Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  

Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige weken heb getweet via @Bordspeler. Een korte videoreportage van Spel 2015 in Antwerpen: https://t.co/pFeP02ZQ4M — Erwin Broens (@Bordspeler) November 22, 2015 Het tijdschrift 'Spel in Zicht' houdt ermee op: https://t.co/yFSeWHQPlH — Erwin Broens (@Bordspeler) November 22, 2015 Een foto-impressie […] Lees verder..
Den Haag, 23 november 2015 – Roken en drinken voor ze achttien zijn? Dat zien de meeste ouders hun kinderen liever niet doen, zo blijkt uit cijfers van NIX18. 71% van de ouders vindt het normaal dat hun kinderen niet roken en drinken voor hun 18e, maar het blijkt vaak nog knap lastig het onderwerp […] Lees verder..
White Goblin Games meldt dat deze week de nieuwe oplage van het bordspel Brugge wordt uitgeleverd. Verder is de uitgever teruggekomen op het besluit om de uitbreiding niet uit geven. De Brugge uitbreiding staat op de rol voor het eerste kwartaal van 2016. Brugge wordt komend weekend uiteraard gedemonstreerd op de beurs Spel in Antwerpen. […] Lees verder..
Zondag 8 november sloot het tweeëntwintigste Spellenspektakel zijn deuren met de verheugende mededeling dat de beurs dit meer dan 8.000 bezoekers heeft getrokken. Dit is een prachtig resultaat, opnieuw een stijging van 20% ten opzichte van de vorige editie. Dit is tevens het bewijs dat de organisatoren Frank, Coca en hun team, een aantrekkelijk en […] Lees verder..
Op zaterdag 21 en zondag 22 november organiseren de Vlaamse Forum Federatie en Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen de jaarlijkse spellenbeurs Spel. Dit sfeervolle spellenevenement lokte de afgelopen jaren een kleine drieduizend bezoekers naar Broechem, een dorpje onder de rook van Antwerpen. Vorig jaar verhuisde het evenement naar de Waagnatie Expo & Events in Antwerpen zelf, waar […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige weken heb getweet via @Bordspeler. Michael Bruinsma van 999 Games geniet van de winst van het expertspel Concordia: pic.twitter.com/rNcCYpxL09 — Erwin Broens (@Bordspeler) November 7, 2015 Maarten Heerze van Tactic is dolblij met de Nederlandse Spellenprijs winst van Splendor: […] Lees verder..
Dit weekend was het Eindhovense beursgebouw gastheer van het tweeëntwintigste Spellenspektakel, de vierde editie van het huidige organisatieteam. Ik vond het weer een zeer geslaagde beurs, met heel veel speelplezier en een gezellige sfeer. Het aantal speeltafels is dit jaar weer gegroeid, wat bijvoorbeeld was te zien aan de enorme stands van 999 Games en […] Lees verder..
Na het grote succes van de afgelopen jaren heeft het team van Bordspelmania, het toonaangevende spellenportaal van het Nederlandse taalgebied, opnieuw een uitgeversrally voor het Spellenspektakel in elkaar gezet. De uitgeversrally is een fotozoekwedstrijd waaraan dit jaar 11 uitgevers deelnemen. Per uitgever is een fragment van een spel gefotografeerd. Aan jou de taak om op […] Lees verder..
Dit weekend zoeken de Nederlandse en Vlaamse spellenliefhebbers hun speelplezier in het beursgebouw in Eindhoven bij het tweeëntwintigste Spellenspektakel. Deze toonaangevende en gezellige spellenbeurs opent zaterdagmorgen om 10.00 uur zijn deuren. Vandaag waren de winkeliers, uitgevers en verenigingen druk met het opbouwen van hun stands. Ik heb vanmiddag een rondje over de beurs in opbouw gemaakt en deel […] Lees verder..
Ook Tactic/Selecta, de Nederlandse distributeur van Asmodee, pakt uit op het Spellenspektakel. Ze demonstreren o.a. Ticket to Ride Europe met de UK expansie (en hebben een leuke TTR promo in de goodie bag van de beurs gestopt), Mafia de Cuba (met en zonder uitbreiding), Mysterium, 7 Wonders Duel (met een scherpe aanbieding bij De Rode […] Lees verder..
999 Games pakt dit jaar groots uit op het Spellenspektakel. In maar liefst zeven stands demonstreren ze tientallen recente spellen. Aan de bekende statafels kun je terecht voor demo’s van vlotte kaart- en dobbelspelletjes voor jong en oud. Daarnaast kunnen de veelspelers aanschuiven voor lekkernijen als Andor, Friesche Velden, Concordia, Marco Polo, La Granja enzovoort. […] Lees verder..
De Amerikaanse uitgever Fantasy Flight Games komt in het eerste kwartaal van 2016 met Star Wars: Rebellion, een strategisch bordspel voor 2-4 spelers. De ene partij speelt het Galactic Empire, de andere partij speelt de Rebel Alliance. Het spel speelt zich af ten tijde van de eerste Star Wars trilogie. Dit spel heeft een asymmetrische […] Lees verder..
De jury van de verkiezing Speelgoed v/h Jaar heeft vandaag de winnaars van 2015 bekendgemaakt. Deze prijs is zoals gebruikelijk verdeeld in meerdere leeftijdscategorieën. De winnaars van de verschillende categorieën zijn via de gebruikelijke publieksverkiezing bepaald. De winnaars van 2015 zijn: Categorie 0 t/m 3 jaar: Vrolijke vriendjes; Magisch Speelhuis – VTech Categorie 4 en […] Lees verder..
Tijdens de feestavond van de Deutsche Spiele Preis deelde ik de tafel met de baas van de spellenredactie van Ravensburger Duitsland. Op een gegeven moment kwam het gesprek op het kaartspel Koehandel, dat in Nederland nog steeds zeer populair is. Tussen neus en lippen door vertelde hij me dat er een Koehandel bordspel in de […] Lees verder..
Komend weekend is het beursgebouw in Eindhoven het kloppend hart van spelend Nederland. Op zaterdag 7 en zondag 8 november wordt daar de tweeentwintigste editie van het Spellenspektakel georganiseerd. Dit is het grootste en gezelligste spellenevenement van de Benelux. De grootste winkelstand vind je dit jaar opnieuw bij De Rode Pion. In een stand van […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO