Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

Ben jij een player?
https://www.bordspelmania.eu/ontwerpers-designers/topic20273.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  Igor [ ma 15 mei 2017, 11:20 ]
Berichttitel:  Ben jij een player?

Afbeelding
Ben jij een player?

Speel jij weleens gezellig een bordspel, kaartspel of ben je juist een ervaren speler? Ben jij tussen de 20 en 30 jaar oud? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn benieuwd naar jouw meningen en ervaringen om de eerste stappen te zetten richting het ontwikkelen van een uitdagend en gaaf gezelschapsspel. Kom jij onze conceptteam versterken? Dan zorgen wij voor gezelligheid, hapjes, drankjes. Na afloop krijg je ook nog eens een passend cadeau als dank voor jouw deelname. WIN WIN WIN!!

Neem contact op met Igor Bozic om je deelname te bevestigen.

See you on the twisted side of life!

Auteur:  Bridget [ ma 15 mei 2017, 20:39 ]
Berichttitel:  Re: Ben jij een player?

Kent iemand Igor?

Igor reageer zelf even?

Ben je zelf al een ervaren bordspeler? Graag wat info over jezelf?

Auteur:  Igor [ di 16 mei 2017, 09:31 ]
Berichttitel:  Re: Ben jij een player?

Hoi Bridget,

Even kort voorstellen wie ik ben. Mijn naam is Igor, ik ben 30 jaar oud en ik ben nu bezig met mijn afstuderen. Mijn afstudeeropdracht is het maken van een innovatief gezelschapsspel. En dit is natuurlijk onmogelijk zonder input van de eindgebruikers. Jullie dus! : )

Zelf speel ik uiteraard ook bordspellen, maar ik ben niet van plan een bordspel te maken dat alleen leuk is voor mezelf. Dat is juist wat ik bij mijn opleiding Human Technology aan De Haagse Hogeschool heb geleerd. User Experience, dus de gebruikers staan centraal in het ontwerpproces. Wat waarschijnlijk voor een ervaren bordspel maker ook niks nieuws is. Want zij doen ook tenslotte play-testing voordat ze een concept volledig uitwerken.

Twisted Stranger (mijn stagebedrijf) en ik gaan samen daadwerkelijk aan de slag met jouw meningen en ervaringen. Wij kunnen in principe alles maken, maar voordat we dat doen willen we wel eerst zeker weten welke kant we op moeten ontwerpen. Dit wil dus zeggen dat we jouw inbreng verwerken in een gezelschapsspel. En wij zijn ambitieus genoeg om te zorgen dat het ook in winkels terug te vinden is!

Hopelijk heb ik genoeg beantwoord en anders stel gerust meer vragen. Hopelijk zie ik jullie binnenkort.

Groeten,
Igor

Auteur:  Bridget [ wo 17 mei 2017, 09:28 ]
Berichttitel:  Re: Ben jij een player?

Ik heb je een email gestuurd.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/