Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  


Spelgezel.be ZoekenZoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Slaughterball, genetisch gemanipuleerde topatleten. Nu op Kickstarter: https://t.co/oqhZhiKrgK — Erwin Broens (@Bordspeler) September 21, 2014 Vye, ontwikkel je koninkrijk in een kaartspel. Nu op Kickstarter: https://t.co/TShdK72AO8 — Erwin Broens (@Bordspeler) September 21, 2014 Airline, […] Lees verder..
In het oude China bouwen de spelers pagodes voor de keizer. Door het spelen van kaarten ontstaan er pilaren, verdiepingen en uiteindelijk daken. Wanneer de derde pagode is voltooid, wint de speler met de meeste punten. Er zijn vijf kleuren pilaren, pagodetegels en speelkaarten. De pilaren en de pagodetegels worden op kleur gesorteerd naast het […] Lees verder..
De Duitse spelauteur Michael Schacht viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als spelauteur en de 15e verjaardag van zijn eigen uitgeverij Spiele aus Timbuktu. Op de internationale spellenbeurs Spiel 2014 verschijnt bij Spiele aus Timbuktu Michael’s nieuwe bordspel Hellweg westfalicus. Dit is een economisch bordspel voor 2-4 spelers vanaf 10 jaar, met een speelduur van […] Lees verder..
De Nederlanders Bert Menting (spelontwerp) en Sander ten Napel (verhaal en vormgeving) hebben samen het kaartspel Puerto Diablo bedacht. Zij willen dit spel op de markt brengen via een crowd funding campagne op Kickstarter. Deze campagne is afgelopen donderdag van start gegaan. Ze zijn op zoek naar 400-500 bestellers, zodat ze een startoplage van 1000 […] Lees verder..
De Duitse spelauteur Michael Schacht viert in 2014 zijn 25-jarig jubileum als spelauteur. In dit artikel sta ik stil bij deze mijlpaal. Ik baseer me op een portret dat ik in een grijs verleden voor een Spellenspektakel Magazine heb geschreven, aangevuld met de antwoorden op een paar recent gestelde vragen. Zijn eerste stappen als ontwerper […] Lees verder..
Ik heb de afgelopen dagen mijn Spiel 2014 preview geactualiseerd en in de bekende vorm gepubliceerd. In de preview vind je honderden korte spelbeschrijvingen, aangevuld met links en foto’s. In de komende weken houd ik de Spiel 2014 preview niet alleen maar actueel, maar zal ik verder een aantal interessante titels uitgebreider beschrijven. Spiel vindt dit jaar […] Lees verder..
Deel I van de Spiel 2014 preview. Laatste update: 22 september. Deze preview bevat een overzicht van de honderden nieuwe spellen die je op Spiel 2014 kunt verwachten. Ik streef naar volledigheid, maar kan dit uiteraard niet garanderen. Als je hier iets mist, trek dan gerust aan de bel. Tips, teksten en plaatjes zijn welkom. […] Lees verder..
Deel II van de Spiel 2014 preview. Laatste update: 21 september. Deze preview bevat een overzicht van de honderden nieuwe spellen die je op Spiel 2014 kunt verwachten. Ik streef naar volledigheid, maar kan dit uiteraard niet garanderen. Als je hier iets mist, trek dan gerust aan de bel. Tips, teksten en plaatjes zijn welkom. […] Lees verder..
Deel III van de Spiel 2014 preview. Laatste update: 21 september. Deze preview bevat een overzicht van de honderden nieuwe spellen die je op Spiel 2014 kunt verwachten. Ik streef naar volledigheid, maar kan dit uiteraard niet garanderen. Als je hier iets mist, trek dan gerust aan de bel. Tips, teksten en plaatjes zijn welkom. […] Lees verder..
Deel IV van de Spiel 2014 preview. Laatste update: 20 september. Deze preview bevat een overzicht van de honderden nieuwe spellen die je op Spiel 2014 kunt verwachten. Ik streef naar volledigheid, maar kan dit uiteraard niet garanderen. Als je hier iets mist, trek dan gerust aan de bel. Tips, teksten en plaatjes zijn welkom. […] Lees verder..
Ducosim presenteert op het komende Spellenspektakel de Nederlandstalige editie van de vijftiende ‘Spel!lenkaart’. Deze editie bevat het spel 4ty4, een tactische Mancala-variant voor twee of drie spelers, van de Duitse spelauteur Martin Schlegel. Deze Nederlandstalige editie is verkrijgbaar in de Ducosimstand op het Spellenspektakel, de grootste Spellenbeurs van de Benelux, die op 8 en 9 […] Lees verder..
De jury van de Spaanse spellenprijs Premio JdA heeft de genomineerden van 2014 bekendgemaakt. Uit deze spellen wordt op 11 oktober 2014 het Spaanse Spel van het Jaar 2014 gekozen. De ceremonie vindt plaats op het Festival Internacional de Juegos Córdoba 2014. De genomineerde spellen: Augustus van Paolo Mori (Asmodée Ibérica) Camel Up van Steffen […] Lees verder..
Op zondag 21 september 2014 wordt in het centrum van Hoorn voor de zesde keer een SPEELDAG gehouden. Tijdens dit gratis evenement kunnen kinderen zich tussen 12 en 17 uur uitleven op (plugged en unplugged) spellen en speelgoed. Voorgaande edities trokken tussen 25.000 en 30.000 bezoekers naar de Hoornse binnenstad. Meer informatie: SPEELDAG Lees verder..
De Speelgoed van het Jaar verkiezing van 2014 is van start gegaan. Een jury van inkopers, journalisten en pedagogen heeft voor de zomer de ingezonden artikelen besnuffeld en nominatielijsten in zes categorieën samengesteld. Uit deze lijsten kiest het publiek tot en met 1 november de zes winnaars. De internetstemmers dragen 50% van de uitslag. Scholen, […] Lees verder..
Vanmorgen is de uitslag van de Deutsche Spiele Preis 2014 bekendgemaakt. Deze gerenommeerde spellenprijs wordt jaarlijks toegekend op basis van een verkiezing onder spelers, recensenten, winkeliers en spellenclubs. Het bordspel RUSSIAN RAILROADS van Helmut Ohley en Leonhard Orgler heeft de hoofdprijs in de wacht gesleept. Dit uitstekende worker placement spel wordt in Nederland uitgegeven door […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO