Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




8 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 07 aug 2015, 14:23 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Betrayal at House on the Hill", uitgegeven door , door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
3-6 Spelers
60-90 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 01:07
* Opzetten v/h Spel - 02:38
* Speluitleg - 05:13
* Review - 20:12

Met dank aan Martin Looij.


Bijlagen:
Betrayal at House on the Hill_Nox.jpg [357.55 KiB]
511 keer gedownload

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 07 aug 2015, 15:02 
Critico

Berichten: 2062
Woonplaats: Zaamslag
Zo enthousiast en dan maar 3 sterren?

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 07 aug 2015, 16:47 
Erelid
Avatar gebruiker

Berichten: 4126
Woonplaats: Emmeloord
maartend schreef:
Zo enthousiast en dan maar 3 sterren?

Nox wordt steeds kritischer, hij speelt vast teveel spellen. :lol:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 08 aug 2015, 14:58 
8. Agricola (2007)
Avatar gebruiker

Berichten: 1731
Woonplaats: Noord-Brabant
Dit spel heb ik een paar keer gespeeld en ik ken mensen die het helemaal geweldig vinden. Ik snap daarom eigenlijk niet dat dit spel nog niet door een Nederlandstalige uitgever is opgepakt. Wellicht is een vertaling van sommige zaken (zoals monsters) in het spel minder leuk.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 08 aug 2015, 17:49 
Check: Ameritrash.nl
Avatar gebruiker

Berichten: 1592
Woonplaats: Amsterdam
Dierik schreef:
maartend schreef:
Zo enthousiast en dan maar 3 sterren?

Nox wordt steeds kritischer, hij speelt vast teveel spellen. :lol:


Alles tussen een 6 en een 8 Is 3 sterren.. Dus een 6 of 7.5.. is in scoring identiek. Juist in dit bereik, waar de meeste games in vallen, is 3 sterren niet specifiek.

_________________
Laatste 10 gespeeld:
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 09 aug 2015, 23:31 
Jakkiebak!

Berichten: 57
Woonplaats: Hillegom
Leuk spel inderdaad. Regels vind/vond ik persoonlijk niet altijd heel duidelijk juist. Daar is ook redelijk over geklaagd. Gelukkig is er een errata te vinden op de site van uitgever die de boel wat duidelijker maakt voor specifieke situaties.

Edit: Als oplossing voor die irritante clipjes heb ik met zwart elektra plakband 1 kant van de clipjes beplakt en netjes geknipt zodat je er niets van ziet. Blijven nu wel goed zitten :D. Met ducktape schijnt het ook goed te werken.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: ma 10 aug 2015, 09:42 
El Capitan
Avatar gebruiker

Berichten: 1591
Woonplaats: Sterksel
stp schreef:
Leuk spel inderdaad. Regels vind/vond ik persoonlijk niet altijd heel duidelijk juist. Daar is ook redelijk over geklaagd. Gelukkig is er een errata te vinden op de site van uitgever die de boel wat duidelijker maakt voor specifieke situaties.

Edit: Als oplossing voor die irritante clipjes heb ik met zwart elektra plakband 1 kant van de clipjes beplakt en netjes geknipt zodat je er niets van ziet. Blijven nu wel goed zitten :D. Met ducktape schijnt het ook goed te werken.


Ik heb ze met heet water wat flexibeler kunnen maken en kunnen buigen naar de juiste stand.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 10 aug 2015, 12:16 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
maartend schreef:
Zo enthousiast en dan maar 3 sterren?

Ik heb ook aardig zitten dubben tussen 3 of 4 sterren, maar heb uiteindelijk door de componenten de beslissing op 3 sterren laten vallen. Maar dit was een lastige. :D

En bedankt voor alle tips om de clipjes toch nog fatsoenlijk te kunnen gebruiken.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
8 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Betrayal at House on the Hill  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Tags

Betrayal at House on the Hill



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO