Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  

Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Het bordspel La Granja van Michael Keller en Andreas Odendahl is uitgeroepen tot Jogo do Ano 2015, het spel van het jaar in Portugal. Deze Portugese spellenprijs heeft de afgelopen jaren de ene na de andere lekkernij voor veelspelers bekroond; 2015 is wat dat betreft geen uitzondering. La Granja verscheen vorig jaar in een gelimiteerde […] Lees verder..
In september komt Goliath met het nieuwe actiespel Aladins vliegende tapijt. Dit spel bestaat onder meer uit een vliegend tapijt, een scharnierende arm op een voetstuk, een buidel en 32 schatten. Het tapijt zweeft omdat het aan de bovenzijde wordt aangetrokken door een magneet, terwijl een nylondraad aan de onderkant tegengas geeft. Je kunt de […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Op 26/9 viert UCP Leeuwarden zijn vierde lustrum met een spellendag voor spelers uit het hele land: http://t.co/UMDeyT8DUW — Erwin Broens (@Bordspeler) August 30, 2015 Op 27 september wordt in Lokeren een groot bordspellentoernooi gehouden: […] Lees verder..
999 Games brengt de komende week Het Koninkrijk Dominion uit. Dit is een speciale introductieversie van de deck building topper Dominion. Het Koninkrijk Dominion bevat 16 verschillende koninkrijkkaarten, met acht exemplaren per soort. De meeste kaarten zijn afkomstig uit het basisspel en Dominion Intrige, aangevuld met kaarten uit de uitbreidingen Welvaart, Overvloed en Donkere Middeleeuwen. […] Lees verder..
Anderhalve week geleden stuurde spelauteur Martin Wallace onder (een inmiddels opgeheven) embargo het bericht dat zijn uitgeverij Treefrog Games in de loop van 2016 de activiteiten zal staken. De belangrijkste redenen zijn de uitdaging om de uitgeverij vanuit Nieuw-Zeeland te leiden, moeite met de adequate promotie van de spellen en de bijna structurele worsteling met […] Lees verder..
Afgelopen week zijn de winnaars van de Finse Spel van het Jaar verkiezing Vuoden Peli bekendgemaakt. Het beste kinderspel is Mucca Pazza van Iris Rossbach (Zoch / Competo). Het beste familiespel is Port Royal van Alexander Pfister (Lautapelit / 999 Games). Het beste strategiespel is New York 1901 van Chénier La Salle (Competo / Blue […] Lees verder..
999 Games lanceert morgen alweer een leuke nieuwe actie in het kader van het 25-jarig jubileum. De uitgever wil graag weten welke 999 Games spellen het meest worden gewaardeerd. Vanaf maandag 31 augustus organiseert 999 Games op zijn Facebookpagina een verkiezing met wekelijkse voorrondes. In een poulefase van acht weken kun je elke week kiezen […] Lees verder..
Op de beurs Spiel 2015 wordt een nieuwe uitbreiding van Ticket to Ride gelanceerd. Ticket to Ride United Kingdom is het vijfde deel van de Ticket to Ride Map Collection. Deze set bevat twee kaarten op een dubbelzijdig speelbord. De uitbreiding is speelbaar met de treintjes uit Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe. […] Lees verder..
De Graf Ludo is een Duitse spellenprijs voor de beste ‘Spielgrafik’, de vormgeving van een spel. Vandaag zijn de vijf genomineerden van 2015 bekendgemaakt, waaruit dit najaar de twee winnaars worden gekozen. De winnaars worden op 2 oktober tijdens de beurs modell-hobby-spiel in Leipzig bekendgemaakt. De genomineerden in de categorie ‘Beste Familienspielgrafik’: Abyss (uitgever: Bombyx, […] Lees verder..
Afgelopen weekend werd in het Belgische Waterloo het WK Stratego gespeeld. Het leek wel paardensport, het Nederlandse succes was ook hier overweldigend. Pim Niemeijer uit Rotterdam is de wereldkampioen Stratego van 2015. Vince van Geffen uit Eerde is de nieuwe wereldkampioen bij de junioren. In de finale versloeg hij zijn broer Sem. Om het plaatje […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Relativerende gedachten over innovatie op de speeltafel: http://t.co/utCerVFDSZ — Erwin Broens (@Bordspeler) August 23, 2015 Wat video games kunnen leren van bordspellen: http://t.co/xOZuyHz5Hx — Erwin Broens (@Bordspeler) August 22, 2015 Verrassende ontwikkelingen rond Brass: http://t.co/Kx2HeRc3PB […] Lees verder..
Sinds juni 2015 is Nederland een spellenuitgever rijker. Bloom Games is opgericht door spelauteur Johan Bloem, voor de uitgave van zijn kaartspel Escape!. Dit spel is bedacht naar aanleiding van een verzoek van de museumshop van het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen. Daarmee laat het thema zich gemakkelijk raden, gevangenen die proberen te ontsnappen. Dit is […] Lees verder..
999 Games meldt dat er vandaag drie nieuwe spellen zijn binnengekomen, die binnenkort in de winkels zullen opduiken. In het zoekspelletje Pick-a-Dog krijgen de spelers allemaal een startkaart en zoeken ze tegelijk naar kaarten die hoogstens één verschil tonen met de kaart die bovenop hun stapel ligt. Zo zijn er kleine en grote honden, honden […] Lees verder..
999 Games heeft deze week het nieuwe legspel Cacao uitgeleverd. Bij Cacao heeft iedere speler een eigen stapel met arbeidertegels, met een variërend aantal arbeiders aan de verschillende zijden van de tegel. Het speelveld start met twee jungletegels, een cacaotegel en een kleine markt. Deze raken elkaar op de hoekpunten, omdat jungletegels nooit naast elkaar […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Star Patrol, een micro-game met ruimtegevechten. Nu op Kickstarter: https://t.co/iWaodi2464 — Erwin Broens (@Bordspeler) August 16, 2015 Mint Tin Mini Apocalypse, een piepklein post-apocalyptisch tweepersoonsspel. Nu op Kickstarter: https://t.co/xlStEvLLJ7 — Erwin Broens (@Bordspeler) August 16, […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO