Alles over Spel 2019
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Spel 2019





8 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 21 maart 2014, 00:40 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2559
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Legendary", uitgegeven door Upper Deck Entertainment, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
1-5 Spelers
30-60 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 01:06
* Opzetten v/h Spel - 02:29
* Speluitleg - 06:55
* Review - 18:03

In samenwerking met Spellendiscounter.nl
Afbeelding

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 21 maart 2014, 10:55 
5. Torres (1999)
Avatar gebruiker

Berichten: 2048
Ik kan me erg goed vinden in je eindconclusie. Overigens zijn er inmiddels al 3 expansies op de markt. Naast Dark City (met o.a. Professor X, Daredevil, Punisher, Ghost Rider, Elektra, X-Force Wolverine, etc.) is er ook een Fantastic Four expansie (met uiteraard Invisible Woman, Thing, Mr. Fantastic en Human Torch, en daarnaast natuurlijk The Silver Surfer, Galacto en Mole Man) en nu net op de markt is de Paint The Town Red-expansie, die verder focust op Spiderman. Ik geloof dat er nu al een triljoen verschillende combinaties mogelijk zijn.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 21 maart 2014, 17:42 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2559
Woonplaats: Amersfoort
Inderdaad, ik zie dat ik weer hopeloos achter de feiten aan loop. :lol:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 21 maart 2014, 19:14 
Garnaal
Avatar gebruiker

Berichten: 388
Woonplaats: Boechout
Mooie review. Mijn interesse is nu helemaal gewekt.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 30 maart 2014, 20:01 
Gouverneur

Berichten: 578
Woonplaats: Amersfoort
Wat ik me nog afvroeg, en ik niet helemaal goed kon zien, is er ruimte in de doos om de cards te voorzien van sleeves? Dat vind ik een groot nadeel van DC comics, zodra de kaarten gesleeved zijn passen ze niet meer mooi in de vakjes van de doos.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: zo 30 maart 2014, 20:06 
5. Catan: Cities & Knights (0)
Avatar gebruiker

Berichten: 2453
Woonplaats: De Goorn
De kaarten met sleeves van het basisspel, de grote uitbreiding The Dark City en de kleine uitbreiding The Fantastic Four passen bij mij allemaal in de doos van het basisspel zonder problemen. De nieuwe uitbreiding (Paint the Town Red) heb ik besteld, maar nog niet binnengekregen. Vermoed alleen dat die niet meer in de doos van het basisspel gaat passen :-(

_________________
Volg Ameritrash.nl onze website, facebook, Twitter en instagram!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 30 maart 2014, 20:32 
Gouverneur

Berichten: 578
Woonplaats: Amersfoort
Welke sleeves raad je aan?


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: zo 30 maart 2014, 22:02 
Condottiƫrre

Berichten: 908
Flash schreef:
De kaarten met sleeves van het basisspel, de grote uitbreiding The Dark City en de kleine uitbreiding The Fantastic Four passen bij mij allemaal in de doos van het basisspel zonder problemen. De nieuwe uitbreiding (Paint the Town Red) heb ik besteld, maar nog niet binnengekregen. Vermoed alleen dat die niet meer in de doos van het basisspel gaat passen :-(



Ik heb ze er gisteren nog net allemaal bij gekregen!


Omhoog
Offline Profiel     
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
8 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Legendary  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten


Tags

Legendary



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO