Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
De Duitse uitgever Hans im Glück komt dit voorjaar met drie nieuwe titels: een uitbreiding van Star Wars Carcassonne, de ook in Nederland verkrijgbare kinderversie van Het Stenen Tijdperk en een lekkernij voor veelspelers van Matthias Cramer. Mijn goede vriend Bob Schubert heeft vorig jaar een prototype van het laatstgenoemde spel gespeeld. Toen heette het […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Tien vragen aan Klaus Teuber: https://t.co/So2PvgEQ0U — Erwin Broens (@Bordspeler) January 31, 2016 GameNight! gaat kopje onder met Deep Sea Adventure: https://t.co/4I4iTLOU0E — Erwin Broens (@Bordspeler) January 31, 2016 Dit doet mijn hart sneller […] Lees verder..
De jury van de Franse spellenprijs As d’Or heeft dit jaar de nominatielijsten bekendgemaakt, waaruit op 25 februari de drie winnaars van een As d’Or worden gekozen. Het was al gebruikelijk om prijzen in verschillende categorieën toe te kennen, maar dit jaar is ook de nominatielijst in drie categorieën verdeeld. De prijzen worden uitgereikt tijdens […] Lees verder..
De Poolse uitgever Portal Games heeft de eerste drie nieuwe titels voor 2016 aangekondigd. De 51st State: Master Set is een bundeling van 88 kaarten uit het basisspel, 50 kaarten uit de New Era uitbreiding en 50 kaarten uit de Winter uitbreiding. Volgens het persbericht is de lay-out van de kaarten aangepast, is de set […] Lees verder..
Vlak voor de kerst presenteerde White Goblin Games een handvol nieuwe spellen voor 2016. De eerste spellen zijn amper op de markt, of de tweede releasegolf wordt al aangekondigd. De Goblins hebben er duidelijk zin in. Sint Petersburg is de in een nieuwe jas gestoken Deutsche Spielepreis winnaar van 2004, waarvan de oorspronkelijke Nederlandstalige editie […] Lees verder..
Asmodee heeft vandaag de overname van Bergsala Enigma aangekondigd. Laatstgenoemde is een Scandinavische distributeur van bord- en kaartspellen, met een Nederlandse vestiging in Helmond. Bergsala Enigma Benelux gaat vanaf nu door het leven als Enigma Distribution Benelux. Volgens het persbericht biedt dit Enigma Distribution Benelux een geweldige kans om nieuwe spellen van de Asmodee Groep […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige weken heb getweet via @Bordspeler. Wir Sind Das Volk krijgt een ‘patch’: https://t.co/0ZDcDpGRyI — Erwin Broens (@Bordspeler) January 24, 2016 Een Portal Games teaser van First Martians (Robinson op de rode planeet): https://t.co/vWUVu164Qo — Erwin Broens (@Bordspeler) January 24, […] Lees verder..
Door persoonlijke omstandigheden zal de spellen- en speelgoedwinkel van Luk en Leen De Lombaerde in het Vlaamse Ingooigem dit jaar de deuren sluiten. Deze sluiting raakt ook de webwinkel en de aanwezigheid op spellenbeurzen. Luk was de laatste jaren regelmatig present op de beurzen van Ducosim en op Zuiderspel. Vanaf deze week start een uitverkoop, […] Lees verder..
De Nederlandse spelliefhebber en sportduiker Martin Looij heeft de stoute flippers aangetrokken en een eigen bordspel ontwikkeld, waarin beide liefhebberijen aan bod komen. Het spel heet Scuba, het wordt uitgegeven door Keep Exploring Games en is vanaf vandaag te bestellen via een Kickstartercampagne. De spelers zijn duikers, die met een beperkte hoeveelheid lucht afdalen naar […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Carte Media komt volgende maand met Nautico van Kramer & Kiesling, een kaartspel dat teruggrijpt op Verflixxt. — Erwin Broens (@Bordspeler) January 10, 2016 Bij Eggertspiele verschijnt later dit jaar Glück Auf – Das Kartenspiel […] Lees verder..
999 Games heeft de komende maanden de nodige leuke spellen in de pijpleiding. Niet alles is al rijp voor een aankondiging. Ik beperk me vandaag tot de volgende titels. Dit jaar ondergaat Carcassonne een cosmetische ingreep, waarbij de afbeeldingen op de tegels worden vervangen door cartooneske plaatjes. De achterkant van de tegels blijft hetzelfde, waardoor […] Lees verder..
In 2016 blaast de Duitse uitgever Huch! & Friends het project Gipf nieuw leven in. Project Gipf is het geesteskind van de Vlaamse spelauteur Kris Burm, een meester op het gebied van het abstracte tweepersoonsspel. Gipf was de eerste titel van deze spellenreeks. Kris bracht dit spel in 1997 uit via zijn uitgeverij Don & […] Lees verder..
De dikke ‘Special Edition Essen’ van het Oostenrijke spellenblad WIN is vanaf vandaag als gratis download verkrijgbaar. Op 164 pagina’s beschrijft men 1338 nieuwe spellen van 929 spelauteurs en 448 uitgevers, geïllustreerd met 1308 afbeeldingen. Met deze aantallen kun je uiteraard geen uitgebreide spelbesprekingen verwachten. Dit blad is gevuld met korte beschrijvingen en foto’s van […] Lees verder..
Op zondag 17 januari organiseert de Spelgroep Gouda van 12:00 tot 18:00 uur een nieuwe Goudse Spellendag, in samenwerking met Simtasia en De Goudse Spellenwinkel. Deze spellendag vindt plaats in Gebouw Concordia, Westhaven 27 te Gouda. De toegang is gratis. Op het programma staan onder meer de volgende activiteiten: Een 999 Games Star Realms toernooi […] Lees verder..
De Duitse uitgever Abacusspiele presenteert dit voorjaar drie nieuwe titels en een handvol heruitgaven. Cacao: Chocolatl is de eerste grote uitbreiding van het legspel Cacao. De set bestaat uit vier modules, die je naar eigen inzicht kunt combineren: Schokolade, Bewässerung, Hütten en Landkarten. De eerste module introduceert nieuwe tegels voor de productie van chocolade en […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO