Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

Dale of Merchants 2
https://www.bordspelmania.eu/nieuws-en-geruchten/topic26198.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  Bart [ wo 18 sep 2019, 23:25 ]
Berichttitel:  Dale of Merchants 2

Dale of Merchants 2, uitgegeven door Hot Games en Vendetta, is vanaf nu leverbaar.
Het spel is een deckbuilding kaartspel dat alleenstaand of in combinatie met het eerder verschenen Dale of Merchants te spelen is.


In Yengzuhn, een van de vrije handelssteden in de wereld, wordt om de tien jaar een nieuwe handelsmeester gekozen. De winnaar van een handelscompetitie zal uiteindelijk de nieuwe meester van de handelsstad worden.

In de drukke haven van Yengzuhn liggen steeds tien schepen aangemeerd, waar passagiers en vracht geladen en uitgeladen worden. Door het systeem van deckbuilding proberen spelers goederen te verhandelen en een marktkraam te bouwen. Omdat iedere kaart op meerdere manieren gebruikt kan worden, zullen de spelers tijdens het spel keuzes moeten maken. Gaan ze voor het uitvoeren van een succesvolle actie of gaan ze eerder voor meer kaarten? Spelers kunnen goederen verhandelen, nieuwe technieken leren en hun voorraad beheren. De speler die als eerste er in lukt om een indrukwekkende marktkraam te bouwen wordt aangesteld als nieuwe handelsmeester van de stad en wint het spel.Dale of Merchants 2 bevat nieuwe kaartendecks met zes verschillende dierenvolken en met nieuwe karakter- en techniekkaarten. Het spel heeft ook een nieuwe regels voor twee teams van twee spelers. De kaarten en regels kunnen naar keuze gemengd worden met de kaarten van het origineel. Spelontwerp en vormgeving zijn van Sami Laakso.


Dale of Merchants 2
  • aantal spelers: 2 tot 4
  • leeftijd: vanaf 10 jaar
  • speelduur: 30 minuten
  • spelregels: Nederlands

website uitgever:

Auteur:  dirk [ do 19 sep 2019, 11:05 ]
Berichttitel:  Re: Dale of Merchants 2

Was deze er al niet zeer lang ?
Ik heb deze al zeker twee jaar in de kast staan ?

EDIT : mijn versie is van Snowdale zag ik net :wink:

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/