Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  


Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
In de nieuwe aflevering van de spellenshow TableTop spelen Seth Green, Karen Gillan, Clare Grant en gastheer Wil Wheaton het piratenspel Libertalia van Paolo Mori, uitgegeven door Marabunta/Asmodee. [link] Meer informatie: Libertalia Lees verder..
Medio 2005 startten de broers Arno en Frank Quispel, een advocaat en een huisarts onder de rook van Rotterdam, hun eigen spellenuitgeverij Quined Games. De naam Quined was niet alleen een samenvoeging van Quispel en Nederland, maar bekte ook best lekker als ” ‘k win ‘t “. Hun eerste spel was een Nederlands-Franse editie van […] Lees verder..
De tiende verjaardag van Quined Games zorgt ervoor dat Haspelknecht, het derde deel van Thomas Spitzer’s spellentrio over mijnbouw in het Ruhrgebied, sneller dan verwacht alsnog wordt uitgebracht. De voorgangers Ruhrschifffahrt en Kohle & Kolonie werden door de Duitse uitgever Spielworxx uitgegeven. Toen uitgever en auteur uit elkaar gingen, was het lot van het derde […] Lees verder..
De Nederlandse uitgever Quined Games viert zijn tiende verjaardag onder meer met het kaartspel Xanadú, de eerste titel in de Masterprint Pocket game serie. Dit interactieve kaartspel voor 2-5 spelers is ontworpen door de Colombianen Javier Velázquez, Santiago Salazar en Carolina Tobar. De spelers zijn architecten die een bijdrage leveren aan de bouwplannen van de […] Lees verder..
Als ik het goed heb begrepen, is het worker placement bordspel Carson City de populairste titel van Quined Games. Zo’n spel verdient een hoofdrol bij de viering van de tiende verjaardag van de uitgever. Daar hebben we in spellenland tegenwoordig een hippe term voor, de Big Box. En om het nog hipper te maken, wordt […] Lees verder..
De Jury Spiel des Jahres heeft vandaag de genomineerde spellen bekendgemaakt, waaruit de drie Duitse Spiele des Jahres van 2015 worden gekozen. Het Spiel des Jahres is commercieel gezien de belangrijkste spellenprijs ter wereld. De jury reikt drie hoofdprijzen uit. Het beste familiespel wordt op maandag 6 juli 2015 in Berlijn uitgeroepen tot Spiel des […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. 20 jaar geleden had de Spiel des Jahres jury eigenlijk geen andere keuze: http://t.co/OQ3CYquu5y — Erwin Broens (@Bordspeler) May 17, 2015 Defenders of the Last Stand, een coöperatief bordspel voor Mad Max fans. Nu op […] Lees verder..
De Nederlandse uitgever The Game Master levert vanaf deze week twee nieuwe bordspellen uit aan de spellenwinkels, El Gaucho en De Alchemist. Van beide spellen distribueerde The Game Master de afgelopen maanden al een Engelstalige versie. Vanaf nu worden de Nederlandstalige edities verspreid. Omdat The Game Master weigert om deze website van informatie te voorzien, […] Lees verder..
De Nederlandse spelauteur Martyn F, winnaar van de International Gamers Awards 2014 met zijn legspel Limes, heeft gisteravond een Kickstarterproject gelanceerd voor zijn nieuwe spel Epoch – Early Inventors. In dit nieuwe spel neemt de auteur je mee naar het begin van de beschaving. Je vertegenwoordigt een primitieve stam, die een aanvankelijk onbekend landschap ontdekt […] Lees verder..
Corné van Moorsel, de man achter de Nederlandse uitgever Cwali, heeft deze week een Kickstarterproject gelanceerd voor zijn nieuwe bordspel Samara. Dit spel is bedoeld voor 2-5 spelers vanaf 10 jaar; de speelduur bedraagt ongeveer 40 minuten. Het hoofdmechanisme van Samara werkt met een tijdspoor (twee tegels met elk zes maanden erop afgebeeld, om de […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik vorige week heb getweet via @Bordspeler. Backspindle Games komt met Clacks, een nieuw bordspel op basis van de boeken van Sir Terry Pratchett: http://t.co/GniST2v8kh — Erwin Broens (@Bordspeler) May 10, 2015 Privateer Press komt met The Undercity, een bordspel in de […] Lees verder..
De Poolse uitgever Portal Games heeft vandaag een nieuwe uitbreiding van Imperial Settlers aangekondigd. De Atlanteans haalt de inwoners van Atlantis naar de speelwereld van Imperial Settlers. Ze komen niet met lege handen, maar met technologie. Hiermee kun je de speciale eigenschappen van hun volkkaarten ontsluiten en algemene locaties tot sterke bondgenoten omsmeden. Dit volk […] Lees verder..
White Goblin Games onderhoudt goede contacten met de Duitse uitgever Nürnberger-Spielkarten-Verlag. Sinds een jaar of twee duiken hun leuke dobbel- en kaartspelletjes ook in Nederland op. Dit voorjaar hebben de Goblins het bordspel Träxx naar Nederland gehaald. Dit is de nieuwe titel van de NSV-huisauteurs Steffen Benndorf en Reinhard Staupe. Eerstgenoemde kennen we in Nederland […] Lees verder..
In de dertiende aflevering van het derde seizoen van TableTop spelen Laura Bailey, Molly Lewis, Ivan Van Norman en gastheer Wil Wheaton het horror story telling game Dread. [link] [link] Meer informatie: Dread Lees verder..
De jury van de Nederlandse Spellenprijs, de kwaliteitsprijs voor in het Nederlands gepubliceerde gezelschapsspellen, heeft vandaag uit ruim 70 gepubliceerde bord- en kaartspellen de nominaties voor de Nederlandse Spellenprijs 2015 bekendgemaakt. De Nederlandse Spellenprijs wordt dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. De prijs is verdeeld in twee categorieën: de Nederlandse Spellenprijs voor familiespellen en […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO