Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Spellendag: Amsterdice
Hele dag evenement: 25 maart 2018
Plaats: Amsterdam
Provincie / Land: Noord-Holland

Amsterdice organiseert een spellendag voor de regio Amsterdam en verder.


Wij hebben tevens een leuk aanbod aan spellen, maar neem vooral je eigen spel(len) mee, die je graag eens een keer zou willen spelen. Heb je verzoeken voor spellen? Post die dan op de Facebook pagina: Amsterdice organiseert een spellendag voor de regio Amsterdam en verder.

Op deze zondag hebben we weer 2 winacties: Noria en The Mind van White Goblin games . Kom deze mooie spellen meespelen en maak kans om deze spellen te winnen in de verloting om 6 uur.

In de regel verzorgt de beheerder altijd een lekkere maaltijd rond de 6 euro. Opgeven hiervoor hoeft niet. In de buurt kan ook altijd wat gehaald worden alleen kan dat niet worden genuttigd in onze ruimte.(door het beheer van anderen van de bar)


We kunnen terecht in Spellokaal Ludo van 13:00 tot 22:00. De entree is €2,50 (€1,50 voor kinderen onder de 12; begeleiding dan gewenst).
Spellokaal Ludo is gevestigd in het ijburgcollege te vinden op de Pampuslaan 1, 1087HP, Amsterdam (IJburg). Dit is gelegen op de 4e verdieping (te bereiken met de lift op de 4e verdieping)Eindhalte tram 26 is voor de deur (20 min vanaf het Centraal Station) maar dit keer moet je de pendelbus 326 nemen richting IJburg. Deze staat op het busplatform aan de IJzijde (achterkant van het station)
Ook kun je er gratis parkeren en zijn er voldoende parkeerplekken (vooral naast het grote groene grasveld voor de locatie).


Je bent van harte welkom !
Omhoog
 Profiel    
 
Dag  Week  Maand Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
  Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 

[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®