Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Spellenfest 2024

Geef waardering Link suggereren

Zoeken 0 - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z 3962 spellen aanwezig!

Afbeelding Informatie Waardering
Pantareï
Categorie: Abstract spel
Uitgegeven in: 2020
Uitgever: Cosmoludo
Link uitgever: https://www.cosmoludo.com/
Auteur: Claude Leroy
Illustrator: Tom Delahaye
Geen

  Geluk 1 / 10   Strategie 6 / 10  
  Speelduur 10 minuten   Leeftijd vanaf 8 jaar   Aantal spelers 2  
0 Reacties
Beschrijving Kennisbank
Je uitdaging in Pantareï is om als eerste speler een stapel van zeven stukken te maken, maar hoe verder het spel vordert, hoe beperkter je keuzes worden. Probeer ervoor te zorgen dat jouw keuzes beter zijn dan die van de tegenstander!

Elke speler heeft negen stukken, zwart of wit, met elk drie stukken van 1, 2 of 3 markeringen. Het spel bevat één neutraal stuk. Schud de stukken met de markeringen verborgen, plaats ze in een slingerende rij en onthul de markeringen. Een speler kiest de kleur die hij wil, waarna de andere speler als eerste aan de beurt is.

Als je aan de beurt bent, kies je een stapel die je controleert - dat wil zeggen, waarop een van je stukken staat - en verplaats je het bovenste stuk van die stapel of de bovenste twee stukken van die stapel naar links of rechts een aantal velden gelijk aan het aantal markeringen op dat stuk. Als je gaten in de rij maakt, kun je de stapels dichter bij elkaar schuiven om een kortere slang te maken. In plaats van een stuk of een stapel van twee stukken te verplaatsen, kun je twee stapels kiezen die je onder controle hebt en ze verwisselen. (Je kunt geen stapels verwisselen als de tegenstander in zijn vorige beurt stapels heeft verwisseld). Het neutrale stuk kan worden aangevoerd, en het wordt onderdeel van een stapel.

Zodra iemand een stapel van zeven stukken maakt, wint hij!
Pantareï spelregels

Links
BGG link: Boardgamegeek

 
Plaats een nieuw onderwerp
Onderwerpen
 Onderwerpen   Auteur   Reacties   Bekeken   Laatste bericht 
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
Plaats een nieuw onderwerp
Geef waardering Link suggereren

Pantareï - Reacties (0)
 

Geef waardering Link suggereren


[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®