Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




Waarder dit artikel

Dit artikel heeft een waardering van 3
0 stemmen zijn uitgebracht.
 

Zoek artikel
 
Uitgebreid zoeken
 

Opties
 

Nederlandse Spellenprijs 2005
Geschreven door Erwin op vr 17 sep 2010, 21:17
Dit artikel is 376 bekeken
Nominaties

Alhambra
Een bordspel voor 2 - 6 spelers over de aanleg van paleizen in een historische Spaanse stad. Ontworpen door Dirk Henn, uitgegeven door Queen Games.

Australia
Een bordspel voor 2 - 5 spelers over de ontdekking en exploratie van Australië. Ontworpen door Wolfgang Kramer en Michael Kiesling, uitgegeven door Ravensburger.

De Ontembare Stad
Een bordspel voor 2 - 5 spelers over de ontwikkeling van een middeleeuwse stad. Ontworpen door Hans van Tol, uitgegeven door The Game Master.

Goa
Een bordspel voor 2 - 4 spelers over de stichting van koloniën en de handel in specerijen. Ontworpen door Rüdiger Dorn, uitgegeven door 999 Games.

Iguazu
Een bordspel voor 3 - 5 spelers over een juwelenjacht op een wilde rivier. Ontworpen door Thomas Liesching, uitgegeven door 999 Games.

Keythedral
Een bordspel voor 2 - 5 spelers over het verzamelen van grondstoffen voor de bouw van een kathedraal. Ontworpen door Richard Breese, uitgegeven door PS Games.

Sint Petersburg
Een kaartspel voor 2 - 4 spelers over de bouw van de gelijknamige Russische stad. Ontworpen door Michael Tummelhofer, uitgegeven door 999 Games.

Veel Soeps!
Een kaartspel voor 2 - 5 spelers over het koken van een smakelijke soep met de juiste ingrediënten. Ontworpen door Reiner Knizia, uitgegeven door University Games.

Wings of War
Een kaartspel voor 2 - 4 spelers over luchtgevechten met historische vliegtuigen. Ontworpen door Andrea Angiolino en Piergiorgio Paglia, uitgegeven door PS Games.

Winnaar

De Ontembare Stad

Steekwoorden: Nederlandse, Spellenprijs, 2005, NSPDit artikel is laatst gewijzigd door P.T. op vr 17 sep 2010, 21:34
 Profiel  
 
 

Reactie toevoegen
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Sorteer reacties op
Reactie toevoegen
[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]



Ondersteund door:
phpBB®