Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Evenement: Evenement : Spelen in de Tolhuistuin, zat 8 juni, uitgevers.
Van: za 10 aug 2019, 14:00 Tot: za 10 aug 2019, 21:00
Plaats: Amsterdam
Provincie / Land: Noord-Holland

Afgelopen woensdagavond heeft het evenementen complex De Tolhuistuin in Amsterdam ons benaderd (Amsterdice) om te helpen bij een eerste initiatief voor een bordspelevenement.
Een bordspeldag in de Tuin, een beschutte fesivaltuin op 3 min afstand vanaf het Eye filmmuseum/theater aan de overkant van het IJ. (Amsterdam Centraal Station) Een open air event met een festivalachtig karakter.
Spelen van spellen aan biertafels met lange banken in het groen :-)
Een evenement wat gratis toegankelijk is voor iedereen. Beginnende spelers maar ook de expert spelers.
Wij vonden dit een superleuk initiatief en ondanks de korte tijd, hebben wij al 4 uitgevers bereid gevonden om hun medewerking te verlenen. Zij stellen spellen en demoers beschikbaar.
Asmodee Nederland, White Goblin Games, 999 games en Hot Games hebben al snel geschakeld met ons. Wil je met jouw uitgever ook deze gratis promotie en 1 of meerdere tafels neem dan even snel contact op, dan zorgen wij voor een plekje....

De dag zal beginnen vanaf 14.00 tot een uur of 21.00. Bij veel enthousiasme kan binnen verder gespeeld worden , werd ons gezegd.....
Bij slecht weer zijn er luifels en een mogelijkheid om naar binnen te gaan....
De Tuin is gesitueerd aan de noordkant van het Tolhuiscomplexs. Drie min lopen vanaf de pont die naar het Eye gaat .
Neem je eigen spellen vooral mee of speel iets van de uitgevers. Zij zullen vooral ook spellen meenemen voor een groot toegankelijk publiek. Leuk als jullie de expertspellen meenemen evt. (maar let op spellen die veel kaartjes bevatten en windgevoelig zijn; ondanks dat de tuin beschut is....)

Wij hebben dit initiatief gelijk omarmd, aangezien een lokatie zoals deze niet snel zo'n initiatief uitzichzelf initeert. Bij succes zullen er meerdere volgen en de plannen zijn zelfs om iets naast het NK Schaken (wat zij ook gaan organiseren) te gaan doen rond bordspellen.
Het zou leuk zijn als we met grote getalen de Tuin gaan verrassen. Vooral op deze korte termijn.... Laten we bordspellen eens op de kaart zetten in deze grote stad.

Ben je er ook bij ,bij dit leuke initiatief ?

Adres: Tolhuistuin 3- Noordkant van het complex.
Zie route info op de website van de Tolhuistuin.

Zie linken:
https://www.facebook.com/events/2296463103781079/
https://tolhuistuin.nl/evenement/spelle ... n-de-tuin/

_________________
Omhoog
 Profiel    
 
Dag  Week  Maand Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
  Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 

[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®