Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zomerspel 2024





Geef waardering Link suggereren

Zoeken 0 - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z 4020 spellen aanwezig!

Afbeelding Informatie Waardering
Wat schets je me nou?!
Categorie: Familiespel, Partyspel
Uitgegeven in: 2012
Uitgever: Goliath
Link uitgever: http://www.goliathgames.nl
Auteur: Onbekend
Illustrator: Onbekend
7.3

  Geluk 3 / 10   Strategie 7 / 10  
  Speelduur 30 minuten   Leeftijd vanaf 8 jaar   Aantal spelers 4 - 8  
7 Reacties
Beschrijving Kennisbank
Wat is er nou leuker dan gezellig met z'n allen een spel spelen? Met Wat schets je me nou?! is iedere speler actief bij het spel betrokken. Bij dit hilarische schets-en-raad party spel gebeuren de meest onverwachte dingen! Schets de omschrijving van je voorganger en omschrijf vervolgens wat voor schets je medespeler heeft gemaakt. Je zult zien dat de uitkomsten verrassend zullen zijn. Geen artikelen
Links
Spelregels: Goliathgames

 




Plaats een nieuw onderwerp
Onderwerpen
 Onderwerpen   Auteur   Reacties   Bekeken   Laatste bericht 
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
Plaats een nieuw onderwerp




Geef waardering Link suggereren

Wat schets je me nou?! - Reacties (7)
Geplaatst: zo 12 mei 2013, 23:24 
Avatar gebruiker
"Wat schets je me nou" is het leukste tekenspel dat ik ooit speelde. Altijd lachen geblazen. Je hoeft zelfs niet goed te kunnen tekenen. Sterker nog, hoe slechter je tekent, des te grappiger. Wij spelen het altijd zonder puntentoekenning, het gaat immers om de fun en het maakt daarbij ook niet uit wie er wint.
7
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
Geplaatst: zo 07 jul 2013, 20:32 
Avatar gebruiker
Met dit spel heb je gegarandeerd een leuke avond met vrienden en familie. Het is een partyspel, dus met hoe meer je bent, hoe beter. Dit spel behoort samen met Time's Up tot mijn favoriete partyspellen. Gewoon tekenen, raden en doorgeven. Simpel, en erg leuk!
8
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
Geplaatst: do 04 feb 2016, 22:19 
Avatar gebruiker
Dit is nou zo'n spel waar je mensen makkelijk in krijgt: de meesten kennen het concept van een verhaal doorgeven, maar om dat met tekeningen te doen is veel leuker, zeker als de meeste mensen (in ons geval: de mannen) niet kunnen tekenen! Het materieel had beter gekund: de zandloper faalt, de stiften zijn snel uitgedroogd, en de doos had een stuk kleiner gekund. Het andere nadeel is dat je echt precies met z'n achten moet zijn om er optimaal plezier mee te hebben. Maar als dat lukt, is het ook echt de knaller van menig gezellig avondje!
8
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
Geplaatst: do 06 apr 2017, 16:09 
Avatar gebruiker
Beproefd concept, goed uitgevoerd en af en toe hilarisch.
7
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
Geplaatst: do 04 apr 2019, 19:42 
Avatar gebruiker
Heb niet altijd zin om deze te spelen wanneer de dochter dit vraagt, maar hier wordt toch zeer veel gelachen als deze gespeeld word. En inderdaad je moet helemaal niet kunnen tekenen, dan word deze nog grappiger.
7
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
Geplaatst: ma 21 maart 2022, 16:19 
obv 1x spelen, 8p: Ik viel op een spelverjaardag (= goed idee) midden in dit spel, dus geen tijd om mijn gebrek aan tekenkwaliteiten uit te venten. Partyspellen is niet zo mijn ding (daarna werd Rajas gespeeld (waar ik het er niet veel beter van afbracht :-P )) maar hilarisch is dit wel!
6
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
Geplaatst: za 02 sep 2023, 09:23 
Avatar gebruiker
Zeer leuke party game, hoe slechter je kan tekenen hoe leuker het is. Ook leuk om mensen met elkaar te introduceren. De originele editie was met 8 spelers de nieuwe versie met 6 dat vind ik zonde want hoe meer hoe beter met dit spel.
8
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook
 
 

Geef waardering Link suggereren


[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]



Ondersteund door:
phpBB®