Alles over Spiel 2019!
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Nederlandse Spellenprijs - nominaties





3 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: zo 08 jan 2006, 10:13 
Professor Pimpel
Avatar gebruiker

Berichten: 202
Woonplaats: Rotselaar (B)
Ik heb een vraagje ivm de puntentelling.
Wanneer je een kolonie sticht, ontvang je 1 punt.
Wanneer je deze kolonie uitbreidt tot een ruimtebasis (spaceport), krijg je dan nog 2 punten extra of maar 1 punt extra?


Omhoog
Offline Profiel     
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: zo 08 jan 2006, 12:39 
Horige

Berichten: 19
Woonplaats: Eindhoven
De Duitse regels zeggen (derde punt onder "2. Raumhafen", tweede kolom derde pagina):

Ein Raumhafen zählt 2 Siegpunkten (inklusive des Siegpunktes der Kolonie), liefert aber...

Een ruimtebasis levert je dus twee punten op, het punt van de kolonie zit daar al bij in (of, anders opgeschreven: een ruimtebasis levert je 1 punt extra op).

Peter


Omhoog
Offline Profiel     
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo 11 jan 2006, 20:47 
Professor Pimpel
Avatar gebruiker

Berichten: 202
Woonplaats: Rotselaar (B)
Bedankt voor de reactie


Omhoog
Offline Profiel     
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
3 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Bordspellen  
 Feed - Onderwerp - starfarers of catan (sternfahrer von Catan)  

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten


Tags

999 Games, Ruimteschepen van Catan



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO