Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




15 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 11 sep 2015, 15:05 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van de uitbreiding "De Reis naar het Noorden" voor het spel "De Legenden van Andor", uitgegeven door 999 Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-4 Spelers
60-90 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 01:09
* Opzetten v/h Spel - 03:38
* Speluitleg - 11:53
* Review - 21:08

In samenwerking met 999 Games.
Afbeelding


Bijlagen:
De Legenden van Andor - De Reis naar het Noorden.jpg [403 KiB]
496 keer gedownload

_________________
Watch me on Youtube!


Laatst bijgewerkt door Dharquen op za 12 sep 2015, 12:13, in totaal 1 keer bewerkt.
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 11 sep 2015, 16:10 
10. Hanabi (2010)

Berichten: 3441
Woonplaats: Woerdense Verlaat
Dharquen schreef:
Uitleg & Review van de uitbreiding "De Reis naar het Noorden" voor het spel "De Legenden van Andor", uitgegeven door , door Nox' Spellenzolder.


Leuk! Eindelijk een spel uitgegeven door Bastiaan zelf :D!

Nu wat serieuzer; kan ik het filmpje al kijken voordat ik alle Legendes van het basisspel en Sterrenschild heb gedaan? Of worden er dan wellicht dingen verklapt ;)?


Laatst bijgewerkt door maxitaxi777 op vr 11 sep 2015, 17:51, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 11 sep 2015, 16:39 
Andorsadeur
Avatar gebruiker

Berichten: 2536
Woonplaats: Sprang-Capelle, N-Br (NL)
Het verhaal speelt zich in chronologische volgorde af, dus voor de juiste beleving zou je eerst de 5 legenden uit het basisspel moeten spelen, dan het Gevecht om Cavern (een tussenlegende die hier gratis te downloaden is) en daarna legende 7 van de Reis naar het Noorden.

Uiteraard kun je en mag je ook direct een legende van de Reis naar het Noorden spelen.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 12 sep 2015, 10:46 
Team Bordspelmania
Avatar gebruiker

Berichten: 5642
Woonplaats: Rijen
maxitaxi777 schreef:
Dharquen schreef:
Uitleg & Review van de uitbreiding "De Reis naar het Noorden" voor het spel "De Legenden van Andor", uitgegeven door , door Nox' Spellenzolder.


Leuk! Eindelijk een spel uitgegeven door Bastiaan zelf :D!

:lol:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 12 sep 2015, 12:15 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
maxitaxi777 schreef:
Dharquen schreef:
Uitleg & Review van de uitbreiding "De Reis naar het Noorden" voor het spel "De Legenden van Andor", uitgegeven door , door Nox' Spellenzolder.


Leuk! Eindelijk een spel uitgegeven door Bastiaan zelf :D!

Nu wat serieuzer; kan ik het filmpje al kijken voordat ik alle Legendes van het basisspel en Sterrenschild heb gedaan? Of worden er dan wellicht dingen verklapt ;)?

Jullie ontgaat ook niks! :D

Maar je kunt het filmpje gerust kijken. Er is maar 1 element dat ik verklap, maar ik denk dat dat niet onoverkomelijk is. ;)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 13 sep 2015, 12:08 
Regenmaker
Avatar gebruiker

Berichten: 276
Woonplaats: Rijswijk
Na het basisspel komt deze toch?
Waar in het verhaal staat Sterrenschild? Of staat die los van de basislegendes en de reis naar het noorden?

_________________
www.feuerteufel.nl en www.turnbasedspellen.nl
Voor online bord en kaartspellen.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 13 sep 2015, 13:56 
Andorsadeur
Avatar gebruiker

Berichten: 2536
Woonplaats: Sprang-Capelle, N-Br (NL)
Het tijdperk van Het Sterrenschild speelt zich inderdaad ook af nadat de draak is verslagen (legende 5), maar het lijkt mij niet dat Het Sterrenschild zich persé afspeelt vóór de Reis naar het Noorden.
Naar mijn mening kunnen de uitbreidingen zich naast elkaar afspelen.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 02 sep 2016, 07:36 
Andorsadeur
Avatar gebruiker

Berichten: 2536
Woonplaats: Sprang-Capelle, N-Br (NL)
pleunie.william schreef:
Het tijdperk van Het Sterrenschild speelt zich inderdaad ook af nadat de draak is verslagen (legende 5), maar het lijkt mij niet dat Het Sterrenschild zich persé afspeelt vóór de Reis naar het Noorden.
Naar mijn mening kunnen de uitbreidingen zich naast elkaar afspelen.

Gisteren legende 10 van De Reis naar het Noorden eindelijk gewonnen! Uit de tekst op de legendekaart Z2 blijkt dat Het Sterrenschild zich wél afspeelt voor de Reis naar het Noorden. Dus....

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 02 sep 2016, 18:08 
.
Avatar gebruiker

Berichten: 513
Woonplaats: Zeist
Wow, vet cool, hoe heb je dat voor elkaar gekregen dan? :wink:


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: za 03 sep 2016, 07:38 
Andorsadeur
Avatar gebruiker

Berichten: 2536
Woonplaats: Sprang-Capelle, N-Br (NL)
Maarten&Gaatske schreef:
Wow, vet cool, hoe heb je dat voor elkaar gekregen dan? :wink:

Grapjas!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 07 sep 2018, 16:30 
Horige

Berichten: 14
Ik ben onlangs pas in aanmerking gekomen met Andor. Is dit vervolg nog ergens te krijgen?


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 07 sep 2018, 17:49 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Joslyn schreef:
Ik ben onlangs pas in aanmerking gekomen met Andor. Is dit vervolg nog ergens te krijgen?

Het was inderdaad even flink zoeken, via BGG zag ik nog een NL exemplaar te koop staan:
https://boardgamegeek.com/geekmarket/product/1112435

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 03 jan 2019, 00:38 
Uno

Berichten: 1
Ik vraag waarschijnlijk naar de bekende weg maar weet iemand nog een plekje waar ik het spel kan kopen? Het lijkt iveral niet meer leverbaar te zijn? Any advice is appreciated!!


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 04 jan 2019, 19:44 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Earthsuit schreef:
Ik vraag waarschijnlijk naar de bekende weg maar weet iemand nog een plekje waar ik het spel kan kopen? Het lijkt iveral niet meer leverbaar te zijn? Any advice is appreciated!!

Hoi, ik heb contact gehad met 999 Games. Er komt een herdruk, rond de zomer van 2019.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 08 jan 2019, 00:28 
Horige

Berichten: 14
Samen met Donkere Helden en misschien ook nog wel officieële PnP legenden volgens de mail die ik ontvangen heb. (maar niet met zekerheid)

Citaat:
staat Donkere helden al op het programma om vertaald te worden? https://legenden-von-andor.de/dunkle-helden/

Is er nog kans dat andere officiële PnP uitbreidingen vertaald gaan worden zoals De terugkeer van de Zwarte Kogge of de mini uitbreiding Het Licht van het vijfde uur?
https://legenden-von-andor.de/bonus-leg ... zen-kogge/
https://legenden-von-andor.de/mini-erwe ... en-stunde/


Citaat:
We zijn nog steeds van plan om Andor uitbreiding Donkere helden uit te brengen, maar wachten nog op een internationale productie. Dit lijkt helaas nog even te duren. We hopen deze uiterlijk in augustus binnen te hebben, maar kunnen niks beloven.

Gezien de drukt een de vele spellen die wij uitgeven, liggen de extre PnP uitbreidingen nog even op de plank, we hopen dit in de zomer eventueel verder op te pakken.


Omhoog
Offline Profiel     
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
15 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - De Reis naar het Noorden (Andor)  

Gebruikers die deze topic waarderen

pleunie.william

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten


Tags

De Legenden van Andor: De Reis naar het Noorden



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO