Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




18 berichten | Pagina 1 van 2 | Ga naar pagina: 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: ma 09 feb 2015, 20:43 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Legendary Encounters", uitgegeven door Upper Deck Entertainment, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
1-5 Spelers
45-60 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 01:09
* Opzetten v/h Spel - 03:30
* Speluitleg - 08:32
* Review - 24:10

In samenwerking met De Rode Pion.
Afbeelding


Bijlagen:
Legendary Encounters_Nox.jpg [341.98 KiB]
698 keer gedownload

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 19 feb 2015, 00:12 
.
Avatar gebruiker

Berichten: 32
Woonplaats: Leuven
mooie review! ik hoop met dit spel ook snel aan de slag te kunnen gaan :mrgreen:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 23 feb 2015, 23:04 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
SpaceBender schreef:
mooie review! ik hoop met dit spel ook snel aan de slag te kunnen gaan :mrgreen:

Ik hoop met je mee! Absoluut de moeite waard.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 25 maart 2015, 23:59 
Jakkiebak!

Berichten: 57
Woonplaats: Hillegom
Mijn interesse voor dit spel is ook gewekt. Alleen lastig te krijgen (voor een meer vriendelijke prijs). Iemand een idee wanneer deze weer wat beter verkrijgbaar is? Daarnaast heb ik gelezen dat er nog wel eens geklaagd is over ontbrekende kaarten. Hoop dat dit bij een nieuwe editie verholpen is. Klinkt wel erg slordig. Verder lijkt het mij een leuk spel.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: do 26 maart 2015, 19:11 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
Het spel is nog vrij nieuw, dus er zullen weinig 2e hands exemplaren in omloop zijn.
De Rode Pion heeft het spel in ieder geval, mocht je het zoeken.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 26 maart 2015, 21:08 
Jakkiebak!

Berichten: 57
Woonplaats: Hillegom
Bedankt voor de tip. Heb het spel toevallig zojuist besteld bij bol.com voor 53,-. Levertijd is nu 5-7 dagen, maar vraag me af of ze überhaupt kunnen leveren. We gaan het zien.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 31 maart 2015, 19:26 
Jakkiebak!

Berichten: 57
Woonplaats: Hillegom
Spel sneller binnen dan verwacht :clap: Kan nog niks zeggen over het spel omdat ik het de komende dagen niet kan spelen. Ben 2,5 uur kwijt geweest aan het sorteren en tellen van de kaarten. Wel meteen een pluspunt (voor zover je het een pluspunt kan noemen), alle kaarten zijn compleet! Dat is alvast een goed begin. Heb wel een paar minpuntjes (welbekend):

1) Dramatische manier waarop de kaarten zijn verpakt. Je gaat zeker een paar uur nodig hebben om alle kaarten te sorteren en te tellen. Op bgg is een handige lijst te vinden.

2) Erg karig dat je je eigen inlay-kaartjes moet schrijven. Vind het ook gedoe met die piepschuimblokjes en niet echt praktisch. Had dan zoiets als een Dominion inlay meegeleverd in de doos.

3) Artwork van de diverse kaarten zit nogal een verschil. Van bijna realistisch tot soms lachwekkend slecht.

Nog niks over het spel zelf nog, maar dat gaat nog komen. Buiten bovenstaande om, lijkt het me echt een leuk spel.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: wo 01 apr 2015, 09:29 
Condottiërre

Berichten: 908
stp schreef:
...
3) Artwork van de diverse kaarten zit nogal een verschil. Van bijna realistisch tot soms lachwekkend slecht.

Nog niks over het spel zelf nog, maar dat gaat nog komen. Buiten bovenstaande om, lijkt het me echt een leuk spel.


In verband met het Artwork geef ik je wel volkomen gelijk. Ik vind het een fantastisch spel, maar hoe Vasquez is getekend op sommige kaarten, daar gaan mijn wenkbrauwen toch spontaan van fronsen...

Ik hoop dat ze met de Predator box Arnold wel degelijk op een goeie manier gaan tekenen. Anders ga ik toch verplicht zijn van een HEULE boze mail te sturen... :lol:


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: wo 01 apr 2015, 09:38 
..........
Avatar gebruiker

Berichten: 5976
Woonplaats: Leusden
eateasse schreef:
Ik hoop dat ze met de Predator box Arnold wel degelijk op een goeie manier gaan tekenen. Anders ga ik toch verplicht zijn van een HEULE boze mail te sturen... :lol:


Je bedoelt dit met 'een goede manier'? 8)

Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: wo 01 apr 2015, 09:59 
Condottiërre

Berichten: 908
Als ze een total recall set doen vind ik het prima! :lol:


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: do 02 apr 2015, 23:04 
Jakkiebak!

Berichten: 57
Woonplaats: Hillegom
Nou, eerste echte potje zit er op (scenario 1: Alien). Wat een verraderlijk spel is dit zeg! Alles leek in kan en kruiken. Goeie combat kaarten kunnen sparen en de eerste 2 objectives verliepen erg soepel (misschien te?). Tot de laatste waar ik enorm veel pech had. Airlockkaart lag netjes op z'n plek klaar om te wachten op de perfect organism. De hive kaart die ik daarna scande die op de airlock lag, was meteen de perfect organism maar had even geen 10 combatpunten in m'n hand waardoor ik deze meteen kon doorschuiven naar de combat zone. Hierdoor raakte in een ongelijke cirkelstrijd terecht. Uiteindelijk kansloos doordat ik ook nog eens 3 strikekaarten moest pakken. Net niet gehaald maar ik weet wat ik nu kan verwachten voor de volgende poging. Pfff.... Wel een topspel met enorm veel sfeer.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 24 apr 2015, 15:16 
.
Avatar gebruiker

Berichten: 32
Woonplaats: Leuven
Net nieuw op de kop kunnen tikken voor 40€, koopje :mrgreen: !


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 24 apr 2015, 15:17 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
SpaceBender schreef:
Net nieuw op de kop kunnen tikken voor 40€, koopje :mrgreen: !

Goed bezig! :clap:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 19 sep 2015, 00:49 
Jakkiebak!

Berichten: 57
Woonplaats: Hillegom
Wow!: Legendary Encounters: Predator binnenkort verkrijgbaar. Te combineren met de Alien variant. Van de film combinaties ben ik totaal geen fan, maar als cardgame lijkt me dit toch wel erg interessant. Ga deze variant
ook zeker aanschaffen :D


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: zo 20 sep 2015, 10:24 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
Ik ben ook heel nieuwsgierig naar deze nieuwste Legendary reeks.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
18 berichten | Pagina 1 van 2 | Ga naar pagina: 1, 2  Volgende


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Legendary Encounters  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Tags

Legendary Encounters



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO