Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

'Meedenker' gevraagd - educatief bordspel klimaatadaptatie
https://www.bordspelmania.eu/ontwerpers-designers/topic21085.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  klimaat2050 [ vr 08 sep 2017, 17:18 ]
Berichttitel:  'Meedenker' gevraagd - educatief bordspel klimaatadaptatie

'Meedenker' gevraagd voor het ontwikkelen/ ontwerpen van een bordspel over klimaatadaptatie (aanpassen van je huis/ leefomgeving op het veranderende weer) en is bedoeld voor bovenbouw basisschool. Het 1e idee staat; Landtegels, maatregelenkaartjes en een draaischijf om wispelturige weersomstandigheden in het spel te krijgen. Je moet maatregelen nemen om 'niet uit te drogen' en om 'niet te verzuipen' als het weer extremer wordt. Nu moet het spel nog zijn echte vorm krijgen en de spelregels gefinetuned.
Het is erg handig als je ergens in de buurt van Den Bosch/Tiel en Nijmegen/ Cuijk woont.
Vragen? Stuur ons even een berichtje... Groeten! DoIng

Auteur:  warjan [ ma 25 sep 2017, 21:23 ]
Berichttitel:  Re: 'Meedenker' gevraagd - educatief bordspel klimaatadaptat

Om dit bericht nog even te boosten: dit bedrijf is ook langs geweest in Groningen op een speltestavond van het spellenmaakgilde. Ze willen er dus serieus mee bezig. En hun kwaliteiten om prototypes te maken liegen er niet om, zag er goed uit! (zie foto hieronder en je kunt meer zien in deze terugblik: https://spellenmaakgilde.net/2017/09/03 ... mber-2017/)

Maar ze zoeken dus iemand die ervaring heeft met spellen en weet welke mechanismen er toe te passen zijn. Het gaat hier niet zozeer om een nieuw innovatie spel uit te vinden, maar om het toepassen van wat werkt in een nieuwe setting!

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/