0 — Erwin Broens […] Lees verder..
Volgens het slotbericht van de beursorganisator heeft het drieëntwintigste Spellenspektakel 9.000 bezoekers getrokken, een stijging van 10% ten opzichte van de vorige editie. Da’s goed nieuws, de groei zit er nog steeds in. Dit jaar niet alleen in bezoekersaantallen, ook het aantal uitgevers heeft een stijgende lijn te pakken. Onder meer met dank aan Kickstarter […] Lees verder..
Duitse uitgever Huch! & Friends heeft afgelopen voorjaar het project GIPF nieuw leven ingeblazen. Project GIPF is het geesteskind van de Vlaamse spelauteur Kris Burm, een meester op het gebied van het abstracte tweepersoonsspel. GIPF was de eerste titel van deze spellenreeks. Kris bracht dit spel in 1997 uit via zijn uitgeverij Don & Co, […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Een impressie van de eerste dag van de gezellige beurs Spel in Antwerpen: https://t.co/Tud3vSVaE3 — Erwin Broens (@Bordspeler) November 20, 2016 Een Poolse 4X quickie voor 2017. https://t.co/NOWylXBAde — Erwin Broens (@Bordspeler) November 19, […] Lees verder..
De Gouden Ludo is een Vlaamse spellenprijs die dit jaar voor de achtste keer wordt georganiseerd. Twee maanden geleden waren zes spellen genomineerd voor de eindronde; dit jaar voor het eerst in twee categorieën: familie- en expertspellen. Een grote groep Vlaamse spellenclubs heeft uit de genomineerden de twee winnaars gekozen. Deze zijn vanavond bekendgemaakt op […] Lees verder..
999 Games heeft het bekroonde worker placement spel Agricola doorgezaagd. Afgelopen voorjaar verscheen een expert-editie met een mix van oude en nieuwe kaarten. Deze week verscheen de familie-editie. Ook in deze versie van Agricola moet je jouw boerderij op allerlei gebieden ontwikkelen, door de uitbreiding van jouw gezin en jouw woning, door akkerbouw en veeteelt […] Lees verder..
Op zaterdag 19 en zondag 20 november organiseren de Vlaamse Forum Federatie en Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen de jaarlijkse spellenbeurs Spel. Dit sfeervolle spellenevenement lokte de afgelopen jaren een kleine drieduizend bezoekers naar Broechem, een dorpje onder de rook van Antwerpen. Twee jaar gelden verhuisde het evenement naar de Waagnatie Expo & Events in Antwerpen zelf, […] Lees verder..
Met 9.000 bezoekers heeft het Spellenspektakel opnieuw een mooie stijging van het bezoekersaantal laten zien. Ik vond de editie van 2016 een geslaagd evenement met een prachtig spelaanbod. Het deed me deugd dat Jumbo als vanouds aanwezig was (nu Ravensburger en Hasbro nog), de aanwas van kleine nieuwe uitgevers belooft veel voor de toekomst, maar […] Lees verder..
De Nederlandse uitgever FableSmith heeft gisteren een tweede Kickstartercampagne gelanceerd voor het spel Hylaria van auteur Joost Das. Omdat ik geen nadere informatie heb ontvangen, beperk ik me tot de volgende twee links: Hylaria Kickstarter Nieuwsbericht over de eerste campagne Lees verder..
HABA kennen we sinds jaar en dag als uitgever van hoogwaardige kinderspellen en speelgoed. Omdat dit een andere doelgroep is dan waarvoor ik normaliter schrijf, kwam je hun spellen hier niet of nauwelijks tegen. In het najaar van 2015 startte deze uitgever een nieuwe lijn familiespellen. Het duurde een half jaar voordat ze ook op […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. #Spellenspektakel Het mooie zestal van de Nederlandse Spellenprijs. pic.twitter.com/rzWEQrpFp8 — Erwin Broens (@Bordspeler) November 13, 2016 #Spellenspektakel Speelgoed van het Jaar winnaar Potion Explosion. pic.twitter.com/zT9L2WCepJ — Erwin Broens (@Bordspeler) November 13, 2016 #Spellenspektakel Gezellig […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO