Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




10 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: do 25 jun 2015, 17:03 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2448
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Wiz-War", uitgegeven door Fantasy Flight Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-4 Spelers
60-90 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 00:45
* Opzetten v/h Spel - 01:59
* Speluitleg - 04:35
* Review - 15:22

Met dank aan Martin Looij.


Bijlagen:
Wiz-War.jpg [352.22 KiB]
237 keer gedownload

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 26 jun 2015, 00:58 
Keep Exploring Games
Avatar gebruiker

Berichten: 2030
Woonplaats: Hellevoetsluis
:thumbup:
Jij bent snel hey.

_________________
Kickstarter voor Adventures on the High Seas:
https://www.kickstarter.com/projects/ma ... -high-seas


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 26 jun 2015, 01:58 
Check: Ameritrash.nl
Avatar gebruiker

Berichten: 1592
Woonplaats: Amsterdam
Haha! Mijn ex-Wiz-War! :P

_________________
Laatste 10 gespeeld:
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 26 jun 2015, 11:34 
Keep Exploring Games
Avatar gebruiker

Berichten: 2030
Woonplaats: Hellevoetsluis
Jep, van de math trade en uitgeleend aan Bastiaan. Maar hoe herken jij je exemplaar van Wiz War?

_________________
Kickstarter voor Adventures on the High Seas:
https://www.kickstarter.com/projects/ma ... -high-seas


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 26 jun 2015, 11:42 
Check: Ameritrash.nl
Avatar gebruiker

Berichten: 1592
Woonplaats: Amsterdam
1. Ik zag dat jij hem aan Bastiaan had uitgeleend.
2. Er zit een beschadiging op de doos, kan je niet heeeel goed zien.. maar zit er wel.

_________________
Laatste 10 gespeeld:
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 26 jun 2015, 12:05 
Keep Exploring Games
Avatar gebruiker

Berichten: 2030
Woonplaats: Hellevoetsluis
Ruud2009 schreef:
1. Ik zag dat jij hem aan Bastiaan had uitgeleend.
2. Er zit een beschadiging op de doos, kan je niet heeeel goed zien.. maar zit er wel.


Nu maak je me nieuwsgierig naar punt 2. Wat noem jij een beschadiging. en zat die er al toen je hem aan mij had opgestuud? :roll:

_________________
Kickstarter voor Adventures on the High Seas:
https://www.kickstarter.com/projects/ma ... -high-seas


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 26 jun 2015, 12:25 
Check: Ameritrash.nl
Avatar gebruiker

Berichten: 1592
Woonplaats: Amsterdam
Duiker schreef:
Ruud2009 schreef:
1. Ik zag dat jij hem aan Bastiaan had uitgeleend.
2. Er zit een beschadiging op de doos, kan je niet heeeel goed zien.. maar zit er wel.


Nu maak je me nieuwsgierig naar punt 2. Wat noem jij een beschadiging. en zat die er al toen je hem aan mij had opgestuud? :roll:


Zoals netjes in de beschrijvingvan de mathtrade item stond, ja. Oh.. en met foto's.

_________________
Laatste 10 gespeeld:
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 26 jun 2015, 12:31 
Keep Exploring Games
Avatar gebruiker

Berichten: 2030
Woonplaats: Hellevoetsluis
Ruud2009 schreef:
Duiker schreef:
Ruud2009 schreef:
1. Ik zag dat jij hem aan Bastiaan had uitgeleend.
2. Er zit een beschadiging op de doos, kan je niet heeeel goed zien.. maar zit er wel.


Nu maak je me nieuwsgierig naar punt 2. Wat noem jij een beschadiging. en zat die er al toen je hem aan mij had opgestuud? :roll:


Zoals netjes in de beschrijvingvan de mathtrade item stond, ja. Oh.. en met foto's.


Oh, ik zie die foto nu ja. En ik kan je vertellen dat ik die schade nog heel erg veel erger heb gemaakt door blijkbaar met die al zwakke hoek over de grond te schuren in een roltas met blijkbaar een gat aan de onderkant van de parkeerplaats naar Zomerspel. Er zit nu gewoon een groot gat in die hoek. Gelukkig zijn alle componenten nog steeds prima.. :shifty:

_________________
Kickstarter voor Adventures on the High Seas:
https://www.kickstarter.com/projects/ma ... -high-seas


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 26 jun 2015, 12:45 
Check: Ameritrash.nl
Avatar gebruiker

Berichten: 1592
Woonplaats: Amsterdam
Mja, denk dat ik mijn kopie nieuw heb gekocht en daarna.. maximaal 5x heb gespeeld. Wat vond jij ervan?

_________________
Laatste 10 gespeeld:
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 26 jun 2015, 12:47 
Keep Exploring Games
Avatar gebruiker

Berichten: 2030
Woonplaats: Hellevoetsluis
Ik had hem net binnen en toen vroeg Bastiaan of ie hem kon lenen. En toen dacht ik tsja ik kan wel snel de spelregels gaan lezen en spelen maar ik kan beter wachten tot zijn review en daarna spelen dat is makkelijker :lol: . Dus nog geen idee

_________________
Kickstarter voor Adventures on the High Seas:
https://www.kickstarter.com/projects/ma ... -high-seas


Omhoog
Offline Profiel     
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
10 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Wiz-War  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Gnork en 1 gast


Tags

Wiz-War



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO