Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  

Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. In het nieuwe nummer van Fairplay vind je een kleine uitbreiding van Orléans: http://t.co/3Hzg4oJLln — Erwin Broens (@Bordspeler) March 29, 2015 The Settlers of Brooklyn, een lollige Catan parodie: https://t.co/kT0ngigWL2 — Erwin Broens (@Bordspeler) March […] Lees verder..
Met deze pakkende tekst meldt 999 Games dat de El Grande Big Box is gearriveerd en vanaf afgelopen vrijdag wordt uitgeleverd aan de spellenwinkels. De Nederlandstalige editie van dit ultieme meerderhedenspel was meer dan 10 jaar uit de winkels verdwenen. De combinatie van de twintigste verjaardag van het Duitse origineel en de vijfentwintigste verjaardag van […] Lees verder..
White Goblin Games meldt dat, twee weken na de verschijning van de grote uitbreiding Vuur & IJs, de tweede Nederlandse editie van het bordspel Terra Mystica vanaf maandag in de winkels ligt. White Goblin Games is zeer tevreden over de succesvolle ontvangst van de uitbreiding. De uitgever verwacht dat de hernieuwde verkrijgbaarheid van het basisspel […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Een interessant interview met Start Realms co-auteur Rob Dougherty: http://t.co/eI0e9KeZ1i — Erwin Broens (@Bordspeler) March 21, 2015 Lord of the Fries, fast food zombies in een luxe uitvoering. Nu op Kickstarter: https://t.co/fRyPzEkwU0 — Erwin Broens […] Lees verder..
Afgelopen zondag werd de beurs Zuiderspel voor de tweede keer gehouden in conferentiehotel De Koningshof in Veldhoven. De bereikbaarheid van deze zaal laat voor een OV-gebruiker als ondergetekende veel te wensen over, maar verder ben ik goed te spreken over deze locatie. De akoestische eigenschappen van deze zaal waren perfect voor een spellenbeurs. Hier had […] Lees verder..
Tegen het einde van mijn bezoek aan Zuiderspel (geslaagde beurs, maar daarover later meer), werd ik geattendeerd op het prototype van het bordspel Cave Pilot 55 van de nieuwe Nederlandse uitgever Kwatta Games. Cave Pilot 55 is een tactisch bordspel waarin 1-4 spelers met hun vleermuisvliegtuigen door een grot racen en daarbij met allerlei uitdagingen, […] Lees verder..
De Hippodice Spieleclub heeft de uitslag van het ‘Spieleautoren-Wettbewerb 2015′ bekendgemaakt. Deze gerenommeerde wedstrijd voor spelauteurs is dit jaar voor de 27e keer georganiseerd. Een jury van vakmensen uit de Duitse spellenbranche beoordeelt voor deze prijs nieuwe spelontwerpen van veelal aankomende auteurs. De top 3 van 2015 luidt als volgt: Lancelotto Malocello van Martin Schlegel […] Lees verder..
In de tiende aflevering van het derde seizoen van TableTop spelen Aisha Tyler, Laina Morris, Ali Spagnola en gastheer Wil Wheaton het satirische communicatiespel Cards Against Humanity. [link] Meer informatie: Cards Against Humanity Lees verder..
999 Games meldt dat zijn Nederlands- en Franstalige editie van het dobbelspel Doodle City in week 18 wordt verwacht, zodat dit spel uiterlijk begin mei in de winkels zal liggen. Bij Doodle City heeft iedere speler een scoreblaadje met een paar woonwijken, hotels, winkels en taxi’s. Jouw stadje is verdeeld in genummerde kolommen en rijen. […] Lees verder..
De Nederlandse uitgever FableSmith heeft zojuist een Kickstarterproject gelanceerd voor het nieuwe spel Hylaria. Dit (mis)communicatieve groepsspel voor 4-8 spelers bevat 50 unieke, prachtig geïllustreerde tegels. Elke tegel toont één van tien verschillende karakters in één van 10 verschillende scenes. De spelers verdelen zich over twee teams en proberen de juiste tegels op het juiste […] Lees verder..
Twee Nederlandse spelliefhebbers hebben onlangs een nieuwe spellensite uit de grond gestampt. De naam is Ameritrash.nl, de aandacht gaat met name uit naar ameritrash spellen. Ameriwasdatdan? hoor ik je denken. Dit zijn in het algemeen prachtig uitgevoerde spellen, die zich meestal afspelen in een fantasy, horror of SF setting (al word je tegenwoordig overspoeld door […] Lees verder..
Tijdens de Goudse Spellendag van zondag 19 april organiseren 999 Games en Spelgroep Gouda het Nederlands Kampioenschap SET. Dit kampioenschap wordt gespeeld vanaf 12:15 uur. Je kunt desgewenst eerst een uitleg krijgen van de aanwezige 999 Games spelleider. Je speelt maximaal drie voorrondes tot 16.00 uur. Vanaf 16.45 wordt een finale gespeeld door de vijf […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Machiavelli als prettig geprijsd extraatje bij de Humo van 17 maart: http://t.co/0gje6YQUX8 — Erwin Broens (@Bordspeler) March 15, 2015 De Glück Auf! App voor ipad, iphone en Android: http://t.co/ILu6RMMAJe — Erwin Broens (@Bordspeler) March 15, […] Lees verder..
White Goblin Games start morgen met de uitlevering van Vuur & IJs, de grote uitbreiding van het succesvolle bordspel Terra Mystica. Deze uitbreiding introduceert meer dan nieuwe volken en het bijbehorende spelmateriaal. Je krijgt allereerst een nieuw speelbord, dat je kunt gebruiken in plaats van de kaart uit het basisspel. Het nieuwe speelbord bevat meer […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Nova Aetas: Dark Renaissance, een tactisch miniaturenspel. Nu op Kickstarter: https://t.co/AhZc7mTdlD — Erwin Broens (@Bordspeler) March 8, 2015 Tesla vs. Edison, spelenderwijs uitvinden en ontwikkelen. Nu op Kickstarter: https://t.co/gD7xrjPdtO — Erwin Broens (@Bordspeler) March 8, […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO