Spellengek top-100 - stem mee
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
NK Carcassonne 2014
999 Games organiseert op zondag 1 juni het officiële Nederlands Kampioenschap Carcassonne 2014. Dit toernooi vindt plaats in het St Joseph Buurthuis aan de Minckelersstraat 71 te Hilversum. Iedereen speelt drie ronden: het basisspel, de uitbreiding en Stille Zuidzee. De beste vier spelers spelen de finale en winnen ieder een spel. De winnaar van de […] Lees verder..
 

Kort nieuws 2014 – week 16
Een selectie uit de korte nieuwsberichten en informatieve links die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Dig Down Dwarf, een push-your-luck dobbelspel met dwergen. Nu op Kickstarter: https://t.co/3TI4JYNRE5 — Erwin Broens (@Bordspeler) April 20, 2014 Cultists of Cthulhu: Miskatonic University, samenwerken met een verrader in de groep. Nu op Kickstarter: https://t.co/fsC2rReGma — Erwin […] Lees verder..
 

Piraten Bridge
Het kaartspel Wizard is al een jaar of twintig een hit aan mijn speeltafel. Ik heb deze variant op Boerenbridge meer dan duizend keer gespeeld en ben nog niet uitgetoverd. Wanneer een nieuwe variant op dit spelprincipe opduikt, waag ik graag een uitstapje. Dit voorjaar belandde Piraten Bridge/Skull King van Schmidt Spellen op tafel. Dit […] Lees verder..
 

Concordia is vertraagd
999 Games kreeg op 10 april de Nederlandstalige editie van Concordia binnen en zou het spel meteen uitleveren aan de speciaalzaken. Bij een kwaliteitscontrole na de ontvangst van de spellen constateerde men een aantal problemen. De uitlevering aan de winkeliers is tot nader bericht opgeschort. Wordt vervolgd. Helaas heeft mijn contactpersoon bij 999 Games mij […] Lees verder..
 

Kort nieuws 2014 – week 15
Een selectie uit de korte nieuwsberichten en informatieve links die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Conquest of Speros, een fantasy kaartspel met grondstoffen en verovering. Nu op Kickstarter: https://t.co/G1mbFwz9y7 — Erwin Broens (@Bordspeler) April 13, 2014 Leid je eigen televisiezender in PRIME TIME: The Ratings Game. Nu op Kickstarter: https://t.co/dL80X6xDM2 — Erwin […] Lees verder..
 

Nominaties 40th Origins Awards
De genomineerden van de Origins Awards zijn deze week bekendgemaakt. Deze in de jaren ’70 gestarte Amerikaanse spellenprijs verdeelt zijn genomineerden in allerlei categorieën. De winnaars worden medio juni tijdens de Origins Game Fair gekozen. Ik beperk me hier tot vier voor mijn bezoekers interessante categorieën. Beste bordspel: Trains – Alderac Entertainment Group, Time n […] Lees verder..
 

999 Games breidt uit
999 Games meldt dat de Nederlandstalige uitbreidingen van Dominion worden herdrukt. Dit betekent bijvoorbeeld dat De Alchemisten en Welvaart na enkele jaren afwezigheid weer verkrijgbaar zullen zijn. De Vorsten van Catan wordt binnen enkele weken aangevuld met de uitbreidingen ‘Gouden Tijden’ en ‘Donkere Tijden’. Beide uitbreidingen bestaan uit drie nieuwe thema-sets voor het Kolonisten tweepersoonsspel. […] Lees verder..
 

Kort nieuws 2014 – week 14
Een selectie uit de korte nieuwsberichten en informatieve links die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. CLASH! Dawn of Steam, een asymmetrisch fantasy kaartspel. Nu op Kickstarter: https://t.co/b7s1wahDCd — Erwin Broens (@Bordspeler) April 6, 2014 Shadowfist: The Coming Darkness, nog meer Hong Kong actie. Nu op Kickstarter: https://t.co/uwtWZgzNK4 — Erwin Broens (@Bordspeler) April […] Lees verder..
 

Russian Railroads
999 Games heeft vanaf het prille begin iets met treintjes. Oprichter Michael Bruinsma vertaalde in de vroege jaren ’90 de spelregels van 1835, een stevig treinenspel van de Duitse uitgever Hans im Glück. Dit was de eerste stap van zijn postorderbedrijfje in importspellen, die in 1997 uitgroeide tot een uitgeverij van licentietitels. De eerste versie […] Lees verder..
 

Spiel des Jahres Tippspiel 2014
De Duitse spellensite Die Pöppelkiste organiseert ook dit jaar een Spiel des Jahres Tippspiel. Deze leuke quiz is meer dan een simpele gok, je moet even nadenken en spellen aan de juiste lijst toewijzen. Als je de lijstjes goed genoeg invult, maak je kans op een actuele titel van Abacus: Han, Limes, Oink! of Hanabi […] Lees verder..
 

Typo 2D
Met name de Duitse spellenscène is gevoelig voor verjaardagen en jubilea. Bestaat een spel 10 jaar, dan trekken ze alle registers open en worden we getrakteerd op een speciale editie. De Nederlandse spelauteur Corné van Moorsel heeft hier ook een tikje van meegekregen. Via zijn uitgeverij Cwali viert hij de tiende verjaardag van zijn woordspel […] Lees verder..
 

De Spellen Top 100 van 2014
Het weblog Spellengek organiseert deze maand zijn jaarlijkse verkiezing van de ‘Spellen Top 100 van de Lage Landen’. Spelliefhebbers kunnen deze ‘Top 100′ voeden met hun eigen favorietenlijstje & commentaar. Deze hitlijst werpt elk jaar een alleraardigste blik op de smaak van de Nederlandse en Vlaamse veelspelers. Meer informatie: Spellengek Lees verder..
 

Kort nieuws 2014 – week 13
Een selectie uit de korte nieuwsberichten en informatieve links die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Pioneers, een kaartspel geïnspireerd door het computerspel Oregon Trail. Nu op Kickstarter: https://t.co/wTiwuhQsam — Erwin Broens (@Bordspeler) March 30, 2014 Chopstick Dexterity Mega Challenge 3000, hoe handig ben jij met eetstokjes? Nu op Kickstarter: https://t.co/fjxz63E5sT — Erwin […] Lees verder..
 

Spiel des Jahres Toto 2014
Op de website van het gerenommeerde Duitse spellenblad Spielbox gaat zaterdag 29 maart om 10.00 uur de jaarlijkse Spiel des Jahres Toto van start. Welk spel wordt volgens jou het Duitse Spiel des Jahres van 2014? Als je goed gokt, maak je kans op een leuke prijs. Meer informatie: Spiel des Jahres Toto Spiel des […] Lees verder..
 

Kort nieuws 2014 – week 12
Een selectie uit de korte nieuwsberichten en informatieve links die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Big Games for Small Pockets, zes kaartspellen van Dice Hate Me. Nu op Kickstarter: https://t.co/E2CkyzjahK — Erwin Broens (@Bordspeler) March 22, 2014 Raiders of the Lost Tomb, een pay-what-you-want micro game. Nu op Kickstarter: https://t.co/D95OuzV9D1 — Erwin […] Lees verder..
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO