Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

Spellenspektakel in Utrecht
https://www.bordspelmania.eu/spellenspektakel/topic26759.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  Bart [ do 07 nov 2019, 11:23 ]
Berichttitel:  Spellenspektakel in Utrecht

Op zaterdag 9 en zondag 10 november wordt voor de 26ste keer het Spellenspektakel -de grootste spellenbeurs van de Benelux- georganiseerd. Voor trouwe bezoekers zal het even wennen zijn, want de Jaarbeurs in Utrecht is de nieuwe thuisbasis van het Spellenspektakel. De beurs zal ongetwijfeld heel wat nieuwe bezoekers kunnen trekken door de meer centrale ligging in Nederland.Of je nu een fervent speler bent of slechts af en toe een spel speelt, op het Spellenspektakel wordt een zeer ruim en divers aanbod spellen gepresenteerd. Demonstrateurs van uitgevers en spellenverenigingen presenteren de nieuwste spellen en uitbreidingen op de Nederlandse markt, maar ook spellen van de voorbije jaren komen zeker aan bod. Zo kan je aan de talrijke demotafels spellen uitproberen vooraleer je ze koopt.

Families met jonge kinderen kunnen terecht op het Kinderplein. Competitiespelers kunnen zicht inschrijven voor toernooien: Magic Dutch Open Series, KeyForge, Star Wars X-Wing, het Europees kampioenschap Catan en het Nederlands kampioenschap Paco Sako.
Voor de eerste keer is er op het Spellenspektakel een Bring & Buy-stand met tweedehandsspellen.

Ook het team van Bordspelmania is opnieuw aanwezig op het Spellenspektakel. Op beide dagen organiseren we de Bordspelmania Uitgeversrally, waarbij heel wat spellen te winnen zijn. We kunnen in onze BSM-stand trouwens wel extra hulp gebruiken, dus als je zin hebt om als vrijwilliger te helpen bij het uitdelen van wedstrijdformulieren of bij het afwerken van de rally, stuur dan even een berichtje (pb of mail).Meer gedetailleerde informatie:

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/