Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Spellendag: Amsterdice 5 jarig jubileum
Van: zo 29 apr 2018, 13:00 Tot: zo 29 apr 2018, 22:00
Plaats: Amsterdam
Provincie / Land: Noord-Holland

Amsterdice organiseert een spellendag voor de regio Amsterdam en verder.
Dit keer met een echte feesteditie ! We zijn 5 jaar en we gaan dit vieren !
Taart en gratis entree, jubileum mokken en t-shirts, winacties en nog veel meer....
Kom jij dit ook meemaken ??

Wij hebben tevens een leuk aanbod aan spellen, maar neem vooral je eigen spel(len) mee, die je graag eens een keer zou willen spelen. Heb je verzoeken voor spellen? Post die dan op de Facebook pagina: Amsterdice organiseert een spellendag voor de regio Amsterdam en verder.


Wij hebben tevens een leuk aanbod aan spellen, maar neem vooral je eigen spel(len) mee, die je graag eens een keer zou willen spelen. Heb je verzoeken voor spellen? Post die dan op de Facebook pagina: https://www.facebook.com/groups/160265370791111/

Op deze zondag hebben we weer 2 winacties: Nosh van spelauteur Michal Cross en Queendomino van White Goblin games . Kom deze mooie spellen meespelen en maak kans om deze spellen te winnen in de verloting om 6 uur.

Omdat we jarig zijn hebben we voor onze leden een catering geregeld. Opgeven kon tot 23 april. Aan de bar kun je ook patat e.d. bestellen . In de buurt kan ook altijd wat gehaald worden alleen kan dat niet worden genuttigd in onze ruimte.(door het beheer van anderen van de bar)


We kunnen terecht in Spellokaal Ludo van 13:00 tot 22:00. Dit keer gratis entree omdat we jarig zijn ! Wij trakteren :-)
Spellokaal Ludo is gevestigd in het ijburgcollege te vinden op de Pampuslaan 1, 1087HP, Amsterdam (IJburg). Dit is gelegen op de 4e verdieping (te bereiken met de lift op de 4e verdieping)Eindhalte tram 26 is voor de deur (20 min vanaf het Centraal Station) maar dit keer moet je de pendelbus 326 nemen richting IJburg. Deze staat op het busplatform aan de IJzijde (achterkant van het station)
Ook kun je er gratis parkeren en zijn er voldoende parkeerplekken (vooral naast het grote groene grasveld voor de locatie).


Je bent van harte welkom !
Omhoog
 Profiel    
 
Dag  Week  Maand Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
  Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 

[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®