Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
De Graf Ludo is een Duitse spellenprijs voor de beste ‘Spielgrafik’, de vormgeving van een spel. Vandaag zijn de zes genomineerden van 2016 bekendgemaakt, waaruit dit najaar de twee winnaars worden gekozen. De winnaars worden op 30 september tijdens de beurs modell-hobby-spiel in Leipzig bekendgemaakt. De genomineerden in de categorie ‘Beste Familienspielgrafik’: Die blutige Herberge, […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. De Spellenpoort bericht dat 999 Games bijna door de voorraad Cavema heen is, waarna het spel tijden van de markt is. https://t.co/JUJoCXnJbA — Erwin Broens (@Bordspeler) August 20, 2016 Zo ga je van Hamburg […] Lees verder..
De nominaties voor de International Gamers Awards zijn vandaag bekendgemaakt. Deze internationale spellenverkiezing wordt georganiseerd door een jury met meer dan 20 spellenkenners uit tal van landen, met Ronald Hoekstra en ondergetekende als Nederlandse deelnemers. De winnaars worden over enkele weken gekozen. De prijzen worden medio oktober uitgereikt op de internationale spellenbeurs Spiel 2016. De […] Lees verder..
De Rotterdamse Spellenuitgever Identity Games komt op 1 september met Escape Room The Game, een coöperatief spel waarmee je de spanning van een Escape Room naar jouw eigen huiskamer haalt. Ook deze huiskamerversie draait om het oplossen van breinbrekers binnen de gegeven tijd. Het spel bevat vier verschillende escape rooms die in moeilijkheidsgraad oplopen: ‘Prison […] Lees verder..
Het was even wachten op de Nederlandstalige versie van de iOS App, maar inmiddels is 999 Games begonnen met de uitlevering van het nieuwe deductiespel Roar!. Dit is een hybride bordspel, dat je alleen kunt spelen met een smartphone of een tablet en de bijbehorende app (iOS of Android). Roar! werd afgelopen zondag voorgesteld in […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Stefan Risthaus over zijn nieuwe kaartspel Tallinn: https://t.co/T7bLZLNvVq #SPIEL16 pic.twitter.com/uhRRvyM8P8 — Erwin Broens (@Bordspeler) August 13, 2016 Alexander Pfister over zijn nieuwe bordspel Great Western Trail: https://t.co/2g7gU0s2Um #SPIEL16 pic.twitter.com/AqcjypTjZL — Erwin Broens (@Bordspeler) August […] Lees verder..
Afgelopen week is de voorverkoop voor de grootste en gezelligste spellenbeurs van de Benelux, het Spellenspektakel 2016, van start gegaan. Via de webshop van het evenement kun je t/m 11 november dagkaarten of passe‑partouts bestellen. In de voorverkoop zijn de prijzen wat lager dan aan de kassa: Dagkaart volwassene € 10,50 Dagkaart kind (4 t/m […] Lees verder..
OMG (O mijn goederen!) is een economisch spel met 110 kaarten, waarbij de spelers in de Middeleeuwen als ambachtslieden lucratieve productieketens proberen op te zetten. Dit spel won in 2015 een speciale prijs bij een Oostenrijkse spelauteurswedstrijd, waarna het door de Wiener Spiele Akademie in samenwerking met het Österreichischen Spiele Museum onder de naam Royal […] Lees verder..
De Vlaamse uitgever Red Eyed Rabbit heeft deze week een Kickstartercampagne gelanceerd voor het spel Mandrago. Mandrago is een verzamelspel voor twee tot vier spelers vanaf zes jaar. De spelers zijn avonturiers die in een sprookjesbos op zoek zijn naar een zeldzame plant om hun geliefde prinses te redden. In het bos huizen allerlei wezens […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Set is een onverwacht diep kaartspel: https://t.co/L2JyyDi7jW — Erwin Broens (@Bordspeler) August 7, 2016 FFG wil in 2017 een nieuw segment veroveren met RuneWars: The Miniatures Game: https://t.co/Z1S8V6SrTz pic.twitter.com/5QQBkp9TGG — Erwin Broens (@Bordspeler) August […] Lees verder..
999 Games krijgt deze week een nieuw solitair puzzelspel binnen. Brains – Japanse Tuinen is een collectie hersenkrakers van Reiner Knizia voor één speler. Het is de bedoeling om met de tegels een perfecte Japanse tuin aan te leggen. Tegels zomaar aanleggen mag niet, je moet aan de voorwaarden van de desbetreffende puzzel voldoen. Het […] Lees verder..
Het was de afgelopen weken stil aan het 999 Games front. De enige medewerker die bereid is om deze website van informatie te voorzien, was een paar weken met vakantie. Hij is back in business, waardoor de informatie over nieuwe spellen uit Almere weer begint los te komen. Belangstellenden voor nieuws over White Goblin Games […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Osprey Games komt in oktober met een jubileumeditie van Escape from Colditz: https://t.co/IXFBVlasm7 pic.twitter.com/IiPKX4PjDY — Erwin Broens (@Bordspeler) July 31, 2016 Ticket to Ride First Journey, de kinderversie van het bekende treinenspel: https://t.co/jbGrITY0qQ pic.twitter.com/sxG5o0a4DS […] Lees verder..
De Duitse uitgever Amigo heeft vandaag zijn najaarsreleases gepresenteerd. De spellen komen in september uit, maar voor veel spelliefhebbers zal de eerste kennismaking pas op Spiel 2016 plaatsvinden. Ik had van 999 Games al eens gehoord dat Uwe Rosenberg aan het stoeien was met de regels van Boonanza, maar Amigo heeft nog meer in petto […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de vorige week heb getweet via @Bordspeler. Het Hamburger Abendblatt over Eggertspiele: https://t.co/ImgoyCPUir — Erwin Broens (@Bordspeler) July 24, 2016 Game's Up komt op #SPIEL16 met The Arrival (gebaseerd op Mordred) van Martin Wallace: https://t.co/jQlKNEQyVf — Erwin Broens (@Bordspeler) July 24, […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO