Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
999 Games





3 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
 Berichttitel: Orleans spelregelvraag
BerichtGeplaatst: vr 23 dec 2016, 23:14 
kooiker

Berichten: 436
Als je munten moet betalen maar je komt die tekort moet je compenseren met iets anders. Nu staat er bij compenseren d.m.v. het ontwikkelingsspoor dat je je blokje 1 veld terug op het spoor mag verplaatsen maar niet op of voorbij een veld met munten. Mijn blokje stond OP een veld met munten op het moment dat ik het wilde verplaatsen. Mag dat dan wel? (naar mijn idee is dat dan juist meer een voordeel dan straf omdat ik dan in een volgende beurt gelijk weer munten zou kunnen scoren).


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: za 24 dec 2016, 01:23 
Avatar gebruiker

Berichten: 754
Woonplaats: Steenwijk
Dit voordeel krijg je maar eenmalig.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 24 dec 2016, 12:44 
Geheim Genootschap
Avatar gebruiker

Berichten: 1086
Woonplaats: Beverwijk
Je mag dit niet doen: je verplaatst je blokje dan voorbij een veld met munten (Je staat er OP en als je hem terugzet ben je er dus VOORBIJ).


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
3 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Bordspellen  
 Feed - Onderwerp - Orleans spelregelvraag  

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten


Tags

Orléans, WGG, White Goblin Games



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO