Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




7 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 14 maart 2006, 11:37 
PIONier

Berichten: 3
Regel uit de spelregels bij de rol burgemeester:
---> Elke speler kan voor zichzelf al zijn kolonisten gelijktijdig verplaatsen tijdens de burgemeesterfase. <---

Houdt bovenstaande nu in dat ik al mijn in bezit zijnde kolonisten mag verplaatsen? Dus ik heb een kolonist op de plantage Indigo, en kan deze verplaatsen naar een onbezet gebouw?


Omhoog
Offline Profiel     
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 14 maart 2006, 12:21 
Meeple

Berichten: 18
inderdaad
:)


Omhoog
Offline Profiel     
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 14 maart 2006, 18:07 
Professor Pimpel

Berichten: 246
Woonplaats: Roosendaal
en je mag dus ook je (nog niet gebruikte) kolonisten in San Juan verplaatsen naar een plantage of gebouw.


Omhoog
Offline Profiel     
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 14 maart 2006, 19:55 
..........
Avatar gebruiker

Berichten: 6132
Woonplaats: Leusden
jeroenh schreef:
en je mag dus ook je (nog niet gebruikte) kolonisten in San Juan verplaatsen naar een plantage of gebouw.


Sterker nog, dat moet je (het is niet toegestaan om velden op gebouwen of plantages/steengroeves vrijwillig leeg te laten en deze kolonisten in San Juan te laten).


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo 15 maart 2006, 17:58 
Rooster Booster

Berichten: 82
Woonplaats: Bergen op zoom
Waarom zou je velden open laten?


Omhoog
Offline Profiel     
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo 15 maart 2006, 21:36 
Garnaal
Avatar gebruiker

Berichten: 353
Woonplaats: Zevenaar
orgwan schreef:
Waarom zou je velden open laten?


minder kolonisten, zou spel langer kunnen duren.


Omhoog
Offline Profiel     
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo 15 maart 2006, 21:56 
..........
Avatar gebruiker

Berichten: 6132
Woonplaats: Leusden
orgwan schreef:
Waarom zou je velden open laten?


Als je velden op huizen onbezet laat, komen er aan het einde van de burgermeesterfase meer kolonistjes op het schip. Als je de boel vrijwillig leeg mag laten, kun je zo het einde van het spel forceren.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
7 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Bordspellen  
 Feed - Onderwerp - Vraag bij Puerto Rico als rol 'Burgemeester'.  

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 10 gasten


Tags

Alea/Ravensburger, Puerto Rico



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]



Ondersteund door:
phpBB®