Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

Nox' Spellenzolder - Wiz-War
https://www.bordspelmania.eu/videoreviews-speluitleg/topic14941.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  Bastiaan_Nox [ do 25 jun 2015, 17:03 ]
Berichttitel:  Nox' Spellenzolder - Wiz-War

Uitleg & Review van het spel "Wiz-War", uitgegeven door Fantasy Flight Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-4 Spelers
60-90 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 00:45
* Opzetten v/h Spel - 01:59
* Speluitleg - 04:35
* Review - 15:22

Met dank aan Martin Looij.

Auteur:  Duiker [ vr 26 jun 2015, 00:58 ]
Berichttitel:  Re: Nox' Spellenzolder - Wiz-War

:thumbup:
Jij bent snel hey.

Auteur:  Ruud2009 [ vr 26 jun 2015, 01:58 ]
Berichttitel:  Re: Nox' Spellenzolder - Wiz-War

Haha! Mijn ex-Wiz-War! :P

Auteur:  Duiker [ vr 26 jun 2015, 11:34 ]
Berichttitel:  Re: Nox' Spellenzolder - Wiz-War

Jep, van de math trade en uitgeleend aan Bastiaan. Maar hoe herken jij je exemplaar van Wiz War?

Auteur:  Ruud2009 [ vr 26 jun 2015, 11:42 ]
Berichttitel:  Re: Nox' Spellenzolder - Wiz-War

1. Ik zag dat jij hem aan Bastiaan had uitgeleend.
2. Er zit een beschadiging op de doos, kan je niet heeeel goed zien.. maar zit er wel.

Auteur:  Duiker [ vr 26 jun 2015, 12:05 ]
Berichttitel:  Re: Nox' Spellenzolder - Wiz-War

Ruud2009 schreef:
1. Ik zag dat jij hem aan Bastiaan had uitgeleend.
2. Er zit een beschadiging op de doos, kan je niet heeeel goed zien.. maar zit er wel.


Nu maak je me nieuwsgierig naar punt 2. Wat noem jij een beschadiging. en zat die er al toen je hem aan mij had opgestuud? :roll:

Auteur:  Ruud2009 [ vr 26 jun 2015, 12:25 ]
Berichttitel:  Re: Nox' Spellenzolder - Wiz-War

Duiker schreef:
Ruud2009 schreef:
1. Ik zag dat jij hem aan Bastiaan had uitgeleend.
2. Er zit een beschadiging op de doos, kan je niet heeeel goed zien.. maar zit er wel.


Nu maak je me nieuwsgierig naar punt 2. Wat noem jij een beschadiging. en zat die er al toen je hem aan mij had opgestuud? :roll:


Zoals netjes in de beschrijvingvan de mathtrade item stond, ja. Oh.. en met foto's.

Auteur:  Duiker [ vr 26 jun 2015, 12:31 ]
Berichttitel:  Re: Nox' Spellenzolder - Wiz-War

Ruud2009 schreef:
Duiker schreef:
Ruud2009 schreef:
1. Ik zag dat jij hem aan Bastiaan had uitgeleend.
2. Er zit een beschadiging op de doos, kan je niet heeeel goed zien.. maar zit er wel.


Nu maak je me nieuwsgierig naar punt 2. Wat noem jij een beschadiging. en zat die er al toen je hem aan mij had opgestuud? :roll:


Zoals netjes in de beschrijvingvan de mathtrade item stond, ja. Oh.. en met foto's.


Oh, ik zie die foto nu ja. En ik kan je vertellen dat ik die schade nog heel erg veel erger heb gemaakt door blijkbaar met die al zwakke hoek over de grond te schuren in een roltas met blijkbaar een gat aan de onderkant van de parkeerplaats naar Zomerspel. Er zit nu gewoon een groot gat in die hoek. Gelukkig zijn alle componenten nog steeds prima.. :shifty:

Auteur:  Ruud2009 [ vr 26 jun 2015, 12:45 ]
Berichttitel:  Re: Nox' Spellenzolder - Wiz-War

Mja, denk dat ik mijn kopie nieuw heb gekocht en daarna.. maximaal 5x heb gespeeld. Wat vond jij ervan?

Auteur:  Duiker [ vr 26 jun 2015, 12:47 ]
Berichttitel:  Re: Nox' Spellenzolder - Wiz-War

Ik had hem net binnen en toen vroeg Bastiaan of ie hem kon lenen. En toen dacht ik tsja ik kan wel snel de spelregels gaan lezen en spelen maar ik kan beter wachten tot zijn review en daarna spelen dat is makkelijker :lol: . Dus nog geen idee

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/