Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Het Hamburger Abendblatt over Eggertspiele: https://t.co/ImgoyCPUir — Erwin Broens (@Bordspeler) July 24, 2016 Game's Up komt op #SPIEL16 met The Arrival (gebaseerd op Mordred) van Martin Wallace: https://t.co/jQlKNEQyVf — Erwin Broens (@Bordspeler) July 24, […] Lees verder..
Bad Crow Games heeft afgelopen week een Kickstartcampagne gelanceerd voor Armored Core™ RTS, een bordspel dat is gebaseerd op de Armored Core videogames voor de Playstation. In dit real-time bordspel voeren de spelers simultaan gevechtshandelingen uit met hun mechs (gevechtsrobots). De mechs zijn voorzien van een laser pointer, waardoor hun schootsveld direct zichtbaar is. Het […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Maak kennis met spelauteur Mike Elliott: https://t.co/NEuyuEHID1 — Erwin Broens (@Bordspeler) July 15, 2016 https://twitter.com/Bordspeler/status/753911816661692416 Voorverkoop tickets Spiel 2016 begonnen: https://t.co/HQJu9H1NmW — Erwin Broens (@Bordspeler) July 14, 2016 Cottage Garden, een nieuw puzzelspel van […] Lees verder..
De Jury Spiel des Jahres heeft vandaag de winnaar van het Spiel des Jahres van 2016 bekendgemaakt, de zowel kwalitatief als commercieel belangrijke Duitse prijs voor het beste familiespel. De winnaar van 2016 is CODENAMES. Dit legspel is ontworpen door Vlaada Chvátil. Codenames wordt uitgegeven door Czech Games Edition, de Nederlandse editie door White Goblin […] Lees verder..
De Jury Spiel des Jahres heeft vandaag de winnaar van het Kennerspiel des Jahres van 2016 bekendgemaakt. Deze prijs voor het beste expertspel is dit jaar voor de zesde keer uitgereikt. De winnaar van 2016 is (ISLE OF) SKYE. Dit legspel is ontworpen door Andreas Pelikan en Alexander Pfister, die hiermee voor het tweede jaar […] Lees verder..
999 Games komt komend najaar met een kaartspel dat is gebaseerd op het populaire bordspel Hoogspanning, winnaar van de Nederlandse Spellenprijs 2010. Hoogspanning: Het Kaartspel richt zich op de acquisitie van centrales en op de grondstoffenmarkt, het verbinden van steden is gesneuveld bij afwezigheid van een speelbord. Het spel kent meerdere soorten speelkaarten. Op de […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Dice Tower 2015 Awards, meervoudig succes voor Codenames en Pandemic Legacy: https://t.co/xVbeCjb6HN — Erwin Broens (@Bordspeler) July 10, 2016 Een interview met Uli Blennemann, het sympathieke gezicht van Spielworxx: https://t.co/U2xzf9SFbu — Erwin Broens (@Bordspeler) […] Lees verder..
999 Games heeft het nieuwe partyspel The Unusual Suspects uitgebracht. Er liggen twaalf kaarten met verdachten van een misdrijf op tafel. Eén van de spelers is de getuige van het misdrijf. Hij weet welke verdachte schuldig is, maar mag dit niet verraden. De andere spelers moeten als detectives de identiteit van de dader achterhalen. De […] Lees verder..
Als echte Pandemicspeler was ik erg benieuwd naar deze Legacy-variant. Het begint net zoals bij het basisspel Pandemic, maar gaandeweg ontwikkelt zich een verhaal. Waar het ene spel eindigt, gaat het volgende spel verder. Van tevoren heb je geen idee welke kant het opgaat en wat je kunt verwachten. Soms is het flink slikken, andere […] Lees verder..
Ben jij geïnteresseerd in Japanse kaart- en bordspellen en bezoek je in oktober Spiel 2016? Dan kun je sinds deze week de nieuwe Japanse spellen van Japon Brand en Minimal Games voorbestellen. Dit jaar zijn de volgende spellen beschikbaar: Alchemidus, een dobbelspel waarin alchemisten snel formules moeten achterhalen. All Green, een op Mahjong gebaseerd kaartspel. […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Angry Ocean, de eerste uitbreiding van Rattle, Battle, Grab the Loot: https://t.co/B8GMYXhXkn — Erwin Broens (@Bordspeler) July 1, 2016 Hero, een coöperatieve fantasy game met transparante kaarten. Opnieuw op Kickstarter: https://t.co/r83CXnY1oy — Erwin Broens […] Lees verder..
Potion Explosion is een nieuw bordspel van 999 Games, waarin gekleurde glazen knikkers op een innovatieve manier de spelmotor vormen. De spelers moeten met deze knikkers toverdrankjes brouwen. Dit zijn kleine kartonnen bordjes in de vorm van een fles, met gekleurde uitsparingen voor de knikkers die je tijdens jouw beurten verzamelt. Voltooide drankjes leveren aan […] Lees verder..
Ravensburger Nederland komt deze maand met het kaartspel Level 8. Dit is in feite een vlotte opvolger van Phase 10, de ‘Rummy-achtige’ klassieker die niet meer door Ravensburger wordt uitgegeven. Het spelmateriaal bestaat uit 98 speelkaarten: 90 getalkaarten (1-15 in 6 kleuren), vijf jokers en drie kaarten waarmee je een speler een beurt laat overslaan. […] Lees verder..
De Japanse organisatie U-more heeft de uitslag van de Japan Boardgame Prize 2015 bekendgemaakt. Deze Japanse Spel van het Jaar verkiezing heeft twee winnaars. De juryprijs is gewonnen door Mahé, het leuke loop- en pestspel van Alex Randolph (in Japan uitgegeven door Mobius Games). De publieksprijs gaat naar het sfeervolle Mysterium van Oleksandr Nevskiy & […] Lees verder..
In het najaar van 2000 ontstond in het kielzog van de Speelgoed van het Jaar verkiezing spontaan een alternatieve spellenverkiezing. Een handvol op internet actieve recensenten, waaronder ikzelf, stak de hoofden bij elkaar en organiseerde een publieksverkiezing. 138 spelliefhebbers kozen La Città van 999 Games tot hun spel van het jaar. De landelijke spellenvereniging Ducosim […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO