Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Waarder dit artikel

Dit artikel heeft een waardering van 3
0 stemmen zijn uitgebracht.
 

Zoek artikel
 
Uitgebreid zoeken
 

Opties
 

Nederlandse spellenprijs 2011
Geschreven door elbert op ma 27 feb 2012, 21:53
Dit artikel is 4067 bekeken
Er is nogal wat publiciteit geweest rond de nederlandse spellenprijs. Dit jaar zou er geen uitreiking plaatsvinden omdat er een nieuw format zou komen. Velen hebben een reactie hierop gehad, Mijn persoontje dus ook en het onverwachte heeft plaats gevonden: ook dit jaar was er een spellenprijs.

De genomineerden waren:
Hanzesteden
een bordspel voor 2-5 spelers over kooplieden en handelsroutes, ontworpen door Andreas Steding, uitgegeven door 999 Games.

7 Wonders
een kaartspel voor 2-7 spelers over de ontwikkeling van beschavingen en wereldwonderen, ontworpen door Antoine Bauza, uitgegeven door Repos Productions.

Het Verboden Eiland
een bordspel voor 2-4 spelers over een gezamenlijke schattenjacht, ontworpen door Matt Leacock, uitgegeven door White Goblin Games.

Wizard
een kaartspel voor 3-6 spelers over het bieden op te behalen slagen, ontworpen door Ken Fisher, uitgegeven door 999 Games.

Imperial 2030
een bordspel voor 2-6 spelers over grootmachten en conflicten, ontworpen door Mac Gerdts, uitgegeven door The Game Master.

K2
een bordspel voor 1-5 spelers over het beklimmen van deze beruchte berg, ontworpen door Adam Kałuża, uitgegeven door White Goblin Games.

Lino
een bordspel voor twee spelers over het aanleggen van waardevolle rijen, ontworpen door Chislaine van den Bulk, uitgegeven door Giuoco.

Sun, Sea & Sand
een bordspel voor 2-5 spelers over de exploitatie van een vakantiepark, ontworpen door Corné van Moorsel, uitgegeven door Cwali.

En naar mijn idee de terechte winnaar was Hanzesteden

Steekwoorden: spellenprijs 2011Dit artikel is laatst gewijzigd door Bart op do 22 maart 2012, 09:58
 Profiel  
 
 

Reactie toevoegen
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Sorteer reacties op
Reactie toevoegen
[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®