Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

Dominion op BSW
https://www.bordspelmania.eu/bordspellen-algemeen/topic3677.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  JasperB [ vr 26 nov 2010, 02:46 ]
Berichttitel:  Dominion op BSW

Wie doet er nog meer Dominion op brettspielwelt? Onder nickname woodman663 heb ik nu verbazingwekkend genoeg een 57% winstpercentage op m'n naam staan, en dat terwijl ik niet eens van tevoren lang nadenk over welke combinaties dit keer zouden moeten triomferen. Ik het gevoel dat ik dat wel zou moeten doen. Nu bedenk ik het een beetje "as we go".

De kaart die ik het meest haat is de Witch, op de voet gevold door de Swindler. Als er een Witch in het spel zit heb je haast geen keus: pakken voordat je tegenstander je deck volgooit met curses en jij kansloos verliest. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit gewonnen heb terwijl ik de Witch negeerde en mijn tegenstander niet.

Favoriete kaarten zijn Haven (veel mogelijkheden om deze slim te gebruiken), Bureaucrat (flink onderschat) en de Upgrade (gewoon fijn om je deck te optimaliseren, maar soms ook een risicovolle kaart om te gebruiken).

Jullie?

Auteur:  WTULTC [ ma 29 nov 2010, 11:50 ]
Berichttitel:  Re: Dominion op BSW

De heks hoeft niet heel er te zijn als er kaarten in het spel zijn waarmee je de vloekkaarten kunt vernietigen.

Overigens ik vind het minder op BSW dat de kaarten in het Duits (of kan het ook in het engels?, dan heb ik die functie over het hoofd gezien) zijn. Maar goed het heeft er wel voor gezorgd dat ik het orginele spel heb aangeschaft en daar heb ik op heden geen spijt van gehad. Met name ook omdat mijn broertje magic mooi vind en dit er wel wat van weg heeft, maar je wel gelijkwaardig begint. Ik speel het nu ongeveer 5 tot 10 keer in de week. Bij de basisset zal het dan ook niet blijven denk ik. Als het aan hem lig koop ik nu al de uitbreiding(en) ondanks we lang nog niet alle kaartcombinaties hebben gehad.

Auteur:  JeVo [ ma 29 nov 2010, 11:58 ]
Berichttitel:  Re: Dominion op BSW

volgens mij moet je op BSW de kaarten ook in het engels en wellicht zelfs in het nederlands kunnen krijgen.
(gebaseerd op ervaringen met andere spellen).

Het kan zijn dat de vertalingen nog niet gereed zijn, maar ik vermoed toch dat het zeker voor eht engels al gedaan zou moeten zijn.

Auteur:  JasperB [ ma 29 nov 2010, 13:19 ]
Berichttitel:  Re: Dominion op BSW

Ja ik zie ze gewoon in het Engels..

Speelde je zonder de client?

Auteur:  WTULTC [ ma 29 nov 2010, 14:15 ]
Berichttitel:  Re: Dominion op BSW

Jip, zonder in te loggen zeg maar. Gewoon een naam verzonnen. Dus niet geregistreerd.

Auteur:  JasperB [ ma 29 nov 2010, 18:40 ]
Berichttitel:  Re: Dominion op BSW

Dan is het misschien niet mogelijk om de taal te veranderen, maar daar ben ik niet zeker van. Wat ik weet is dat ik geregistreerd en met de client altijd met Engelse kaarten speel.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/