Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

Portal titels verschijnend op GenCon 2020 en Spiel 2020
https://www.bordspelmania.eu/nieuws-en-geruchten/topic27573.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  SvAtje [ di 17 maart 2020, 22:37 ]
Berichttitel:  Portal titels verschijnend op GenCon 2020 en Spiel 2020

Portal Games heeft een tweetal spellen aangekondigd, te weten de uitbreiding Robinson Crusoe: Treasure Chest en het partyspel Million Dollar Script.

Robinson Crusoe: Treasure ChestGezien de populariteit van het spel Robinson Crusoe - er zijn sindsdien vele promo's verschenen - heeft Portal Games besloten een uitbreiding uit te brengen met daarin alle eerder verschenen promo's. In de doos zitten extra karakters, een set bemanning, een jachthond, diverse soorten kaarten, tokens, een vulkaan tegel en een epische verrekijker.

Robinson Crusoe: Treasure Chest zal naar verwachting verschijnen op Spiel 2020.

  • Designer: Ignacy Trzewiczek
  • Spelers: 1-4 personen
  • Leeftijd: vanaf 14 jaar
  • Speelduur: 60-120 minuten


Million Dollar ScriptDit partyspel speelt zich af in een extravagante filmstudio. Eén van de spelers wordt de studiodirecteur die filmscenario's beoordeelt. De andere spelers worden in twee teams van scriptschrijvers verdeeld.

Beide teams werken aan dezelfde film en dienen in hun beste ideeën in te dienen, waaruit de studiodirecteur een keus zal maken. Het team dat na vijf ronden de meeste punten heeft behaald wint het spel. Er zijn verschillende film categorieën en verschillende verwachtingen van de held en de schurk die de teams dienen waar te maken.

Million Dollar Script is een hilarisch en creatief duel, waarin improvisatie en acteervaardigheden worden gecombineerd met een hoge interactie en speelrol elementen.

Naar verwachting verschijnt het spel in augustus op GenCon 2020.

  • Designer: Daniel Stamm
  • Spelers: 3-10 personen
  • Leeftijd: vanaf 14 jaar
  • Speelduur: 45 minuten

Website uitgever:

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/