Tips in tijden van corona pandemie!
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Demomiddag: Amsterdice spellendag
Van: zo 27 jan 2019, 12:00 Tot: zo 27 jan 2019, 21:00
Plaats: Amsterdam
Provincie / Land: Noord-Holland

Amsterdice organiseert een spellendag voor de regio Amsterdam en verder.


Wij hebben tevens een leuk aanbod aan spellen, maar neem vooral je eigen spel(len) mee, die je graag eens een keer zou willen spelen. Heb je verzoeken voor spellen? Post die dan op de Facebook pagina: Amsterdice organiseert een spellendag voor de regio Amsterdam en verder.

Vandaag op de eerste zondag van 2019 ook de uitslag van de Amsterdice Spel van het jaar verkiezingen en Amsterdice Family spel van het jaar. Deelnemers kunnen een prijs winnen....

Tevens organiseren we deze dag weer een Bring & Buy. Voorzie je spellen die je verkoopt met verkoopprijs en naam. We rekenen hier geen provisie voor.

En dat nog niet alleen.....
We hebben een bijzondere winactie ! Je kunt meerdere titels winnen door alleen maar mee te doen en je naam daarna op een lijst te zetten. Rond 18.00 heb je kans om dan met een gloednieuw spel naar huis te gaan....De beheerder van Ludo serveert zondag een Lasagna schotel (of vegetarische Lasagna).Ze geven je een early bird korting van 1 euro als je voor zaterdag 26 jan 13.00 jezelf opgeeft bij ons. (stuur pm).


We kunnen terecht in Spellokaal Ludo van 13:00 tot 22:00. De entree is €2,50 (€1,50 voor kinderen onder de 12; begeleiding dan gewenst).
Spellokaal Ludo is gevestigd in het ijburgcollege te vinden op de Pampuslaan 1, 1087HP, Amsterdam (IJburg). Dit is gelegen op de 4e verdieping (te bereiken met de lift op de 4e verdieping)Eindhalte tram 26 is voor de deur (20 min vanaf het Centraal Station)
Ook kun je er gratis parkeren maar kan het zijn dat het dit weekend niet voor de deur lukt....(vanwege een festival op Blijburg). Hou daar rekening mee.


Je bent van harte welkom !
Omhoog
 Profiel    
 
Dag  Week  Maand Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
  Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 

[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®