Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




13 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: ma 07 maart 2016, 11:52 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Sheriff of Nothingham", uitgegeven door Arcane Wonders, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
3-5 Spelers
60 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 01:24
* Opzetten v/h Spel - 02:27
* Speluitleg - 04:24
* Review - 14:48

In samenwerking met De Rode Pion.
Afbeelding


Bijlagen:
Sheriff of Nothingham.jpg [371.75 KiB]
488 keer gedownload

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 07 maart 2016, 12:01 
1. Great Western Trail (2016)

Berichten: 3441
Woonplaats: Woerdense Verlaat
Kunnen we niet weer terug naar de cijfers :lol:? Bijna alles krijgt nu :ster: :ster: :ster: :geenster: :geenster: (in elk geval de filmpjes die ik recent gezien heb), wat voor mij de informatiewaarde toch behoorlijk doet afnemen... Of ben ik de enige die er zo over denkt? Inhoudelijk heb ik dit filmpje nog niet bekeken (ga ik zeker doen), maar scroll ook af en toe even snel door naar de waardering. Doe ik bij meer reviews overigens, puur om te kijken hoe het spel beoordeeld wordt en dan is zo´n cijfer toch wel wat duidelijker in mijn optiek.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 07 maart 2016, 14:42 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Nee, ik wil mijn mening niet teveel opleggen. Dus vandaar een globale waardering, dan kunnen jullie zelf iets van het spel vinden zonder mij blind te volgen. ;)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 07 maart 2016, 15:06 
7. The 7th Continent (2017)

Berichten: 3441
Woonplaats: Woerdense Verlaat
Dharquen schreef:
Nee, ik wil mijn mening niet teveel opleggen.


Een cijfer kan ik wel relativeren hoor en zal ik niet zien als een door jou opgelegde mening :lol:. Maar het is uiteraard jouw keuze, voor een gedetailleerde becijfering van spellen zijn er bovendien ook genoeg andere reviews te vinden. Ik blijf jouw filmpjes er voor de speluitleg zeker bij pakken :).


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: do 17 maart 2016, 10:35 
Rooster Booster
Avatar gebruiker

Berichten: 75
Woonplaats: Kampen
Wat een leuk spel voor een avondje met ook niet-uitgebreide-spel-spelers lijkt me dit.
Het doet me denken aan 'niets om aan te geven'..


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: do 17 maart 2016, 11:39 
Fabrieksmanager
Avatar gebruiker

Berichten: 835
Woonplaats: Enschede, NL
Geurt schreef:
Wat een leuk spel voor een avondje met ook niet-uitgebreide-spel-spelers lijkt me dit.
Het doet me denken aan 'niets om aan te geven'..


Daar deed het mij ook meteen aan denken. Niets aan te geven duurt mij alleen net wat te lang voor wat het is. Je merkt dat het een wat ouder spel is.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 30 maart 2016, 11:00 
Grote Dienaar

Berichten: 115
Woonplaats: Westmalle
Het filmpje klonk veelbelovend, heb het spel vandaag besteld.
Ben al nieuwsgierig om het voor de eerste keer uit te proberen.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: za 20 aug 2016, 23:51 
Rooster Booster
Avatar gebruiker

Berichten: 75
Woonplaats: Kampen
Inmiddels hebben we dit spel een maand thuis. En het is een echte aanrader! Het speelt lekker snel en je hebt een hoop lol samen! Ook vrienden van ons die niet zo van de spelletjes zijn genieten erg van dit spel. Top


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: ma 22 aug 2016, 17:27 
Jakkiebak!
Avatar gebruiker

Berichten: 67
Woonplaats: eeklo (belgië)
wat als de sheriff je zakje controleert en je kan je boete niet betalen ?


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: ma 22 aug 2016, 18:11 
Garnaal

Berichten: 345
Woonplaats: Duffel (België )
kwazimodo schreef:
wat als de sheriff je zakje controleert en je kan je boete niet betalen ?

Dan moet je eerst je smokkelwaar verkopen tot het bedrag betaald is.
Is dat nog niet genoeg, moet je jouw gewone producten zoals brood, kaas enz verkopen tot het bedrag is betaald.
Dus niet alles in geld om zetten.
Wij vinden het hier ook een enorme topper maar je moet minstens met 4 spelen.
Bij ons heeft al wel één zakje het begeven, namelijk de knop is eraf.
Op voorhand niet vertellen aan de spelers dat ze moeten liegen want dat schrikt af.
Tijdens de uitleg krabbelt niemand meer terug en dan lukt het wel.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 22 aug 2016, 22:18 
what's in a game...

Berichten: 209
Woonplaats: oostende
Spel aangekocht en vandaag 2 x gespeeld.

Een topper bij de kids...

De knoppen van de zakken zijn idd fragiel, wij hebben dan ook onmiddellijk gekozen om de zakjes niet dicht te doen.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 23 aug 2016, 23:33 
Rooster Booster
Avatar gebruiker

Berichten: 75
Woonplaats: Kampen
schemerzwerver schreef:
Spel aangekocht en vandaag 2 x gespeeld.

Een topper bij de kids...

De knoppen van de zakken zijn idd fragiel, wij hebben dan ook onmiddellijk gekozen om de zakjes niet dicht te doen.


Wij kozen na 3 potjes om de zakjes in de doos tr laten liggen. Gaat prima zonder..


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: wo 24 aug 2016, 08:53 
what's in a game...

Berichten: 209
Woonplaats: oostende
dat is idd ook een mogelijkheid


Omhoog
Offline Profiel     
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
13 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Sheriff of Nothingham  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 7 gasten


Tags

Sheriff of Nothingham



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO