Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  

Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Gangster Dice, dobbel jezelf naar de onschuld. Nu op Kickstarter: https://t.co/DIdrITk5EV — Erwin Broens (@Bordspeler) December 14, 2014 Deep 5H.1T, worker placement en resource management in een SF-setting. Nu op Kickstarter: https://t.co/YPyMCHTLgb — Erwin […] Lees verder..
De Franse spellensite Tric Trac heeft vandaag de winnaar van zijn eigen spellenprijs Tric Trac d’Or bekendgemaakt. De hoofdprijs van 2014 is voor het bordspel Five Tribes van de Franse spelauteur Bruno Cathala, uitgegeven door Days of Wonder/Asmodee. Deze uitslag is gebaseerd op een publieksverkiezing onder Franse spelliefhebbers. Five Tribes speelt zich af in een […] Lees verder..
In de derde aflevering van het derde seizoen van TableTop spelen gastheer Wil Wheaton en een handvol kinderen Catan Junior, de naar een piraten setting verhuisde vereenvoudigde versie van De Kolonisten van Catan. [link] Meer informatie: 999 Games Lees verder..
Op de Ducosimbeurs van zaterdag 13 december test Patrick Zuidhof van de Nederlandse spellenuitgever PlayThisOne twee spelontwerpen van een internationaal bekende spelauteur. Dit is jouw kans om kennis te maken met nieuwe spellen die in 2015 eventueel bij PlayThisOne zullen verschijnen. Als aardigheidje krijgt iedere tester een exemplaar van Patrick’s reclamespel Citybuilder (zolang de voorraad […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Rum & Bones, een piratenspel met miniaturen van CoolMiniOrNot. Nu op Kickstarter: https://t.co/XCsJujUVP1 — Erwin Broens (@Bordspeler) December 7, 2014 Een basiscursus sjoemelpreventie: http://t.co/lHSY4lhSFB — Erwin Broens (@Bordspeler) December 7, 2014 De Keukenprinsen van […] Lees verder..
De Duitse spelauteur Stefan Feld leek zich de afgelopen jaren meer en meer te specialiseren in geconstrueerde, pittige veelspelertitels. Zijn bordspel Brugge tapt uit een andere vaatje, dit spel is vlotter en toegankelijker dan ander recent Feldwerk. Brügge is in Duitsland uitgebracht door Hans im Glück, waardoor je de Nederlandstalige editie in eerste instantie bij […] Lees verder..
Een groepje Risk minnende studenten is bezig met de organisatie van het ‘Open Kampioenschap Risk 2015’. Dit toernooi vindt plaats in Delft op zaterdag 10 januari 2015. Er worden drie rondes gespeeld volgens een knock-out systeem met een tijdslimiet van 2,5 uur per ronde. De beste zes spelers strijden in de finaleronde om de toernooiwinst. […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Too Many Cinderellas, een kaartspelletje met meer dan een Assepoester. Nu op Kickstarter: https://t.co/q7rCQYfneu — Erwin Broens (@Bordspeler) November 30, 2014 The Princess Bride, drie kaartspellen n.a.v. de fantasy film uit 1987. Nu op […] Lees verder..
In de tweede aflevering van het derde seizoen van TableTop spelen Felicia Day, Alan Tudyk, Jon Heder en gastheer Wil Wheaton het spel Forbidden Desert. In dit coöperatieve spel van Matt Leacock moeten de spelers samen een in de woestijn gestrand luchtschip herstellen. De Nederlandse editie De Vergeten Stad wordt uitgegeven door White Goblin Games. […] Lees verder..
Na jaren sfeervol speelplezier in het dorpje Broechem is de Vlaamse spellenbeurs Spel dit jaar verhuisd naar een nieuwe zaal in Antwerpen. Afgelopen weekend opende de beurs voor het eerst zijn deuren in de Waagnatie expozaal, een voormalig pakhuis aan de Schelde. Bij aankomst kon je niet om het verleden van de locatie heen. Het […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Elf Elfen helfen, het volgende kleine spelletje op Spieleschmiede: https://t.co/aTDsEw3ulp — Erwin Broens (@Bordspeler) November 23, 2014 Saboteur: het duel – ondergrondse kabouterpret voor twee spelers: http://t.co/0O0OKOwF6Z — Erwin Broens (@Bordspeler) November 21, 2014 […] Lees verder..
Aan de vooravond van de beurs Spel 2014 is vanavond de uitslag van verkiezing van de Vlaamse spellenprijs Gouden Ludo bekendgemaakt. De winnaar van de Gouden Ludo 2014 is ISTANBUL van Rüdiger Dorn, uitgegeven door White Goblin Games. De Gouden Ludo is de jaarlijkse onderscheiding voor het beste, nieuwe Nederlandstalige gezelschapsspel op de Vlaamse markt. […] Lees verder..
Afgelopen weekend zijn de winnaars van de Poolse Spel van het Jaar verkiezing van 2014 bekendgemaakt. De uitslag van deze Gra Roku 2014 is een kopie van de Nederlandse Spellenprijs van 2013. King of Tokyo is het beste familiespel, Terra Mystica is het beste expertspel. Meer informatie: Gra Roku Lees verder..
Op zaterdag 22 en zondag 23 november 2014 organiseert de Vlaamse FORUM-Federatie zijn jaarlijkse spellenbeurs Spel. Dit sfeervolle spellenevenement lokte de afgelopen jaren een kleine drieduizend bezoekers naar Broechem, een dorpje onder de rook van Antwerpen. Dit jaar verhuist het evenement naar de Waagnatie Expo & Events in Antwerpen zelf, waar je twee dagen kunt […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. In a World of Dinosaurs, speel tegelijkertijd een dino en een paleontoloog. Nu op Kickstarter: https://t.co/t2ctCNTAis — Erwin Broens (@Bordspeler) November 16, 2014 MIND – The Fall of Paradise, een SF-bordspel met rebellen versus […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO