Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Spellendag: Amsterdice
Van: zo 28 apr 2019, 12:00 Tot: zo 28 apr 2019, 21:00
Plaats: Amsterdam
Provincie / Land: Noord-Holland

Amsterdice organiseert een spellendag voor de regio Amsterdam en verder.


Wij hebben tevens een leuk aanbod aan spellen, maar neem vooral je eigen spel(len) mee, die je graag eens een keer zou willen spelen. Heb je verzoeken voor spellen? Post die dan op de Facebook pagina: Amsterdice organiseert een spellendag voor de regio Amsterdam en verder.


Tevens organiseren we deze dag weer een Bring & Buy. Voorzie je spellen die je verkoopt met verkoopprijs en naam. Wij sturen de kopers naar je tafel voor afhandeling. We rekenen hier geen provisie voor.

En dat nog niet alleen.....
We hebben ook bijzondere winacties ! Je kunt meerdere titels winnen door alleen maar mee te doen en je naam daarna op een lijst te zetten. Rond 18.00 heb je kans om dan met een gloednieuw spel naar huis te gaan.... Dit keer oa Hadara (999 games), Dobbel zo clever (999 games) en Ohanami (White Goblin games)De beheerder van Ludo serveert zondag een vegetarische lasagna..Ze geven je een early bird korting van 1 euro als je voor zaterdag 27 april 13.00 jezelf opgeeft bij ons. (stuur pm).


We kunnen terecht in Spellokaal Ludo van 13:00 tot 22:00. De entree is €2,50 (€1,50 voor kinderen onder de 12; begeleiding dan gewenst).
Spellokaal Ludo is gevestigd in het ijburgcollege te vinden op de Pampuslaan 1, 1087HP, Amsterdam (IJburg). Dit is gelegen op de 4e verdieping (te bereiken met de lift op de 4e verdieping)Eindhalte tram 26 is voor de deur (20 min vanaf het Centraal Station)Je bent van harte welkom !
Omhoog
 Profiel    
 
Dag  Week  Maand Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
  Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 

[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®