Tips in tijden van corona pandemie!
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  


Het is niet mogelijk om hier een topic aan te maken.

Heb je zelf een nieuwssuggestie, dan mag je deze plaatsen onder de respectievelijke forumdelen:
"bordspellen", "rollenspellen", "verzamelspellen" of 'wargames'.1 bericht | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
 Berichttitel: Quined op Spiel 2019
BerichtGeplaatst: ma 21 okt 2019, 23:45 
Beheerder
Avatar gebruiker

Berichten: 4516
Woonplaats: Sint-Truiden - BE
Quined heeft al een lange traditie om aanwezig te zijn op Spiel. Dit jaar zijn er drie nieuwe uitgaves in de bekende Master Print-serie. Maar Quined neemt dit jaar ook drie kleinere spellen op in zijn aanbod.Chicago 1875: City of the Big Shoulders.
Dit is nummer 26 in de mooie Master Print-serie van Quined. Spelers nemen de rol op van ondernemers en investeerders die Chicago trachten te verbouwen tot een stad die klaar is om zijn plaats op te eisen in de zakenwereld. In deze unieke mix van euro-game en aandelenhandel in 18xx-stijl hebben de spelers een ruime keus aan opties: het oprichten van bedrijven, verhandelen van aandelen, aanwerven van werknemers, uitrusten van fabrieken, het produceren en verkopen van goederen om ze aan huis te leveren in de Mid-West.
De Master Print-uitgave bevat de eerdere Kickstarter strech goals, maar niet de uitbreiding. De uitbreiding City of the Big Shoulders: Burden of Destiny zou slechts in beperkte mate beschikbaar zijn.
Chicago 1875: City of the Big Shoulders is nummer 26 is een spel dat werd ontworpen door Raymond Chandler III voor 2 tot 4 spelers vanaf 14 jaar en duurt 120 tot 180 minuten.


Terramara.
Master Print #25. Terramara is de naam van de nederzettingen, gesticht rond 1500 voor Christus, halverwege de late Bronstijd, in Noord-Italië.

In Terramara speel je de leider van een clan die in een van deze dorpen woont. Je doel is om je clan te ontwikkelen, nieuwe streken te verkennen, handel te drijven met andere dorpen en heilige plaatsen te bereiken. Je verbetert je gevechtssterkte en ontdekt nieuwe technologieën om nuttige artefacten te maken. De speler die het lukt om de meeste ontwikkelingspunten te behalen, wordt leider van heel Terramara en wint het spel.
Terramara is ontwerp van het auteursteam Acchittocca met Flaminia Brasini, Virginio Gigli, Stefano Luperto en Antonio Tinto.

Het Terramara promo-pack was enkel beschikbaar bij pre-orders.


La Stanza.
Masterprint #24. La Stanza is een snel bordspel waarin spelers de rol opnemen van een kunstmecenas. Ze werken samen met de beste kunstenaars. Zij helpen je om de beste werken te creëren, waardoor je de kans krijgt om je vermogen en je sociale status te verhogen. La Stanza werd ontworpen door Nuno Bizarro Sentieiro en Paulo Soledade voor 2 tot 4 spelers vanaf 10 jaar.

Nieuw in het Quined gamma zijn de kleinere kaartspellen Sprawpolis, Circle of Wagons en Stew. Quined geeft beide spellen uit voor de Europese markt en zijn meteen de start van Master Print Mini. Deze spellen werden eerder uitgegeven door Button Shy. Klein formaat, beperkte inhoud en lage prijs, maar met groot speelplezier, aldus Quined.


Sprawlopolis is een coöperatief kaartspel met draften waarin je een nieuwe stad uit de grond stampt. Voor 1 tot 4 spelers vanaf 8 jaar. Een ontwerp van Steven Aramini, Danny Devine en Paul Kluka.


Circle the Wagons is een competitief kaartspel voor 2 spelers, waarin je strijdt om de beste kaarten. Spelers willen hun gebied uitbreiden en zo de sterkste stad van het Westen te ontwikkelen. Ook Circle the Wagons werd gecreëerd door Steven Aramini, Danny Devine en Paul Kluka.


In Stew nemen de spelers de rol van een boer op. De boer verzamelt ingrediënten om een lekker stoofpotje klaar te maken. Ongedierte wil maar al te graag van de stoofpot eten. Trek een kaart en voeg deze toe aan je stoofpot of voeder het ongedierte om je pot te beschermen. Stew is een kort kaartspel voor 2 tot 4 spelers en werd ontworpen door Jason Glover.

Op zijn website biedt Quined pakketprijzen aan. Mogelijk zal dit ook op Spiel zo zijn.

Op Spiel vind je Quined in Hal 3, stand M117.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
1 bericht | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Nieuws en geruchten  
 Feed - Onderwerp - Quined op Spiel 2019  

Gebruikers die deze topic waarderen

Oxyligen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 3 gasten


Tags

Acchittocca, Antonio Tinto, Chicago 1875: City of the Big Shoulders, Circle the Wagons, City of the Big Shoulders: Burden of Destiny, Danny Devine, Flaminia Brasini, Jason Glover, La Stanza, Master Print mini, Nuno Bizarro Sentieiro, Paul Kluka, Paulo Soledade, Quined Games, Raymond Chandler III, Spiel 2019, Sprawlopolis, Stefano Luperto, Steven Aramini, Stew, Terramara, Virginio Gigli[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]

Powered by phpBB®
Logo door Henk Rolleman
Videoreviews door Nox' Spellenzolder