Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zomerspel 2017De BanierZoekresultaten in:
Spellendatabase (0)
Forum (0)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (15)
 
Spellendatabase
 
Forum
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Bruno Faidutti over tweetalige schrijfsels, slechte vertalingen en Franse spellensites: https://t.co/9sXsqhiY3W — Erwin Broens (@Bordspeler) May 28, 2017 Devil Pig Games en Games Workshop brengen het Heroes of Normandie systeem naar de Warhammer 40K […] Lees verder..
De Nederlandse uitgever Cradle of Games lanceert vandaag een Kickstarter voor zijn tweede spel Kwintessens. In dit legspel kruip je in de huid van een alchemist en probeer je als eerste vier zuivere elementen te destilleren. Daartoe bouw je een patroon met driehoeken. Een zuiver element is een driehoek omringd door driehoeken van hetzelfde element. […] Lees verder..
Eenmaal per jaar organiseert het echtpaar Heike & Michael Lopez een ‘Gathering of Friends’ in het niet zo heel pittoreske Bochum midden in het Ruhrgebied.  Gathering of Friends moet hierbij letterlijk worden genomen, want het gaat om een dertigtal vrienden uit het hele land, die behalve de vriendschap met dit paar ook een gezamenlijk hobby […] Lees verder..
De Tsjechische uitgever CGE heeft een handvol nieuwe releases op een rij gezet. Codenames Duet is een nieuwe variant van Vlada Chvatil’s tophit Codenames. Hier werken de twee teams samen om onder tijddruk vijftien spionnen te identificeren op een speelveld van 5×5 velden. Op de sleutelkaart in een houder kan elk team zien hoe zijn […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Dagje speelplezier bij Ducosim: goed gezelschap, Fabelfruit, Valletta, Spice Road en Jolly & Roger. pic.twitter.com/by4CCjpmBV — Erwin Broens (@Bordspeler) May 20, 2017 Carthage, gladiatorengevechten o.b.v. een deck building motor. Nu op Kickstarter: https://t.co/3E4ceKkSw9 — […] Lees verder..
Afgelopen zondag streden 108 spelers in Veldhoven om de titel Nederlands Kampioen Catan. Dit jaar werd alleen Catan: het basisspel gespeeld, net als op het aankomende EK in Barcelona. De speelborden voor de eerste drie rondes waren vooraf door de organisatie bepaald. Alle tafels speelden met dezelfde opstelling. Voordat de finalisten bekend werden gemaakt, ontving […] Lees verder..
De Nederlandse uitgever Gaudete Games lanceert vanavond de Kickstarter voor zijn tweede spel Street Rod: the card game. Dit spel is geïnspireerd door het gelijknamige computerspel uit 1989. Je begint het spel met een bescheiden startkapitaal en een simpele racewagen. Gaandeweg koop je betere auto’s en onderdelen. In drag races ga je op verschillende circuits […] Lees verder..
De Jury Spiel des Jahres heeft vanmorgen de genomineerde spellen bekendgemaakt, waaruit de drie Duitse Spiele des Jahres van 2017 worden gekozen. Het Spiel des Jahres is commercieel gezien de belangrijkste spellenprijs ter wereld. De jury reikt drie hoofdprijzen uit. Het beste familiespel wordt op maandag 17 juli in Berlijn uitgeroepen tot Spiel des Jahres. […] Lees verder..
Op de Ducosim spellenbeurs van aanstaande zaterdag lanceren 4Dekx en Henmar Games het nieuwste spel in hun ‘Take away and play’ serie. NI-JU (’20’ voor Japans) is een abstract legspel voor twee spelers. Iedere speler beschikt over twintig tegels, waarop telkens een ander patroon is afgebeeld. Je probeert het patroon op een van jouw tegels […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Zombie Tsunami, samenwerking, verraad en – daar zijn ze weer – zombies. Nu op Kickstarter: https://t.co/Cu1eId2on5 — Erwin Broens (@Bordspeler) May 14, 2017 Martin Wallace over het ontstaan van zijn nieuwe spel Moa (nu […] Lees verder..
Ten behoeve van het Prinses Beatrix Spierfonds worden deze maand allerlei acties georganiseerd om aandacht te genereren en geld in te zamelen. Wesley Fechter, een van de krachten achter de leuke spellensite Ameritrash.nl, is in 2011 zelf getroffen door een zeldzame spierziekte, het Guillain-Barré Syndroom. Vanaf vandaag organiseert hij een grote online spellenveiling, waarvan de […] Lees verder..
De genomineerden van de Origins Awards van 2017 zijn bekendgemaakt. Deze in de jaren ’70 gestarte Amerikaanse spellenprijs verdeelt zijn genomineerden in meerdere categorieën. De winnaars worden 17  juni tijdens de Origins Game Fair bekendgemaakt. Ik beperk me zoals gebruikelijk tot de voor deze site interessante categorieën. Familiespellen Cartoon Network Crossover Crisis Deck-building Game van […] Lees verder..
Vandaag is op Kickstarter een nieuw project van de Nederlandse uitgever Black Box Adventures gelanceerd, het bordspel Frutti di Mare. Dit is een toegankelijk strategisch bordspel voor 2-6 spelers, dat zich afspeelt op een bord spaghetti. Frutti di Mare heeft volgens de uitgever voldoende diepgang voor ervaren spelers en blijft dankzij de verschillende karakters en […] Lees verder..
De Amerikaanse spellensite The Dice Tower heeft vandaag de genomineerden van de Dice Tower Awards 2016 bekendgemaakt. Zoals een Amerikaanse spellenprijs betaamt, stikt het ook hier van de categorieën. Ik bespaar je de volledige lijst en beperk me tot een handvol categorieën. Voor het volledige feestje kun je terecht op de desbetreffende website. De winnaars […] Lees verder..
Een selectie uit de korte nieuwsberichten, informatieve links en andere ludieke snippers die ik de afgelopen week heb getweet via @Bordspeler. Tradewars – Homeworld: Exterra Edition, deck building in space. Nu op Kickstarter: https://t.co/2Hjjmr37dO — Erwin Broens (@Bordspeler) May 7, 2017 Interessante gedachten over speelduur, op basis van drie stellingen: https://t.co/V4hJyxaLdk — Erwin Broens (@Bordspeler) […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO