Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  


De BanierZoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
De negenkoppige jury van de Franse spellenprijs As d’Or heeft vanavond de drie winnaars van 2017 bekendgemaakt. Dit gebeurde tijdens een feestavond in het kader van het Festival International des Jeux. Deze grote, internationale spellenbeurs gaat morgen van start in het Zuid-Franse Cannes. De winnaar van de As d’Or (spel van het jaar) is Unlock […] Lees verder..
White Goblin Games brengt komende zaterdag het nieuwe familiespel Kingdomino uit. Helemaal nieuw is dit spel overigens niet, de originele editie van Blue Orange was al voorzien van Nederlandstalige spelregels en ligt sinds het najaar in de speciaalzaken. De Goblinversie lijkt op het eerste gezicht hetzelfde materiaal te bevatten. Ik hoor uit winkelierskringen dat de […] Lees verder..
De Belgische uitgever Sit Down! heeft het coöperatieve spel Magic Maze uitgeleverd. Dit spel is ontworpen door Kasper Lapp en geïllustreerd door Gyom. Vier avonturiers, een tovenaar, een barbaar, een elf en een dwerg, proberen de lokale Magic Maze supermarkt te plunderen om uitrustingstukken voor hun volgende avontuur te bemachtigen. Het spelverloop is real-time. Wanneer […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Warhammer Quest Shadows Over Hammerhal, een nieuw avonturenspel vanGames Workshop: https://t.co/eGeDDzpaIE pic.twitter.com/ts8S3oXi2I — Erwin Broens (@Bordspeler) February 18, 2017 Vers van de pers, het nieuwe D&D bordspel Assault of the Giants: https://t.co/9juND9txuS pic.twitter.com/yDibtz18t6 — […] Lees verder..
Na een pauze van een kleine twee jaar, herstart het spellenportaal Bordspelmania volgende week zijn Q&A-reeks. Vanaf maandag 20 februari staat de Belgische uitgever Jumping Turtle Games zes dagen klaar om vragen van forumleden te beantwoorden. Onder de vragenstellers worden twee exemplaren van het spel Baby Blues verloot. Meer informatie: Bordspelmania Lees verder..
Op de beurs Zuiderspel in Veldhoven lanceert de Nederlandse uitgever Chronicle Games zondag 19 maart zijn tweede spel, het verzamelspelletje What’s Up. De 30 speelkaarten zijn dubbelzijdig en worden in vijf rijen van zes open op tafel gelegd. Op de kaarten zijn 1-3 vogeltjes afgebeeld in de kleuren groen, geel, rood en paars. Het is […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Lookout Spiele komt in het 2e kwartaal met het tweepersoonsspel Caverna – Höhle gegen Höhle: https://t.co/kkCreoXJgp pic.twitter.com/fKaQwcaymU — Erwin Broens (@Bordspeler) February 12, 2017 Tijd voor schaatsen, tijd voor spelen: https://t.co/C1mZsEjbpG — Erwin Broens […] Lees verder..
De Nederlandse spelauteur Martin Looij komt na Scuba uit 2016 met zijn tweede bordspel, The Dutch East Indies. Ook dit spel wordt uitgegeven door zijn uitgeverij Keep Exploring Games en is vanaf vandaag te bestellen via een Kickstartercampagne. Het is de 17e eeuw in de East Indies. Jij hebt de leiding over twee schepen, waarmee […] Lees verder..
De Duitse uitgever Hans im Glück komt dit voorjaar met drie nieuwe titels: het deck building spel Valletta, een nieuwe versie van Ohne Furcht und Adel en een uitbreiding van Carcassonne. In de loop van maart verschijnt Valletta, het nieuwe spel van de Duitse spelauteur Stefan Dorra. Valletta is een deck building spel over de […] Lees verder..
Op de Spielwarenmesse in Nürnberg heeft de Duitse uitgever Kosmos zijn voorjaarsreleases gepresenteerd. Afgelopen maand verscheen het kaartspel The Walking Pet van Frédéric Vuagnat. De spelers zijn regisseurs die, met een cast van cartooneske dieren, speelfilms in vijf genres proberen te draaien. Iedere speler krijgt aan het begin vijf acteurs, de rest vormt een trekstapel. […] Lees verder..
Bordspeler.nl berichtte er in december al over, nu volgt de officiële aankondiging van 999 Games. De Nederlandse hoeder van de Carcassonnefamilie komt dit voorjaar met Carcassonne: het Circus. Een circus reist rond in de omgeving van Carcassonne. Overal waar het circus zijn tent opzet, stromen de ‘meeples’ toe. Je probeert jouw ‘meeples’ in de buurt […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Portal Games blikt terug en kijkt vooruit naar o.a. Cry Havoc Aftermath, First Martians en Alien Artifacts: https://t.co/hUjdTM164B — Erwin Broens (@Bordspeler) February 5, 2017 De Duitse website Die Pöppelkiste doet uitgebreid verslag van […] Lees verder..
Op de Spielwarenmesse in Nürnberg presenteert Ravensburger de basisset van het nieuwe spelsysteem GraviTrax. Bij dit spel bouw je een knikkerbaan en speel je met de wetten van de zwaartekracht. Met behulp van opdrachtkaartjes probeer je een logisch opgebouwde knikkerbaan te construeren, waarbij je rekening hebt te houden met natuurkundige wetten. Knikkers vliegen over het […] Lees verder..
Dit jaar is een nieuwe uitgever van start gegaan, Plan B Games uit Canada. Het eerste grote project is de spellentrilogie Century, waarvan in juni 2017 de eerste titel zal verschijnen. Century: Spice Road is een ontwerp van Emerson Matsuuchi met artwork van Fernanda Suárez. In Century: Spice Road speel je een karavaanleider, die de […] Lees verder..
Days of Wonder komt in de loop van april met Public Services, een uitbreiding van het voor de Nederlandse Spellenprijs 2016 genomineerde bordspel Quadropolis. Enigma Distribution meldt desgevraagd dat er ook een Nederlandstalige versie zal verschijnen. Deze uitbreiding bevat een aantal openbare gebouwen, die je aan jouw stad kunt toevoegen. Een politiebureau beschermt jouw burgers, […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO