[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1632: getimagesize(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1632: getimagesize(http://spellenwinkelgewonnen.nl/image/data/logo_spellenwinkelGewonnen.png): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known
Nox' Spellenzolder - Patchwork : Videoreviews en speluitleg - Bordspelmania
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




19 berichten | Pagina 1 van 2 | Ga naar pagina: 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: ma 18 mei 2015, 17:14 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2352
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Patchwork", uitgegeven door 999 Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2 Spelers
15-30 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 00:54
* Opzetten v/h Spel - 01:41
* Speluitleg - 02:41
* Review - 08:21

In samenwerking met Spellenwinkel Gewonnen!.
Afbeelding


Bijlagen:
Patchwork.jpg [390.55 KiB]
655 keer gedownload

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 18 mei 2015, 17:17 
Erelid
Avatar gebruiker

Berichten: 4111
Woonplaats: Emmeloord
Goed spel inderdaad! Eén van de beste tweespelerspellen van de laatste jaren in mijn ogen! :thumbup:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 18 mei 2015, 18:11 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2352
Woonplaats: Amersfoort
Dierik schreef:
Goed spel inderdaad! Eén van de beste tweespelerspellen van de laatste jaren in mijn ogen! :thumbup:

Sluit ik mij bij aan!

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 18 mei 2015, 23:17 
Forummoderator
Avatar gebruiker

Berichten: 3722
Woonplaats: Geldrop/NL
Dharquen schreef:
Dierik schreef:
Goed spel inderdaad! Eén van de beste tweespelerspellen van de laatste jaren in mijn ogen! :thumbup:

Sluit ik mij bij aan!

Ik doe mee.

_________________
All is fair in love, war and Carcassonne
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 18 mei 2015, 23:20 
1. Great Western Trail (2016)

Berichten: 3451
Woonplaats: Woerdense Verlaat
rober schreef:
Dharquen schreef:
Dierik schreef:
Goed spel inderdaad! Eén van de beste tweespelerspellen van de laatste jaren in mijn ogen! :thumbup:

Sluit ik mij bij aan!

Ik doe mee.


Ik ook :thumbup:!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 19 mei 2015, 12:03 
2. 7 Wonders (2010)

Berichten: 394
Woonplaats: Amersfoort
En ik ook. Topspel! :thumbup:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 19 mei 2015, 13:25 
Burgemeester

Berichten: 1271
Woonplaats: Woudenberg
Toch maar eens aanschaffen dan, zo duur is deze niet :thumbup:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 19 mei 2015, 13:48 
1. Lords of Waterdeep (2012)

Berichten: 2673
Woonplaats: Dessel
DeKerstman schreef:
Toch maar eens aanschaffen dan, zo duur is deze niet :thumbup:

Ik heb hem slechts één keer gespeeld en vond er eigenlijk niet zoveel aan.
Misschien moet ik hem nog maar eens een kans geven gezien de commentaren hier.

_________________
elke 3de vrijdag en 1e zaterdag van de maand : spelavond in taverne Den Anker in Beerse (gratis toegang !)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 19 mei 2015, 17:17 
Team Bordspelmania
Avatar gebruiker

Berichten: 5668
Woonplaats: Rijen
...en ook allemaal waarderen, hè? Hier: Patchwork

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 19 mei 2015, 17:35 
1. Great Western Trail (2016)

Berichten: 3451
Woonplaats: Woerdense Verlaat
BaSL schreef:
...en ook allemaal waarderen, hè? Hier: Patchwork


Goeie tip! Ga ik meteen doen. Bij veel spellen nog niet gedaan; laatste bewerking was met die wedstrijd vrees ik :oops:. Organiseer weer eens zoiets, haha! Niet specifiek voor de prijzen, maar dan gaan toch een hoop mensen waarderen en daar gaat het ten slotte voornamelijk om lijkt me :).


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 19 mei 2015, 18:09 
Team Bordspelmania
Avatar gebruiker

Berichten: 5668
Woonplaats: Rijen
Hmmm... :think:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 21 dec 2015, 19:45 
what's in a game...

Berichten: 209
Woonplaats: oostende
vraagje,

als ik het spel begin met extra knopen te krijgen. dan moet ik vooruit gaan, maar er is nog niemand die gespeeld heeft. ga ik dan gewoon 1 vooruit? (in principe sta ik dan voor de anderen)


dank!


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: ma 21 dec 2015, 20:07 
Phoenix

Berichten: 1902
Woonplaats: nabij utrecht
dan kom je op het eerste vakje en krijg je 1 knop, maar waarom zou je dat doen????

_________________
een dag niet gespeeld, is een dag niet geleefd!


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: ma 21 dec 2015, 20:27 
Critico

Berichten: 2052
Woonplaats: Zaamslag
Tig maal naar gekeken maar omdat ik de gfx zo verschrikkelijk vind dus niet aangeschaft. Zelfs niet eens toe gezet om te spelen. En da lady bij mij thuis denkt er ook zo over.

Maf, wat gfx kunnen doen.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 21 dec 2015, 21:06 
Veenboer

Berichten: 169
Woonplaats: Amersfoort
Thema sprak mij eerst niet aan. Vanwege goede reviews toch gekocht. Ik ben om: het is een heel goed spel. Iedere keer weer anders. Hersenbrekertje voor diegenen die willen winnen. :thumbup:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
19 berichten | Pagina 1 van 2 | Ga naar pagina: 1, 2  Volgende


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Patchwork  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: siehor en 1 gast


Tags

Patchwork



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO