Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

Beestjes en verse Cacao bij White Goblin Games
https://www.bordspelmania.eu:443/nieuws-en-geruchten/topic25282.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  Bart [ do 04 apr 2019, 19:11 ]
Berichttitel:  Beestjes en verse Cacao bij White Goblin Games

Op zijn website meldt White Goblin Games dat sinds kort Zooloretto en Cacao Diamante in de winkels liggen.


Deze spelklassieker werd eerder al in drie verschillende versies met Nederlandse spelregels gepubliceerd. Bij White Goblin Games vindt Zooloretto een nieuw onderdak. Zij brengen het spel terug uit onder zijn originele naam. Zooloretto ligt vanaf 2 april in de winkels.

Spelers trachten met de dieren en kraampjes die iedere ronde aangeboden worden hun dierentuin zo efficient mogelijk te vullen. Als je aan beurt bent kies je of je een extra plaatje uit de buidel trekt en in een van de beschikbare vrachtwagens plaatst, of dat je een vrachtwagen met een maximum van drie plaatjes naar je dierentuin brengt. Dat kunnen dieren, kraampjes of geld zijn. En als het je even meezit, dan komen er ook nog babydiertjes bij. Deze nieuwe uitgave bevat drie mini-uitbreidingen: het gorillaverblijf, drie extra verblijven en drie nieuwe gebouwen. Het spelmechanisme van Zooloretto is gebaseerd op het kaartspel Coloretto.Zooloretto wordt gespeeld met 3 tot 5 spelers. Het spel werd ontwikkeld door Michael Schacht. Later dit jaar zouden er nog meer uitbreidingen volgen.

Het legspel Cacao verhuisde eerder al naar White Goblin Games. Sinds 26 maart vind je de 2de uitbreiding Cacao: Diamante in de winkelschappen.


Cacao: Diamante bevat vier nieuwe uitbreidingsmodules voor Cacao : edelsteenmijnen, levensboom, gunst van de keizer en nieuwe stamleden. Alle modules kunnen met elkaar gecombineerd worden of afzonderlijk worden gespeeld. Je kan ook het 'Big Game' spelen, waarbij alle nieuwe modules met de eerste uitbreiding Cacao: Chocolatl gecombineerd worden. Cacao: Diamante is net zoals het basisspel een ontwerp van Phil Walker-Harding.
Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/