Alles over Spel 2018
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Nederlandse Spellenprijs - nominaties





41 berichten | Pagina 1 van 3 | Ga naar pagina: 1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 25 apr 2014, 14:12 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2279
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Istanbul", uitgegeven door White Goblin Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-5 Spelers
40-60 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 01:04
* Opzetten v/h Spel - 02:32
* Speluitleg - 06:26
* Review - 17:40

In samenwerking met White Goblin Games.
Afbeelding


Bijlagen:
Istanbul.jpg
Istanbul.jpg [ 85.64 KiB | 1760 keer bekeken ]

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 25 apr 2014, 15:15 
a.k.a. Tio
Avatar gebruiker

Berichten: 1345
Woonplaats: Beerse
Klinkt als een spel naar mijn smaak. Simpele regels, mooie uitvoering, niet al te lang, mooie prijs ook. Komt op het lijstje!

_________________
SPELHAMELS BEERSE:
Elke 3de vrijdag en 1ste zaterdag van de maand: gratis spelavond in Taverne Den Anker in Beerse!

meer info: http://spelhamels.blogspot.be en https://www.facebook.com/spelhamels [WIM]


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 25 apr 2014, 15:24 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2279
Woonplaats: Amersfoort
The Iced One schreef:
Klinkt als een spel naar mijn smaak. Simpele regels, mooie uitvoering, niet al te lang, mooie prijs ook. Komt op het lijstje!

:thumbup:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 25 apr 2014, 15:33 
Party Animal
Avatar gebruiker

Berichten: 473
Woonplaats: Tilburg
Bedankt voor de review. Ik keek erg uit naar iets meer informatie. Erg nuttig, deze video.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 25 apr 2014, 19:43 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2279
Woonplaats: Amersfoort
Geen dank, ik ben blij dat ik dit spel heb mogen spelen & reviewen. Heb er enorm van genoten, en hij zal zeker vaker op tafel gaan komen.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 25 apr 2014, 20:34 
Erelid
Avatar gebruiker

Berichten: 4105
Woonplaats: Emmeloord
Dharquen schreef:
Geen dank, ik ben blij dat ik dit spel heb mogen spelen & reviewen. Heb er enorm van genoten, en hij zal zeker vaker op tafel gaan komen.

Wel bijzonder Bastiaan dat je een wat eenvoudiger spel toch zo hoog waardeert. Vaak val je toch meer voor de langere spellen. :wink:

Wel leuk trouwens hoor, ik ben groot fan van dit genre spellen. In een uur speelbaar en toch niet alleen maar geluk maar ook wat denkwerk. :thumbup:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 02 mei 2014, 17:10 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2279
Woonplaats: Amersfoort
Dierik schreef:
Wel bijzonder Bastiaan dat je een wat eenvoudiger spel toch zo hoog waardeert. Vaak val je toch meer voor de langere spellen. :wink:

Wel leuk trouwens hoor, ik ben groot fan van dit genre spellen. In een uur speelbaar en toch niet alleen maar geluk maar ook wat denkwerk. :thumbup:

Ik was ook zelf wat verrast, maar het speelde zo heerlijk soepel. Ik kon gewoon niet anders! :clap:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 18 mei 2014, 12:18 
8. Abyss (2014)

Berichten: 2628
Woonplaats: Dessel
Hey Bastiaan,

prachtig filmpje met wederom een super uitleg !!
En een leuke begintune !!! :thumbup:
Ik wou wel nog even een (heel) klein foutje melden, de startspeler krijgt geen drie lira maar twee lira

_________________
elke 3de vrijdag en 1e zaterdag van de maand : spelavond in taverne Den Anker in Beerse (gratis toegang !)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 18 mei 2014, 13:29 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2279
Woonplaats: Amersfoort
Bedankt voor je scherpte! :wink:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 18 mei 2014, 13:39 
2. The Castles of Burgundy (2011)

Berichten: 2628
Woonplaats: Dessel
Dharquen schreef:
Bedankt voor je scherpte! :wink:

Jij bedankt voor het maken van al die filmpjes !!
Ze zijn al dikwijls een grote hulp geweest !! :thumbup: :thumbup:

_________________
elke 3de vrijdag en 1e zaterdag van de maand : spelavond in taverne Den Anker in Beerse (gratis toegang !)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 18 mei 2014, 13:43 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2279
Woonplaats: Amersfoort
dirk schreef:
Dharquen schreef:
Bedankt voor je scherpte! :wink:

Jij bedankt voor het maken van al die filmpjes !!
Ze zijn al dikwijls een grote hulp geweest !! :thumbup: :thumbup:

Geen dank, blij dat mijn filmpjes van dienst zijn.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 16 jun 2014, 14:52 
Party Animal
Avatar gebruiker

Berichten: 436
Woonplaats: Leuven (BE)
Ik heb het spel recent aan mezelf geschonken als verjaardagscadeau :).
Net uitgepakt, gelezen en ook dit filmpje bekeken. Prachtig uitgelegd trouwens.
Met één vraag blijf ik wel zitten.

Als je door middel van het uitspelen van een kaartje een actie 2 keer mag uitvoeren, moet je daar dan ook een tweede assistent voor achterlaten op deze locatie, of kan de huidige assistent die daar ter plaatse is de actie 2 keer uitvoeren ?

_________________
http://www.depittigepion.be/


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 16 jun 2014, 15:42 
5. Tzolk'in: The Mayan Calendar (2012)

Berichten: 15
Woonplaats: Leeuwarden
De huidige assistent ter plaatse kan de actie 2 keer uitvoeren

Verstuurd vanaf mijn HTC One met Tapatalk


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 16 jun 2014, 15:50 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2279
Woonplaats: Amersfoort
Noenin schreef:
De huidige assistent ter plaatse kan de actie 2 keer uitvoeren

Ik hoef niets meer te zeggen. :)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 16 jun 2014, 16:29 
Party Animal
Avatar gebruiker

Berichten: 436
Woonplaats: Leuven (BE)
Okey dankjewel, vanavond een keertje spelen! :)

_________________
http://www.depittigepion.be/


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
41 berichten | Pagina 1 van 3 | Ga naar pagina: 1, 2, 3  Volgende


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Istanbul  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 11 gasten


Tags

Istanbul



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO