Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

Avonturenboeken spelen
https://www.bordspelmania.eu/nieuws-en-geruchten/topic26096.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  SvAtje [ di 03 sep 2019, 19:24 ]
Berichttitel:  Avonturenboeken spelen

In de komende weken verschijnt bij 999 Games De Schatzoekers van de Kuala-archipel uit de nieuwe spellenserie 'Adventure by Book'. Het betreft hier een coöperatief stripboek, waarbij de keuzes die de spelende lezers maken, bepalen hoe het verhaal zich ontwikkelt. Er dienen puzzels te worden opgelost, voorwerpen verzameld en gevaren te worden vermeden om het best mogelijke verhaal te laten ontstaan.
De Schatzoekers van de Kuala-archipel werd ontworpen door Shuky. Illustraties zijn van Gorobei.  • Spelers: 1-4 personen
  • Leeftijd: vanaf 7 jaar
  • Speelduur: 45 minuten


Daarnaast verschijnen binnenkort nog een drietal andere spellen uit deze serie, die je enkel solo kunt spelen. Dit zijn de volgende drie boeken:


Ridders

In dit middeleeuwse fantasieverhaal ben je een dappere avonturier die door het land reist en ten strijde trekt. Laat zien dat je een echte ridder bent: edelmoedig en strijdbaar.

Sherlock Holmes

Kruip in de rol van de beroemde Sherlock Holmes of Dr. Watson en los de vier verschillende mysteries op door sporen te volgen, verdachten te verhoren en aanwijzingen te zoeken.
Spel en grafisch ontwerp: Cédric Asna.


Gevangen!

Dit boek is niet voor watjes. Je dient stalen zenuwen te hebben om deze thriller op te lossen. Je dochter is ontvoerd. Aan jou de taak haar de bevrijden. Maak de juiste keuzes als je in het geheimzinnig landhuis rondloopt. Wees op je hoede, want niets is wat het lijkt en de tijd dringt.


  • Spelers: 1 persoon
  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Speelduur: 45 minuten

Website uitgever:

Auteur:  arjen88 [ wo 04 sep 2019, 17:41 ]
Berichttitel:  Re: Avonturenboeken spelen

Super tof dat jullie dit oppakken. Deze gaan er zeker komen.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/