spellenzoekertjes: de BSM-markt
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
De Nederlandse uitgever Quined Games stuurde mij een bericht met het laatste spellennieuws. Allereerst meldt eigenaar Arno Quispel dat Key Flower: The Farmers nu uitgeleverd wordt in de Master Print editie. Voor het najaar heeft hij nog vier verschillende spellen staan, waaronder twee nieuwe titels in de Master Print serie, die hij wat later bekend […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten en informatieve links die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Armymals, een toegankelijke knokpartij met een beestenbende. Nu op Kickstarter: https://t.co/8foD6QrDMc — Erwin Broens (@Bordspeler) July 20, 2014 27th Passenger: A Hunt On Rails, een spannende treinreis als deductiespel. Nu op Kickstarter: https://t.co/cbxPKX68TU — Erwin Broens (@Bordspeler) […] Lees verder..
Tot en met 27 augustus houdt het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur een expositie over 100 jaar gezelschapsspellen. De vitrinekasten staan vol met oude en antieke gezelschapsspellen, waaronder één van de oudste Monopoly spellen. Naast de gesloten vitrinekasten zijn er voor zowel de jonge als oude spelletjesfanaten tafels vol met gezelschapsspelletjes. Zo is […] Lees verder..
De Jury Spiel des Jahres heeft vandaag de winnaar van het Kennerspiel des Jahres van 2014 bekendgemaakt. Deze prijs voor het beste expertspel is dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. De gelukkige winnaar van 2014 is Istanbul. Dit bordspel is ontworpen door de Duitse spelauteur Rüdiger Dorn. Istanbul wordt uitgegeven door Pegasus. De andere […] Lees verder..
Istanbul is het nieuwe bordspel van de Duitse spelauteur Rüdiger Dorn. Het spel draait om het verzamelen en tot winstpunten veredelen van geld en goederen via een bewegelijk actiesysteem. Rüdiger Dorn is in Nederland onder meer bekend van de spellen Jambo, Genoa en Goa. White Goblin Games is verantwoordelijk voor de Nederlandse uitgave van Istanbul, […] Lees verder..
De Jury Spiel des Jahres heeft vandaag de winnaar van het Spiel des Jahres van 2014 bekendgemaakt. Dit jaar zou de prijsuitreiking voor het eerst live op video te volgen zijn, maar door ‘technische problemen’ is dit in de soep gelopen. Volgens een tweet van de Berlijnse ludotheek Spielwiese zou de camera afgelopen nacht zijn […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten en informatieve links die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Street dice, dobbelen, racen en auto’s winnen. Nu op Kickstarter: https://t.co/mYzCpWUOLl — Erwin Broens (@Bordspeler) July 11, 2014 Canopy Walk, een tweepersoonsspel in de jungle, met hangbruggen en edelstenen. Nu op Kickstarter: https://t.co/DVOB3QuYQQ — Erwin Broens (@Bordspeler) […] Lees verder..
De Amerikaanse videoshow GameNight! leeft zich vandaag uit op de genomineerden van de Duitse Kennerspiel des Jahres verkiezing van 2014. In drie afleveringen worden de genomineerde ‘expert’ spellen Concordia, Istanbul en Rococo gepresenteerd. Een van deze spellen wordt op maandag 14 juli in Berlijn gekroond tot het Kennerspiel des Jahres 2014. Concordia wordt in Nederland […] Lees verder..
Spiel Portugal heeft gisteravond de uitslag van de verkiezing van de Portugese spellenprijs Jogo do Ano 2014 bekendgemaakt. Het Portugese Spel van het Jaar 2014 is het bordspel Nations van Rustan Håkansson, Nina Håkansson, Einar Rosén en Robert Rosén. Nations wordt uitgegeven door Lautapelit.fi en een handvol andere uitgevers. De andere genomineerden waren Russian Railroads, […] Lees verder..
De Duitse uitgever Abacus heeft een ‘pro-variant’ voor het tweepersoons legspel Limes gepubliceerd. In deze variant wordt de puntentelling van de verschillende beroepen voorzien van een extra laag. Limes is een ontwerp van de Nederlandse spelauteur Martyn F. Een voorganger van dit spel verscheen in 2008 onder de naam Cities bij zijn eigen uitgeverij Emma […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten en informatieve links die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Shadows over Normandie, een rare mix van WOII en Cthulhu. Nu op Kickstarter: https://t.co/lQUp29jYee — Erwin Broens (@Bordspeler) July 6, 2014 DISTRICT-Z, voor de afwisseling maar weer eens een spel met zombies. Nu op Kickstarter: https://t.co/3krTZaET0L — […] Lees verder..
De Amerikaanse videoshow GameNight! leeft zich vandaag uit op de genomineerden van de Duitse Spiel des Jahres verkiezing van 2014. In drie afleveringen worden de genomineerde spellen Concept, Splendor en Camel Up gepresenteerd. Een van deze spellen wordt op maandag 14 juli in Berlijn gekroond tot het Spiel des Jahres 2014. Camel Up wordt in […] Lees verder..
De jury van de verkiezing Speelgoed v/h Jaar heeft vandaag de nominatielijsten van 2014 bekendgemaakt. Deze prijs is zoals gebruikelijk verdeeld over meerdere leeftijdscategorieën. De winnaars van de verschillende categorieën worden later dit jaar via de gebruikelijke publieksverkiezing bepaald. De genomineerden van 2014 zijn: 0 tot en met 3 jaar Nijntje geluidjes raden – Van […] Lees verder..
999 Games meldt dat vanaf deze week Het Sterrenschild in de winkels ligt. Dit is de eerste uitbreiding van het coöperatieve bordspel De Legenden van Andor, de kersverse winnaar van de Nederlandse Spellenprijs Experts. Voor het tweepersoonsspel De Vorsten van Catan zijn vanaf deze week de uitbreidingen Donkere Tijden en Gouden Tijden verkrijgbaar. Voor het […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten en informatieve links die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Leuk voor de fans van rottend vlees, het derde seizoen van Zombicide loopt nu op Kickstarter: https://t.co/mrKUz33QB0 — Erwin Broens (@Bordspeler) June 29, 2014 Een interview met spelontwerpster Agnieszka Kopera van NSKN Games: http://t.co/j18A5uVivZ — Erwin Broens […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO