Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  

Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
999 Games bestaat medio dit jaar 25 jaar en dat vieren ze graag met hun spelers. 999 Games is daarom op zoek naar zijn grootste fans. Deel jouw mooiste 999 Games-foto of tekening via Facebook of Twitter (hashtag #999gamesfandag) en maak samen met een vriend(in) kans op deelname aan de 999 Games-fandag. Er worden in […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Marco Polo wint zijn eerste prijs van 2015 (en er zal vast meer volgen): http://t.co/BJvXAAxnI9 — Erwin Broens (@Bordspeler) April 12, 2015 Een geschiedenislesje voor bordspelers: http://t.co/l9MclKPtKb — Erwin Broens (@Bordspeler) April 12, 2015 Evolution […] Lees verder..
White Goblin Games heeft alweer een interessante buitenlandse licentie op de kop getikt. Komend najaar komen de Goblins met de Nederlandstalige editie van Imperial Settlers, het innovatieve ontwikkelingsspel voor 1-4 spelers dat vorig najaar door de Poolse uitgever Portal Games is uitgebracht. Deze Nederlandstalige editie wordt in de Benelux verspreid. Op de grote najaarsbeurzen wordt […] Lees verder..
Op zondag 19 april organiseert de Spelgroep Gouda van 12:00 tot 18:00 uur een nieuwe Goudse Spellendag, in samenwerking met Simtasia en De Goudse Spellenwinkel. Deze spellendag vindt plaats in Gebouw Concordia, Westhaven 27 te Gouda. De toegang is gratis. Op het programma staan onder meer de volgende activiteiten: Een speel-o-theek met o.a. de nieuwste […] Lees verder..
Vanaf september 2015 zal spellencentrum Agartha aan de Legmeerdijk 169A in Aalsmeer haar deuren openen. Op een oppervlakte van 260m2 wordt een winkel- en speelruimte gerealiseerd. Agartha is vanaf 5 september elke zaterdag geopend van 13:00 tot 17:30 uur. In de speelruimte zal elke zaterdag een evenement plaatsvinden, vaak in samenwerking met een uitgever. De […] Lees verder..
Hands is het nieuwste spel van de Nederlandse spelauteur Chislaine van den Bulk. Zij heeft de afgelopen jaren eerst een paar spellen in eigen beheer uitgegeven, maar duikt ook steeds vaker op in de catalogi van binnen- en buitenlandse uitgevers. Hands is een vlot reactiespel waarin handgebaren punten opleveren. Dit spel is met open handen […] Lees verder..
De Nederlandse uitgever PlayThisOne komt dit najaar met twee nieuwe spellen van Reiner Knizia. Deze wereldberoemde spelauteur heeft honderden publicaties op zijn naam staan. De nieuwe spellen zijn het verzamelspel Stingy en het kaartspel RevoltaaA. Beide spellen zijn geïllustreerd door Franz Vohwinkel, de man die de afgelopen jaren verantwoordelijk was voor de mooie uitvoering van […] Lees verder..
International TableTop Day is drie jaar geleden ontstaan vanuit de populaire spellenshow TableTop. Op een zaterdag in het voorjaar komen wereldwijd op tal van locaties spelers bijeen, om samen spellen te spelen. Vorig jaar werd de dag gevierd met meer dan 3.000 evenementen in 80 landen op 7 continenten. Table Top Day 2015 vindt zaterdag […] Lees verder..
In de elfde aflevering van het derde seizoen van TableTop spelen Jenna Busch, Satine Phoenix, Richard Garriott en gastheer Wil Wheaton het bordspel Five Tribes van Bruno Cathala, uitgegeven door Days of Wonders. [link] Meer informatie: Days of Wonder Lees verder..
De Nederlandse uitgever PlayThisOne komt dit najaar met twee nieuwe spellen van Reiner Knizia. Deze wereldberoemde spelauteur heeft honderden publicaties op zijn naam staan. De nieuwe spellen zijn het interactieve verzamelspel Stingy en het revolutionaire kaartspel RevoltaaA. Beide spellen zijn geïllustreerd door Franz Vohwinkel, de man die de afgelopen jaren verantwoordelijk was voor de mooie […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Raiders of the North Sea, een Viking placement bordspel. Nu op Kickstarter: https://t.co/Wg8jqUMg2B — Erwin Broens (@Bordspeler) April 5, 2015 The Nobles, middeleeuws hakken en beuken. Nu op Kickstarter: https://t.co/6RqPH7TLcO — Erwin Broens (@Bordspeler) April […] Lees verder..
999 Games en Amigo Spiele organiseren een ontwerpwedstrijd rond het snelle reactiespel Speed Cups. Ontwerp je eigen kaart(en), lever ze uiterlijk 18 mei 2015 in bij 999 Games en maak kans op leuke prijzen. De ontwerpen worden beoordeeld door een jury met o.a. Speed Cups auteur Haim ‘spel met de bel’ Shafir. Meer informatie: 999 […] Lees verder..
Patchwork is een nieuw spel van de Duitse spelauteur Uwe Rosenberg, die we de laatste jaren vooral kennen van zware, langdurige bordspellen als Agricola, Le Havre en Caverna. Patchwork tapt uit een ander vaatje. Dit tweepersoonsspel is veel lichter en toegankelijker dan zijn illustere zware voorgangers. Maar wanneer je onder de lappendeken kijkt, blijkt ook […] Lees verder..
Het weblog Spellengek organiseert deze maand zijn jaarlijkse verkiezing van de ‘Spellen Top 100 van de Lage Landen’. Spelliefhebbers kunnen deze ‘Top 100′ voeden met hun eigen favorietenlijstje & commentaar. Deze hitlijst werpt elk jaar een alleraardigste blik op de smaak van de Nederlandse en Vlaamse veelspelers. Meer informatie: Spellengek Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. In het nieuwe nummer van Fairplay vind je een kleine uitbreiding van Orléans: http://t.co/3Hzg4oJLln — Erwin Broens (@Bordspeler) March 29, 2015 The Settlers of Brooklyn, een lollige Catan parodie: https://t.co/kT0ngigWL2 — Erwin Broens (@Bordspeler) March […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO