Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zomerspel 2024





Geef waardering Link suggereren

Zoeken 0 - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z 4020 spellen aanwezig!

Afbeelding Informatie Waardering
Undo: Getekend door het verleden
Categorie: Cooperatief
Uitgegeven in: 2019
Uitgever: White Goblin Games
Link uitgever: www.whitegoblingames.nl
Auteur: Michael Palm, Lukas Zach
Illustrator: Lea Fröhlich, Lisa Lenz
4.7

  Geluk 3 / 10   Strategie 7 / 10  
  Speelduur 45 minuten   Leeftijd vanaf 11 jaar   Aantal spelers 2 - 6  
3 Reacties
Beschrijving Kennisbank
Het tragische verlies van een geliefde laat niets anders dan verdriet en verslagenheid achter. Je bent een Architect van het Lot. Je kunt naar specifieke momenten in het leven van een overleden persoon springen en de tijd stilzetten om gebeurtenissen in het leven van de overledene te veranderen en daardoor zijn dood ongedaan maken. Je kunt alleen korte momenten veranderen, maar hopelijk is dat kleine beetje voldoende. In dat geval zullen de nieuwe stappen in het leven van de overledene leiden tot een betere levensweg. De volgende missie die je met elkaar moet oplossen, leidt je naar Duitsland en het oude Egypte. Volg de instructies op de uitlegkaarten stap voor stap. Zo leer je wanneer en hoe je welke kaart kunt gebruiken in het spel. Geen artikelen
Links
BGG link: Boardgamegeek

 




Plaats een nieuw onderwerp
Onderwerpen
 Onderwerpen   Auteur   Reacties   Bekeken   Laatste bericht 
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
Plaats een nieuw onderwerp




Geef waardering Link suggereren

Undo: Getekend door het verleden - Reacties (3)
Geplaatst: zo 08 maart 2020, 18:22 
Avatar gebruiker
Undo: Neem gezamenlijk de juiste beslissingen en probeer een (zelf)moord te voorkomen.

Getekend door het verleden is een leuk (maar soms vergezocht) verhaal om samen te ontrafelen en dan proberen de toekomst te veranderen in positieve zin.

Het spel speelt zichzelf, geen uitleg verder nodig. Direct aan de slag. Uitspelen is ook uitgespeeld zijn, maar je kan er daarna waarschijnlijk genoeg anderen mee blij maken.
6
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
Geplaatst: do 14 mei 2020, 12:57 
Avatar gebruiker
Ik heb deze gespeeld en ik vond er niet veel aan. Normaal ben ik wel van de detective, escaperoom achtige spellen, maar dit kon me niet bekoren. Misschien omdat er elke keer een meerkeuze was en ik erg weinig aanleiding vond waarop je die keuze kon baseren met het groepje waarmee ik speelde. En het dus een grote gok was steeds ipv een geredeneerde keuze. Of misschien hebben we dingen gemist waardoor we wel argumenten hadden om iets te kiezen. Maar het is op mij niet goed overgekomen en de andere delen uit deze serie laat ik dan ook links liggen.
3
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook
 
Geplaatst: ma 01 maart 2021, 09:51 
Avatar gebruiker
Mist de uitdaging en diepgang die je normaal bij het escape game / raadsel type spellen terug kan vinden. Het is leuk het verhaal te ontdekken, maar de info die je krijgt is maar heel beperkt nuttig om keuze's op andere kaarten te maken. Als daar wat meer strategie achter zit, heeft spel zeker meer potentieel.
5
Omhoog
 Profiel    
 
 

Geef waardering Link suggereren


[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]



Ondersteund door:
phpBB®