Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  





9 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 26 aug 2014, 12:54 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2363
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Biblios", uitgegeven door Iello, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-4 Spelers
30 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 01:11
* Opzetten v/h Spel - 02:05
* Speluitleg - 03:06
* Review - 11:16

In samenwerking met De Rode Pion
Afbeelding


Bijlagen:
Biblios.jpg [303.02 KiB]
376 keer gedownload

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 26 aug 2014, 13:01 
6. Pay Dirt (2014)

Berichten: 2680
Woonplaats: Dessel
Is het de bedoeling dat je de kaarten open op tafel legt ??
Wij spelen namelijk altijd dat enkel de startspeler de kaarten ziet en ze naar eigen goeddunken verdeelt zonder dat de andere spelers deze gezien hebben wat volgens mij voor veel meer spanning zorgt aangezien je bijna nooit weet wie welke kaart heeft of welke kleur hij of zij probeert te verzamelen.

_________________
elke 3de vrijdag en 1e zaterdag van de maand : spelavond in taverne Den Anker in Beerse (gratis toegang !)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 26 aug 2014, 13:35 
1. King of Tokyo (2011)

Berichten: 383
Woonplaats: Hemiksem
Wij spelen ook altijd met "gesloten" kaarten...
Enkel indien je met 3 of 4 spelers speelt, komen er volgens mij kaarten "open" op tafel te liggen.
(Je eigen kaart blijft gesloten, en ook de "auction" kaart blijft gesloten. Enkel de kaarten voor de andere spelers komen bij ons "open" op tafel)

Wel een top spel trouwens!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 26 aug 2014, 14:55 
6. Ticket to Ride: Europe (2005)
Avatar gebruiker

Berichten: 1709
Woonplaats: Noord-Brabant
Langzaam maar zeker komen we er achter hoe groot de spellenzolder en de inmiddels beroemde witte tafel is. Leuk filmpje weer.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 26 aug 2014, 15:46 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2363
Woonplaats: Amersfoort
Jullie hebben gelijk. Alleen de kaarten voor de andere spelers worden open neergelegd.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 26 aug 2014, 15:47 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2363
Woonplaats: Amersfoort
WTULTC schreef:
Langzaam maar zeker komen we er achter hoe groot de spellenzolder en de inmiddels beroemde witte tafel is. Leuk filmpje weer.

Soms te klein voor de camera's die ik heb. :P
Bedankt.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 26 aug 2014, 20:16 
2. The Castles of Burgundy (2011)

Berichten: 2680
Woonplaats: Dessel
Dharquen schreef:
Jullie hebben gelijk. Alleen de kaarten voor de andere spelers worden open neergelegd.

Zelfs dit doen wij niet, wij leggen of geven alle kaarten blind zodat niemand anders deze ziet behalve de startspeler, maakt het minder overzichtelijk en dat vind ik bij deze een voordeel !! :wink:
Wel een topspel trouwens

_________________
elke 3de vrijdag en 1e zaterdag van de maand : spelavond in taverne Den Anker in Beerse (gratis toegang !)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 26 aug 2014, 22:00 
7. Ticket to Ride: Märklin (2006)
Avatar gebruiker

Berichten: 1799
Woonplaats: Steenwijk
haha moest soms wel hard lachen om de blikken van degene die op dat moment niet aan het praten/presenteren is! Een tip is het letten op het verschil in volume in de stemmen, je bent af en toe slechter te verstaan dan je partner.

Los daarvan, bedankt voor weer een uitleg!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 27 aug 2014, 11:51 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2363
Woonplaats: Amersfoort
Ik moet daar inderdaad wat scherper op zijn, bedankt voor de tip! :thumbup:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
9 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Biblios  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 3 gasten


Tags

Biblios



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO