Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Volgende actieve
Volgende actievewo 19 mei 2021, 16:33
 

Categorieën
 

Zoeken


zoek enkel actieve
 
[K] Sint Petersburg - Tweede Editie

Prijs: 30 EUR
Staat: Zo goed als nieuw
datum: vr 20 nov 2020, 17:33
Beschrijving:

Titel: Sint Petersburg - Tweede Editie
Uitgever: White Goblin Games
Auteur: Michael Tummelhofer, Bernd Brunnhofer
Illustrator: Irene Bressel, Anne Pätzke

Leeftijd: 10
Speelduur: 60
Spelers: 2 - 5

Beschrijving: In 1703 stichtte tsaar Peter de Grote in Rusland de stad Sint Petersburg. Het Winterpaleis, de Hermitage, de Izaäkkathedraal en vele andere gebouwen herinneren nu nog aan dat tijdperk. Onder het bestuur van de tsaar werd het Russische rijk hervormt van een middeleeuwse naar een moderne samenleving. Om in het spel Sint Petersburg te slagen, moet je om te beginnen arbeiders in dienst nemen. Zij zorgen voor inkomsten, waarmee je gebouwen kunt oprichten. Ook de ontwikkelingen op de markt moeten niet uit het oog worden verloren. Zorg ook voor een goede relatie met de adel, want hun steun is noodzakelijk voor de overwinning. Soms is het zelfs onvermijdelijk om ambtenaren te ontslaan of gebouwen af te breken. Koop elke ronde kaarten, incasseer inkomsten en scoor punten en draag je steentje bij aan de ontwikkeling van de stad. Sint Petersburg is een tactisch spel voor Russische bouwmeesters.

In deze herziene uitgave zijn een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd in het basisspel. Daarnaast zijn de eerder uitgebrachte uitbreidingen In bester Gesellschaft / Das Bankett toegevoegd.

Grootste wijziging is het toevoegen van een vijfde fase - "Markt". In deze fase zijn diverse producten te verkrijgen, die je buiten geld ook nog eens punten op kunnen leveren op de markt. Iedere ronde zijn er meer punten te verdienen, maar sommige kaarten zullen je iedere ronde ook meer geld gaan kosten! In hoeverre moet je je toch al schaarse geld investeren in deze Markt?

Sint Petersburg - Tweede Editie kent daarnaast nog een aantal volledig nieuwe, kleine modules die naar eigen inzicht toegevoegd kunnen worden. Zo kun je de originele versie spelen of kiezen om een of een paar modules toe te voegen en je eigen, favoriete variant spelen.

 

Verkoper info
Avatar gebruiker Gebruikersnaam: rife
Woonplaats: log in om locatie van deze gebruiker te zien
Totaal aantal berichten: 232
Geregistreerd: zo 23 jan 2011, 21:36

Archief: 1 actief, 0 vervallen, 0 verkocht, 0 gesloten [Lees advertenties van deze gebruiker]

 

[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®