Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zomerspel 2019





2 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 24 aug 2018, 21:37 
Uno

Berichten: 1
Bij de kaart Forum mag je 3 kaarten pakken en vervolgens moet je twee kaarten afleggen. De twee kaarten die je af moet leggen, moeten die gekozen worden uit de drie gepakte kaarten? Of mag je ook 1 of 2 kaarten vanuit je hand afleggen?


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 24 aug 2018, 21:47 
Groninger Gamer
Avatar gebruiker

Berichten: 5500
Woonplaats: Haren, Gn
De standaard-regel bij Dominion is dat je alle opdrachten op de kaart in volgorde uitvoert (voor zover mogelijk).
Dus eerst trek je 3 kaarten - die voeg je dus toe aan je hand - en daarna leg je er weer twee af - dus uit je (volledige) hand.

Kortom: je mag kiezen uit alle kaarten in je hand, zowel die oorspronkelijk in je hand zaten als die je net hebt gepakt.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
2 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Bordspellen  
 Feed - Onderwerp - Dominion > Keizerrijken > Forum  

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 4 gasten


Tags

Dominion



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO