Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  

Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
De Duitse uitgever Queen Games presenteert op de Spielwarenmesse in Nürnberg vier nieuwe spellen, die in de loop van dit voorjaar zullen verschijnen. Van deze titels zijn ook internationale edities aangekondigd. Gezien de band van Queen Games met Nederland, hun spellen worden hier geproduceerd, zal het wel weer goed zitten met de Nederlandse taal. Parfum […] Lees verder..
Spelgroep Phoenix organiseert op zaterdag 7 februari een spellendag in Capelle aan den IJssel. Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Rabenhaupt en Wirwar organiseren 8 februari een Doomtown Reloaded toernooi in Groningen: http://t.co/45OznAzmIq — Erwin Broens (@Bordspeler) January 25, 2015 Naast een kavellijst vol mooie spellen, veilt Ducosim volgende week ook twee speciale verzamelingen: […] Lees verder..
Ravensburger Nederland kondigt dit voorjaar maar liefst 20 spellen aan, waarvan meer dan helft uit nieuwe versies van Memory bestaat. Scotland Yard Junior is Michael Schacht’s bewerking van het spelidee achter de klassieker Scotland Yard. Je hebt een kwartier de tijd om een of twee spionnen te vinden. Wanneer Mister X negen keer weet te […] Lees verder..
In het kielzog van het Kolonisten Kaartspel startte de Duitse uitgever Kosmos in de jaren ’90 een reeks tweepersoonsspellen. Van de meeste titels verscheen aanvankelijk een Nederlandse editie bij 999 Games, waar de meeste spellen na verloop van tijd weer uit de catalogus verdwenen. White Goblin Games heeft een handvol van deze verdwenen spellen opnieuw […] Lees verder..
De Duitse uitgever Amigo heeft de nieuwe collectie kaartspellen al begin januari uitgeleverd aan de winkels. Zoals gebruikelijk bestaat deze voorjaarsoogst vooral uit kinderspelletjes, aangevuld met een paar toegankelijk kaartspellen voor families. Mein erstes Bohnanza is een speciale versie van Uwe Rosenberg’s populaire kaartspel Boonanza. De kennismaking met het spelsysteem vindt nu in stapjes plaats. […] Lees verder..
In de zesde aflevering van het derde seizoen van TableTop spelen Clare Kramer, Anne Wheaton, Bonnie Burton en gastheer Wil Wheaton het triviaspel Geek Out! (incl. Pop Culture Party) van Dan Rowen en Elisa Teague, uitgegeven door Playroom Entertainment. [link] Meer informatie: Playroom Entertainment Lees verder..
De jury van de Franse spellenprijs As d’Or heeft zijn nominatielijst van 2015 bekendgemaakt. Uit deze spellen wordt eind februari het Franse Spel van het Jaar van 2015 gekozen. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens een feestavond in het kader van het Festival International des Jeux, een grote internationale spellenbeurs in Cannes. De 12 kanshebbers zijn: […] Lees verder..
Op zondag 22 maart 2015 organiseren Roll The Dice en 999 Games het Nederlands-Vlaams Kampioenschap Kolonisten van Catan. In drie of vier rondes wordt beslist wie de beste Catanspeler van Nederland en Vlaanderen is. De te spelen varianten zijn De Kolonisten van Catan: Basisspel, De Kolonisten van Catan: De Zeevaarders en De Kolonisten van Catan: […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. The King’s Abbey, worker placement en resource management in een stichtelijke omgeving. Nu op Kickstarter: https://t.co/wZbyydpcBI — Erwin Broens (@Bordspeler) January 18, 2015 Krakatoa, een explosief dobbelspel. Nu op Kickstarter: https://t.co/9m28yWWB1E — Erwin Broens […] Lees verder..
De jeugdraad van de Vlaamse gemeente Waregem organiseert voor de vierde keer de spellenbeurs Spellewaarde. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 7 februari van 14.00 tot 20.00 uur, in het Jeugdcentrum aan de Zuiderlaan 46 te Waregem. De bar met bordspellen blijft open tot 24.00 uur. De entree is gratis. Op het programma staan onder […] Lees verder..
De Duitse uitgever Abacusspiele presenteert dit voorjaar drie nieuwe titels. Alleen het legspel Cacao is fonkelnieuw. Het kaartspel MammuZ is de Duitse editie van Sauries van de Russische uitgever Hobby World. Het kaartspel Jumbo & Co. is een nieuwe uitgave van Mausen uit 2004. Bij het legspel Cacao heeft iedere speler een eigen stapel met […] Lees verder..
Tijdens de Goudse Spellendag van zondag 15 februari wordt het NK Boonanza gehouden. In dit kaartspel van Uwe Rosenberg verbouwen en verhandelen de spelers tal van bonensoorten. Het toernooi zal bestaan uit twee voorronden, waarna de winnaars zich plaatsen voor de finale. Uiteraard zijn er mooie prijzen te verdienen. Ben jij een boer die raad weet […] Lees verder..
Jumbo komt in maart met drie spellen uit de Stratego familie: het bordspel Stratego: Waterloo, het Stratego Dice Game en het Stratego Card Game. Laatstgenoemde is niet nieuw, Jumbo had dit spel eerder als het Stratego kaartspel in de catalogus. Naast de hier voorgestelde titels wordt er later dit jaar een variant voor vier spelers […] Lees verder..
Het Engelstalige spellenblad Counter heeft een rijke historie, die teruggaat naar het legendarische Sumo van Mike Siggins. In de jaren voor het world wide web was Sumo de bron van internationaal spellennieuws, messcherpe recensies en discussie. Door persoonlijke omstandigheden verdween Sumo begin 1998 van het toneel. Binnen een paar weken namen de Sumo-medewerkers Mike Clifford, […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO