Tips in tijden van corona pandemie!
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
2 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: za 27 jun 2020, 12:23 
PIONier

Berichten: 2
Hallo iedereen,

Een tijdje geleden is onze DM gestopt en is onze D&D groep helaas uit elkaar gevallen. Maar sommigen van ons voelen nog steeds de D&D-itch en daarom heb ik de laatste tijd zelf maar geprobeerd om een homebrew campaign in elkaar te zetten. En daar kunnen we wel wat spelers voor gebruiken.

Het streven is om met een party van 4 aan de slag te gaan, en daarom zoeken we nog 1 speler in de omgeving van Den Bosch. We willen graag iedere 2 weken een sessie doen, die zaterdagmiddag begint; dan wat eten bestellen als we trek krijgen; en 's avonds doorspelen tot we een soort natuurlijk stopping-point bereiken. We zijn allemaal tussen de 30 en 40 jaar oud, dus we zoeken wat dat betreft ook wat meer volwassen spelers. En het is niet zo dat een twintiger dan geen kans maakt, maar meer dat we waarschijnlijk niet op een lijn zullen zitten met een 13-jarige puber. Beginners zijn in principe welkom, al vragen we dan natuurlijk wel van je dat je tussen de sessie's door hier en daar zelf wat tijd besteed om je wat meer in te lezen.

De details over eventuele homebrew regels die we willen gebruiken, of informatie over hoe de wereld van de campaign in elkaar zit, zitten in grote mate al in mijn hoofd, maar zijn nog bespreekbaar, dus je hebt nog de kans om het allemaal te helpen vormgeven. Wel zullen we waarschijnlijk engels gebruiken als characters met elkaar praten, want let's be honest, sommige dingen in D&D klinken extra belachelijk als je ze vertaalt naar het nederlands.

Nu de corono maatregelen beginnen te versoepelen, lijkt dit het ideale moment om een nieuwe groep te starten. Wij staan in ieder geval te popelen om weer te beginnen, dus plaats een berichtje en come join the fun.

Groet,
Remco


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 30 jun 2020, 12:08 
PIONier

Berichten: 2
Originele post geupdate omdat we inmiddels 2 extra spelers gevonden hebben en dus nog maar op zoek zijn naar 1 speler.


Omhoog
Offline Profiel     
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
2 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Rollenspellen - spelers gezocht  
 Feed - Onderwerp - Spelers gezocht voor nieuwe 5e campaign, omgeving Den Bosch  

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Tags[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®