Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




12 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: wo 20 nov 2013, 12:17 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island ", uitgegeven door Z-Man Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
1-4 Spelers
120 Minuten Speeltijd

Deel 1 (Intro & Opzet):

* Wat zit er in de doos? - 01:13
* Opzetten v/h Spel - 04:08
* Speluitleg - 09:10

Deel 2 (Uitleg & Review):

* Review - 15:28

In samenwerking met Spellendiscounter.nl
Afbeelding

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 21 nov 2013, 17:40 
Gamer-geek
Avatar gebruiker

Berichten: 430
Woonplaats: Roermond, NL
een erg sterke review Dharquen!

deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, helaas momenteel niet zo goed verkrijgbaar.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 25 nov 2013, 18:35 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
Sjtollie schreef:
een erg sterke review Dharquen!

deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, helaas momenteel niet zo goed verkrijgbaar.

Bedankt!
Hij is inderdaad wat lastig aan te komen, maar hij komt volgens mij in december met een 2e druk weer in de schappen.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 25 nov 2013, 21:09 
Garnaal
Avatar gebruiker

Berichten: 301
Woonplaats: Wageningen
Inderdaad weer een duidelijke review!

Zit ook al lang te wachten totdat hij voor een mooie prijs verkrijgbaar is.

5 dec is de tweede editie van zman games in Amerika weer verkrijgbaar,
http://boardgamegeek.com/thread/1072376 ... t-z-man-on

Maar heb liever de portal editie, las namelijk dat er een aantal fouten in de zman editie zitten, en er niet uit zijn gehaald in de tweede editie.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 7 met Tapatalk 4

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 26 nov 2013, 01:42 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
Enig idee wat deze foutjes zijn?

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 26 nov 2013, 09:39 
Garnaal
Avatar gebruiker

Berichten: 301
Woonplaats: Wageningen
http://boardgamegeek.com/thread/1031259 ... an-edition

De Soldier card zit een fout in, de test van de verschillende skills zijn omgedraaid.

Ik dacht dat er meer fout was, maar dat kan ik niet terug vinden.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 7 met Tapatalk 4

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 26 nov 2013, 14:14 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
Gelukkig slechts een type fout, voor het spel maakt dit niet uit.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 17 apr 2015, 23:21 
Condottiƫrre

Berichten: 908
Ik heb het spel eens bekeken en het ziet er geweldig uit. Er is 1 regel waar me wat onduidelijkheid over is, en dat is het bouwen van uitvindingen. Je discard de resources die nodig zijn en je draait de uitvindingkaart om zodat het een beschikbaar item wordt. Eens uitgevonden, wordt de kaart dan gewoon omgedraaid en blijft ze liggen waar ze lag, of verhuist de omgedraaide kaart en wordt de lijst met mogelijkse uitvinden aangevuld met een nieuwe kaart? En in het 2de geval, waar gaat het zonet uitgevonden item dan naartoe?


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: za 18 apr 2015, 09:55 
Jakkiebak!

Berichten: 57
Woonplaats: Hillegom
Je draait alleen de uitvinding om, en dat blijft zo (mits je later een kaart trekt dat zegt dat je iets weer opnieuw moet uitvinden). Uitvindingen worden verder niet aangevuld.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: za 18 apr 2015, 12:49 
4. Brieven uit Whitechapel (2011)

Berichten: 89
Woonplaats: Mechelen (B)
Ik heb het spel net gekregen als verjaardagscadeau!
Al een leuk potje gespeeld en heel veel extra info opgezocht.
Zijn er bepaalde extra's die het spel echt beter maken? (promo's etc.?)
Gebruikt iemand het extra Sailor-karakter?

Bedankt voor je review Dharquen!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 19 apr 2015, 23:19 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
Er is een leuke promo met wat extra beesten die je kunt oppeuzelen (zoals de laatste dodo :P). Die ik persoonlijk wel tof vind, de andere promo's moet ik nog eens te pakken zien te krijgen.

Verder is de uitbreiding "Voyage of the Beagle" ook een aanrader.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 24 apr 2015, 08:25 
Body & Soul
Avatar gebruiker

Berichten: 1148
Woonplaats: Vorselaar
Dharquen schreef:
Sjtollie schreef:
een erg sterke review Dharquen!

deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, helaas momenteel niet zo goed verkrijgbaar.

Bedankt!
Hij is inderdaad wat lastig aan te komen, maar hij komt volgens mij in december met een 2e druk weer in de schappen.


Dan moeten we er als de kippen bij zijn wil dat zeggen.
Heb daar inderdaad ook al goede commentaren van gehoord.
:wink:

_________________
http://www.spelletjesenzo2290.wordpress.com
https://www.facebook.com/Spelletjes.Enzo.2290/
https://www.instagram.com/spelletjes_enzo_2290/?hl=nl


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
12 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Robinson Crusoe  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Tags

Robinson Crusoe



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO