Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Sound of Drums 1793

Geef waardering Link suggereren

Zoeken 0 - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z 3909 spellen aanwezig!

Afbeelding Informatie Waardering
Adventures in Neverland
Categorie: Cooperatief, Expertspel, Themaspel
Uitgegeven in: 2021
Uitgever: Black Box Adventures
Link uitgever: https://blackboxadventures.com/our-games/adventures-in-neverland/
Auteur: Bas Damoiseaux, Bart Latten, Vicky Swers
Illustrator: Frederick van de Bunt
6.0

  Geluk 4 / 10   Strategie 5 / 10  
  Speelduur 120 minuten   Leeftijd vanaf 12 jaar   Aantal spelers 2 - 4  
1 Reacties
Beschrijving Kennisbank
Beschrijving van de uitgever:

Kruip in de huid van de eigenzinnige Peter Pan, de beruchte kapitein James Hook en nog veel meer, terwijl je het steeds veranderende eiland verkent. Je keuzes leiden je door verschillende verhaallijnen, van de verleidelijke zeemeermensen in de lagune, tot de dappere inboorlingen in de bergen en alle andere geheimen die het eiland te bieden heeft. Krijg bondgenoten en voorwerpen, speel nieuwe vaardigheden vrij, ga de interactie aan met locaties en personages en doe ervaring op tijdens meerdere avonturen. Omdat ieders Neverland anders is, zal elk spel een nieuw avontuur zijn, met nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om aan te gaan. Hoewel er aan het eind van het spel een winnaar is, staat het ontvouwen van de verhalen op het meeslepende eiland Neverland centraal.

In dit verhaalgedreven avonturenspel kruipen 2 tot 4 spelers in de huid van een hoofdpersoon in de wereld van J.M. Barrie's "Peter Pan". Het spel duurt ongeveer 30 minuten per speler, wordt om beurten gespeeld en is geschikt vanaf 12 jaar. Het basisspel bevat 6 personages met unieke stats en vaardigheden, elk met een competitief verhaal. Daarnaast bevat het basisspel een coöperatief verhaal voor meerdere karakters. Extra verhalen kunnen worden toegevoegd en gecombineerd. Avonturen worden verteld door middel van verhaalkaarten, gebeurtenissen, en zijmissies van uw keuze. Je kunt communiceren met andere personages en locaties op het eiland. Terwijl de meeslepende verhalen ervoor zorgen dat je je in een wereld van verwondering en mysterie bevindt, zullen de keuzes van de spelers Neverland elke keer dat je het spel speelt opnieuw vormgeven.

Het spel wordt gespeeld in beurten. Elke beurt heeft een speler 3 acties om te bewegen en te communiceren met spelerspersonages en niet-speelfiguren. Spelers verkennen het eiland Neverland terwijl ze in aanraking komen met verhalen, gebeurtenissen, andere personages en speciale locaties. Het verhaal, het doel en de uitdagingen worden verteld door middel van kaarten met meerdere beschikbare opties. Omdat elk hoofdstuk van elke speler meerdere uitkomsten heeft, zullen je avonturen op Neverland elke keer dat je speelt anders zijn. Spelers kunnen avontuurpunten verdienen om hun personage te levelen.
Het spel eindigt als het deck zijmissies op is of als alle spelers hun verhaal hebben uitgespeeld. De speler met de meeste avonturenpunten wint het spel. (Samenwerkingsverhalen kunnen verschillende eindspel- en winvoorwaarden hebben)

Het spel is geschikt vanaf 12 jaar en duurt ongeveer 30 minuten per speler.
Geen artikelen
Links
BGG link: Boardgamegeek

 
Plaats een nieuw onderwerp
Onderwerpen
 Onderwerpen   Auteur   Reacties   Bekeken   Laatste bericht 
Geen ongelezen berichten Nox' Spellenzolder - Adventures in Neverland

Bastiaan_Nox

0

220

vr 24 apr 2020, 13:03

Bastiaan_Nox

Geen ongelezen berichten Bijlage(n) Op avontuur in Neverland met Black Box Adventures

Bart

29

2147

za 16 mei 2020, 20:40

dirk

 
Plaats een nieuw onderwerp
Geef waardering Link suggereren

Adventures in Neverland - Reacties (1)
Geplaatst: ma 14 aug 2023, 09:10 
Gespeeld op een beurs, een spel dat er fantastisch uit ziet. Met het juiste publiek een top spel, niet mijn genre.
6
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
 

Geef waardering Link suggereren


[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®