Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




9 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 31 jan 2014, 01:22 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "D-Day Dice", uitgegeven door Valley Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
1-4 Spelers
45 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 00:43
* Opzetten v/h Spel - 02:03
* Speluitleg - 03:43
* Review - 14:14


Bijlagen:
D-Day Dice.jpg
D-Day Dice.jpg [ 109.17 KiB | 900 keer bekeken ]

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 31 jan 2014, 20:18 
9. Flash Point: Fire Rescue (2011)
Avatar gebruiker

Berichten: 1740
Woonplaats: Noord-Brabant
Dit spel staat al een tijdje op mijn vizier. Ik hoop eigenlijk dat dit spel door een Nederlandse uitgever wordt opgepakt en uitgebracht.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 31 jan 2014, 21:07 
Erelid
Avatar gebruiker

Berichten: 4126
Woonplaats: Emmeloord
Erg leuk spel wat mij betreft! Maar ik denk niet dat dit door een Nederlandse uitgever opgepakt gaat worden eerlijk gezegd.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 02 feb 2014, 13:12 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
Tijd zal het leren, maar Kickstarter projecten neigen lang in Amerika te blijven hangen.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 26 apr 2015, 19:05 
Garnaal

Berichten: 347
Woonplaats: Waardenburg
Bedankt voor de review!

Lijkt me een leuk spel en volgens mij 1 die ook zeer geschikt is voor solo play. Ga het op mijn lijstje zetten ;)

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 26 apr 2015, 20:47 
Andorsadeur
Avatar gebruiker

Berichten: 2560
Woonplaats: Sprang-Capelle, N-Br (NL)
SkippyNL schreef:
Bedankt voor de review!

Lijkt me een leuk spel en volgens mij 1 die ook zeer geschikt is voor solo play. Ga het op mijn lijstje zetten ;)

Zeker een leuk spel! Toevallig vandaag nog gespeeld.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 26 apr 2015, 22:58 
Garnaal

Berichten: 347
Woonplaats: Waardenburg
pleunie.william schreef:
SkippyNL schreef:
Bedankt voor de review!

Lijkt me een leuk spel en volgens mij 1 die ook zeer geschikt is voor solo play. Ga het op mijn lijstje zetten ;)

Zeker een leuk spel! Toevallig vandaag nog gespeeld.


En? De bunkers weten te bereiken?

PS Ga eens kijken waar ik het spel kan kopen ;)

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 27 apr 2015, 08:09 
Andorsadeur
Avatar gebruiker

Berichten: 2560
Woonplaats: Sprang-Capelle, N-Br (NL)
SkippyNL schreef:
pleunie.william schreef:
SkippyNL schreef:
Bedankt voor de review!

Lijkt me een leuk spel en volgens mij 1 die ook zeer geschikt is voor solo play. Ga het op mijn lijstje zetten ;)

Zeker een leuk spel! Toevallig vandaag nog gespeeld.


En? De bunkers weten te bereiken?

PS Ga eens kijken waar ik het spel kan kopen ;)

Ja, de bunker bereikt, maar zéér nipt; we hadden allebei nog precies 1 unit over!
We speelden een uitbreidings-map: Pegasus Bridge N-17. Hier gelden de regels van "A Few Good Men" waarbij je telkens maar de helft van je gedobbelde troepen bij krijgt. Bij deze map moet je na de bunker nog de weg veroveren, maar dat was gelukkig geen probleem meer.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 27 apr 2015, 18:05 
Team Bordspelmania
Avatar gebruiker

Berichten: 5712
Woonplaats: Rijen
...als we het goed hebben gespeeld.... :mrgreen:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
9 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - D-Day Dice  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Tags

D-Day Dice



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO