Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Keep Exploring Games

2 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: ma 08 apr 2019, 12:31 
PIONier

Berichten: 2
Hoi allemaal!
Ik had al op een andere post gereageerd, maar ik ben bezig met een One-Shot op te zetten als een soort introductie tot dnd. Een One-Shot is een soort eenmalig avontuur, waar je dus het gehele verhaal afrond in 4-5 uur.

Het zal plaats vinden op een van de 6 volgende data; 17-18-19-24-25-26 Mei. Reken er dan op dat het van ongeveer half 7 tot half 1 zal duren. Aangezien ik zelf nog eerst 3 weken op vakantie ga is het dus een beetje vooruit gepland. Het idee is dat het mogelijkheid is voor nieuwe spelers om het spel te leren kennen, en misschien voor mensen in de buurt leuk om op deze manier een groepje te vormen waarmee ze een campaign kunnen starten.

Dus, kort over mezelf. Ik ben Tom, 24 jaar en speel een paar jaar d&d. Eigenlijk vrij snel als DM gestart, voornamelijk vanwege het feit dat ik veel fantasie heb en het ook leuk vind daarin mensen mee te trekken. Ik DM op dit moment 2 games, en naast een vriendin en een full time baan zit m'n week dus vrij vol haha. Aangezien DMen best veel extra tijd kost heb ik niet echt tijd om een andere campaign te DMen, maar ben altijd op zoek naar een game om in te spelen. Ik DM over het algemeen in het Engels, dus als ik het in het Nederlands doe zal het soms een combinatie tussen NL en Engels zijn.

Vragen? Stuur hier dan even een berichtje.
Interesse? Stuur dan even een persoonlijk berichtje. Zou mij helpen als je kort jezelf even kan introduceren, of je al ooit dnd hebt gespeeld, welke van de data je allemaal zou kunnen en wat voor fantasy series/films/boeken je leuk vind (meerdere als kan :P).

Ik zal jullie allemaal helpen met characters maken, spelregels en over het algemeen zullen we vast en zeker een super leuke avond hebben.

Ik hoor graag van je!


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: ma 08 apr 2019, 19:54 
PIONier

Berichten: 2
Ik had in de andere Ede-Wageningen post ook al gereageerd, dus post het hier ook maar :)

Hoi,

Onze Campaign van 3 jaar (edit: in Wageningen) is recent een aantal spelers kwijt geraakt en wij zijn eigenlijk gezamelijk tot de conclusie gekomen dat wij 3 spelers net te weinig vinden.

Wij zijn momenteel bezig met het afsluiten van onze huidige campaign en met een nieuw verhaal weer bij level 1 te beginnen. Mochten jullie nog interesse hebben staan wij er waarschijnlijk wel voor open om wat extra spelers toe te voegen.

Wij spelen 5th edition, met wat lichte homebrew hier en daar. We spelen in het Engels en voor ons is het het belangrijkst dat iedereen gewoon lol heeft.

Het is voor ons belangrijk dat een speler ook echt goed bij de groep past, dus voor je permanent bij de groep komt willen we waarschijnlijk eerst iets van een oneshot spelen om te kijken hoe goed de dynamiek met de groep is.

Gebrek aan ervaring is zeker geen probleem voor ons. Voor al mijn spelers was dit onze eerste campaign en zolang je leuk mee doet is het voor ons geen probleem om dingen uit te leggen.

Heb je interesse, of wil je wat meer weten over de setting waarin wij spelen, stuur vooral en berichtje.


Omhoog
Offline Profiel     
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
2 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Rollenspellen - spelers gezocht  
 Feed - Onderwerp - Spelers gezocht in de buurt van Ede/Wageningen D&D 5e  

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Tags

Dungeons & Dragons[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO