Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zoekresultaten in:
Spellendatabase (5)
Forum (10)
Markt (0)
Kennisbank (0)
Nieuws (0)
Feeds (0)
De tafel plakt (0)
Bordspeler.nl (9)
 
Spellendatabase
Autodrop: Het Doldwaze Bordspel

Autodrop: Het Doldwaze Bordspel
Er staat jullie een grote verkeerschaos te wachten in het absurd lekkere Autodrop bordspel! Het doel van het spel is in ieder geval simpel: probeer als eerste de finish te bereiken. Daar kom je niet zomaar: Botsauto’s op de weg, bumperklevers, lang...

Familiespel - 2 tot 4 personen
bekeken: 425 - reacties: 0 - gem. waardering: Geen

Buurman en Buurman: Het Bordspel

Buurman en Buurman: Het Bordspel
In het spannende Buurman & Buurman dobbel- en bordspel ligt een hele stapel klussen op je te wachten. Goed dat Buurman & Buurman zo handig zijn. En jullie gaan ze helpen. Om een klus af te krijgen probeer je het juiste gereedschap bij elkaar ...

Kinderspel - 2 tot 4 personen
bekeken: 72 - reacties: 0 - gem. waardering: Geen

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson
Overleef jij het spel? Twee teams met ieder zes kampleden landen op een onbewoond eiland. De beide teams proberen te overleven door het eiland te ontdekken en materialen te verzamelen. Zij proberen dit beter te doen dan het andere team en strijden te...

Familiespel - 2 tot 6 personen
bekeken: 736 - reacties: 1 - gem. waardering: 6.0

Penoza

Penoza
Dit is het enige echte Penoza-bordspel, net zo spannend als de populaire misdaadserie. Jouw uitdaging als speler: vorm je eigen bende en bouw een crimineel netwerk zodat je je uiteindelijk kunt vrijkopen uit de onderwereld. Maar pas op: de recherche...

Familiespel - 2 tot 4 personen
bekeken: 624 - reacties: 0 - gem. waardering: Geen

Wie is de Mol?

Wie is de Mol?
Voer zelf alle mollenstreken uit met het Wie is de Mol? bordspel! In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samen te werken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen. Dat lukt ni...

Partyspel, Familiespel - 3 tot 6 personen
bekeken: 1246 - reacties: 2 - gem. waardering: 6.0

 
Forum
Geen ongelezen berichten De Spellenreporter - Jurassic World the boardgame

De Spellenreporter

3

754

di 23 okt 2018, 20:52

StanTem

Geen ongelezen berichten Flikken bordspel

Bordspeler.nl

0

320

vr 05 okt 2018, 11:00

Bordspeler.nl

Geen ongelezen berichten Just Games aan de dope?

Bordspeler.nl

19

1092

wo 26 sep 2018, 12:57

Erwin

Geen ongelezen berichten Oh, Wat Een Jaar! bordspel

Bordspeler.nl

0

393

ma 24 sep 2018, 17:00

Bordspeler.nl

Geen ongelezen berichten All You Need Is Love bordspel

Bordspeler.nl

0

278

za 15 sep 2018, 18:00

Bordspeler.nl

Geen ongelezen berichten Candy Crush bordspel

Bordspeler.nl

0

569

ma 03 sep 2018, 20:00

Bordspeler.nl

Geen ongelezen berichten Speelgoed van het Jaar nominaties Just Games

Bordspeler.nl

4

636

zo 15 jul 2018, 10:31

Erwin

Geen ongelezen berichten Jurassic World bordspel

Bordspeler.nl

3

811

ma 11 jun 2018, 22:36

Jerome

Geen ongelezen berichten Het Eurovisie Song Festival op de speeltafel

Bordspeler.nl

10

926

di 15 mei 2018, 22:44

rober

Geen ongelezen berichten Autodrop bordspel

Bordspeler.nl

0

505

do 06 okt 2016, 15:00

Bordspeler.nl

 
 Artikelen   Auteur   Reacties   Bekeken   Tijdstip bericht 
Geen artikelen
 
Markt
 
De tafel plakt
 
Bordspeler.nl
Just Games heeft deze week een bordspel over de politieserie Flikken uitgebracht. Dankzij het dubbelzijdige speelbord kan er zowel in Rotterdam als in Maastricht worden gespeeld. Het persbericht bevat nauwelijks spelinhoudelijke informatie, maar het is blijkbaar de bedoeling dat je op het speelbord op zoek gaat naar de coördinaten van de plaats delict. Door de […] Lees verder..
De Nederlandse uitgever Just Games komt 1 november in samenwerking met Talpa met het bordspel Oh, Wat Een Jaar!, geïnspireerd op het gelijknamige tv-programma dat wordt uitgezonden op RTL 4. Keer terug naar een specifiek jaartal en beantwoord vragen over het nieuws, muziek en hoogtepunten van dat jaar. Ken jij alle ins en outs en […] Lees verder..
De Nederlandse uitgever Just Games is vooral bekend van toegankelijke quiz- en familiespellen, die veelal zijn gebaseerd op populaire televisieprogramma’s of speelfilms. Zeg maar spellen uit de categorie ‘onschuldig vermaak’. Op 1 oktober tapt Just Games uit een ander vat en komt dan met het bordspel Pablo Escobar. Je kunt volgens de uitgever nu zelf […] Lees verder..
Just Games presenteert in samenwerking met RTL en EndemolShine het All You Need Is Love bordspel, geïnspireerd op het gelijknamige RTL 4-programma. Vanaf 1 oktober kunnen spelers ontdekken hoe goed zij elkaar kennen door middel van het beantwoorden van persoonlijke vragen. Bij een goed antwoord verdienen jij en je medespeler een hartje. Lever de hartjes […] Lees verder..
Just Games heeft een Candy Crush bordspel uitgebracht. Net als in het online spel, dat wereldwijd tientallen miljoenen spelers heeft, moet je gekleurde snoepjes verzamelen door slim te puzzelen. Je maakt een ketting van snoepjes om de kers in het midden van het speelbord te veroveren. Ondertussen kunnen jouw tegenstanders jou het leven zuur maken. […] Lees verder..
Ik ontving gisteren een persbericht van Just Games, waarin deze spellenuitgever bekendmaakt dat twee spellen zijn genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2018. Het educatieve spel Reis door de Ruimte met André Kuipers is genomineerd in de categorie 10 – 11 jaar en het coöperatieve bordspel Jurassic World in de (naar mijn mening […] Lees verder..
Op 28 juni brengt Just Games het officiële Jurassic World bordspel op de markt. Dit is een coöperatief bordspel waarbij de spelers samen een park met dinosaurussen beheren. Alle spelers kiezen een werknemer om het park mee te besturen. Deze werknemers hebben verschillende vaardigheden. Spreek af wie botten van de dinosaurussen gaat opgraven, wie het […] Lees verder..
Deze week staat het Eurovisie Song Festival volop in de belangstelling. Spellenuitgever Just Games heeft onlangs het Eurovision Song Contest bordspel uitgebracht. In dit kennisspel beantwoord je vragen over de muzikale wedstrijd om kaarten te verzamelen waarmee je jouw eigen optreden samenstelt. Verzamel kaarten in de categorieën kleding, nummer, podium en instrumenten en zorg ervoor […] Lees verder..
Just Games brengt deze week het Autodrop bordspel uit. Het speelbord bestaat uit negen losse delen, waarmee je aan het begin een raceparcours vormt. Hierover racen de spelers met hun speelstukken van start naar finish. Desgewenst met autootjes van karton, maar liefhebbers van lekkere dropjes scheuren rond met het meegeleverde snoepgoed. Er zitten namelijk drie […] Lees verder..
 
Feeds
 
Nieuws
 

Spellengek
 [ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO