Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

Orleans regelvraag.
https://www.bordspelmania.eu/bordspellen-algemeen/topic19046.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  rife [ zo 11 dec 2016, 15:09 ]
Berichttitel:  Orleans regelvraag.

Bij de beperkingen van de techniek fiche staan o.a. de volgende regels:

Elk volgend techniekfiche mag een personenfiche naar keuze vervangen (m.u.v. een monnik).
Een monnik kan nooit vervangen worden door een techniek fiche.

Dit is ons niet helemaal duidelijk.

Mag je bij het klooster geen techniekfiche gebruiken?

Je mag geen techniekfiche op een monnik leggen.
Maar die komen alleen op locatie tegels voor.
Dus dat impliceert ook dat je een techniekfiche mag gebruiken op je locatie tegel? (mits de tegel natuurlijk meerdere personen fiches vraagt)

Auteur:  kersje86 [ zo 11 dec 2016, 15:17 ]
Berichttitel:  Re: Orleans regelvraag.

Dat klopt, je mag inderdaad ook de wieltjes op de locatietegels leggen.

Auteur:  sinead [ zo 11 dec 2016, 15:19 ]
Berichttitel:  Re: Orleans regelvraag.

rife schreef:
Mag je bij het klooster geen techniekfiche gebruiken?


Ja hoor, dit mag wel, bij het klooster heb je een wetenschapperfiche en een handelaarfiche nodig (geen monnikfiche).

rife schreef:
Dus dat impliceert ook dat je een techniekfiche mag gebruiken op je locatie tegel? (mits de tegel natuurlijk meerdere personen fiches vraagt)


Klopt.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/