Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
35 berichten | Pagina 3 van 3 | Ga naar pagina: Vorige  1, 2, 3
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 12 jan 2021, 23:02 
BordSpelMania Fan!
Avatar gebruiker

Berichten: 893
Woonplaats: Hasselt, Belgie
Leuke verhalen Humske, Noviomagum en Rober! Ik ben al benieuwd naar de volgende die hier zijn relaas komt doen!

Rober, bedankt ook voor de positieve feedback over onze live quiz! Het was een gezellige avond!

_________________
BordSpelMania Fans (BSM Fans) - De spellenclub voor Vlaamse en Nederlandse BSM fans die ook op BoardGameArena (BGA) actief zijn. Kom er bij en leer de andere leden beter kennen tijdens een online spelletje!
https://boardgamearena.com/group?id=6888453


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: wo 13 jan 2021, 13:22 
1. 7 Wonders (2010)
Avatar gebruiker

Berichten: 2165
Woonplaats: Noord-Brabant
Lang gedacht of ik wel een stukje zal schrijven maar na de live quiz mag het er wel van komen.

Ik ben Wiljan en woon dichtbij Uden in Noord-Brabant. Ik ben 38 jaar. Na een relatie van ruim 10 jaar waarvan 5 jaar samengewoond te hebben woon ik sinds kort alleen, maar niet getreurd in kan mij goed vermaken alleen.

In het dagelijks leven stel ik financiële rapportages op voor een relatief klein verzekeringsbedrijf dat gespecialiseerd is in kerken en monumenten. Elke keer als ik ergens naar toe ga (bijv. een stadje bezichtig) is de kans aanwezig dat als ik een bezoekje breng aan bijv. de kerk (indien die open is) dat deze bij mijn werkgever is verzekerd. Erg bijzonder! Voorheen heb ik nog bij andere bedrijven gewerkt en ruim 10 jaar in de accountancy, maar dat laatste begon mij zo tegen te staan dat ik geswitcht ben naar het bedrijfsleven.

Mijn hobby's naast de bordspellen zijn tafeltennis, mountainbiken en geocachen.
Tafeltennis doe ik ook in competitieverband en doe ik inmiddels zo'n 30 jaar. Ik blijf het nog steeds geweldig vinden omdat je je altijd nog kunt verbeteren en het een van de moeilijkste sporten is om echt goed in te worden. Jammer, dat het zo weinig op tv komt. Gelukkig heb je YouTube en ook al zou je niet van tafeltennis ik kan iedereen het kanaal aanraden van Pongfinity (ruim 2 miljoen volgers). Daar doen een stel Finse toptafeltennissers leuke en grappige tafeltennistricks.
Mountainbiken doe ik voornamelijk met mooi weer en vorig jaar heb ik een trekhaak laten plaatsen op mijn auto en heb ik uiteindelijk meer dan 25 verschillende vaste routes van Nederland gedaan.
Geocachen doe ik ook graag. Zelf heb ik ook geocaches liggen. Liefst doe ik een multi wandeling tussen de 5 en 10 km. Daarmee ben ik al op verschillende mooie plaatsen geweest. De foto hieronder is genomen in de Ardennen in België waar een van de oudste caches van Europa ligt. De cache zelf is niet zo bijzonder, maar de historische waarde van de cache wel.
Afbeelding

Bordspellen heb ik eigenlijk altijd al van gehouden. In mijn jeugd hadden mijn ouders een kast volstaan en vrijwel elke zondag ochtend deden wij spelletjes zoals Betoverende Doolhof, Op en neer, Twinkelpinkel etc... Als je won dan mocht je het volgende spelletje uitkiezen.
In mijn puberjaren ben ik de bordspellen een beetje uit het oog verloren, maar toen ik studeerde legde tijdens een verjaardag mijn neef Carcassonne op tafel en dat wakkerde het vuurtje weer aan. Telkens bij verjaardagen en als we daar op bezoek gingen werd dit en andere spellen zoals Bokkenschieten, Boonanza gespeeld en werd de spellenhobby voor mij groter.

Inmiddels is het ook ruim 10 jaar geleden dat ik in aanraking kwam met dit forum. Ik ben ook naar een spellendagen geweest in Eindhoven en ook ben ik lid van Roll the Dice en help ik op beurzen mee met oa demoën. De meeste mensen in het spellenwereldje ken ik ondertussen wel. Sowieso zie je op beurzen bij de diverse stands vaak dezelfde mensen.
Ik probeer als het even kan wekelijks wel een bordspel op tafel te krijgen ergens. Nu gaat dat wat lastiger, maar in de regio heb ik een paar mensen die ik dan app voor een spelletjesavond.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 17 jan 2021, 16:04 
Grote Dienaar

Berichten: 140
Ah, pingponger!

Welk klassement heb je?


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 17 jan 2021, 16:47 
Completionist
Avatar gebruiker

Berichten: 1730
Woonplaats: Den Haag
Wat leuk! Gerritjan, Kris, Wesley, Pieter, Erik, Els, Ashra, Robèr en Wiljan deden al mee aan Speler achter het Spel (ik lig nog steeds krom als ik naar de foto van Erik achter Nova Luna kijk).

Zodra de tiende bijdrage geplaatst is, onthul ik deel 2 van dit project...

_________________
Instagram @movetherobber
Benieuwd naar wat ik recent speelde?
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: ma 18 jan 2021, 01:06 
2. Puerto Rico (2002)
Avatar gebruiker

Berichten: 2165
Woonplaats: Noord-Brabant
Diied schreef:
Ah, pingponger!

Welk klassement heb je?


Pingpong is een totaal andere sport met andere regels en een ander wk. De spelers gebruiken bij pingpong precies dezelfde batjes waardoor er geen verschil is in materiaal. Bij tafeltennis zit daar namelijk een enorm verschil in.

Ik speel 3e klasse NTTB in een afdeling die iets groter is dan een provincie. Voor je beeldvorming. Hier zitten nog 3 klasses onder en boven nog 4 klasses, daarna komt landelijk 3e divisie tm eredivisie. Klinkt wellicht laag maar bijv tafeltennis is het verschil per klasse best groot. Meer vastigheid, effect etc..

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
35 berichten | Pagina 3 van 3 | Ga naar pagina: Vorige  1, 2, 3


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Bistro 'Off topic'  
 Feed - Onderwerp - Speler achter het spel  

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Tags[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®