Tips in tijden van corona pandemie!
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Geef waardering Link suggereren

Zoeken 0 - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z 2704 spellen aanwezig!

Afbeelding Informatie Waardering
Wie is de Mol?
Categorie: Partyspel, Familiespel
Uitgegeven in: 2014
Uitgever: Just2Play, Just Games
Link uitgever: www.justgames.nl
Auteur: Arthur Tebbe
Illustrator: Onbekend
5.7
Winkelwagen
Lotana.be
  Geluk 3 / 10   Strategie 7 / 10  
  Speelduur 45 minuten   Leeftijd vanaf 12 jaar   Aantal spelers 3 - 6  
3 Reacties
Beschrijving Kennisbank
Voer zelf alle mollenstreken uit met het Wie is de Mol? bordspel! In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samen te werken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen. Dat lukt niet zomaar, want één van jullie is de mol en die probeert het spel te saboteren. Als de mol daarin slaagt, dan is het spel verloren. Los het geheim op en ontmasker de mol voor het te laat is. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht en bovenal mensenkennis. De vraag blijft: Wie is de Mol? Ga de uitdaging aan en speel het nu zelf. Geen artikelen
Links
BGG link: Boardgamegeek
Samenvatting: Webshop
Spelregels: Justgames

 
Plaats een nieuw onderwerp
Onderwerpen
 Onderwerpen   Auteur   Reacties   Bekeken   Laatste bericht 
Geen ongelezen berichten Wie is de Mol? Bordspel

Davio

4

2054

di 22 apr 2014, 10:51

Phreakyhamster

 
Plaats een nieuw onderwerp
Geef waardering Link suggereren

Wie is de Mol? - Reacties (3)
Geplaatst: wo 23 sep 2015, 11:32 
Avatar gebruiker
Het is best een grappig spel, maar de mol hoeft niets te doen om het te winnen. De vragen zijn best lastig.
En het nadeel is dat als je het 8x gespeeld hebt, je weet wat het goede woord is, en je het niet meer kan spelen eigenlijk.
5
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
Geplaatst: ma 06 nov 2017, 01:15 
Het spel heeft niet zo heel veel om het lijf maar met de juiste groep mensen is het heel leuk! Wij spelen het met ons gezin heel graag.
Ik had de kinderversie ook, maar die zat werkelijk ramvol fouten. De symbolen, letters en vragen zaten helemaal door elkaar en het was een heel gepuzzel om uit te zoeken hoe het moest zitten. Ik heb de uitgever hierover gemaild en die stuurde ter vergoeding de uitbereidingsset voor volwassenen op.
Ik (als mol) heb bij meerdere spellen echt mijn best moeten doen om mijn tegenstanders te overtuigen van een fout antwoord, dat is wel leuk als dat dan ook lukt! Ook bij het woord puzzelen aan het einde kon ik lekker dwarszitten.
7
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
Geplaatst: vr 15 mei 2020, 15:46 
Ik vind het een heel goed opzet! 1 speler die express de spelers naar foute antwoorden leidt om zo de boel te saboteren... Maar de vragen zijn zó moeilijk dat onbewust iedereen ligt te mollen en heel het spelconcept in duigen valt. Aanrader voor bollebozen, afrader voor onwetenden zoals ikzelf.
Let op: Je kan het spel (ik denk) 12 x spelen met dezelfde groep. Dan ken je alle codewoorden en kan je het in principe niet meer (eerlijk) spelen. Er bestaat wel een uitbreiding als je wil.
5
Omhoog
 Profiel  BoardGameGeek   
 
 

Geef waardering Link suggereren


[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®