Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




37 berichten | Pagina 1 van 3 | Ga naar pagina: 1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 19:21 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2328
Woonplaats: Amersfoort
In mei 2011 ben ik begonnen met Nox' Spellenzolder.
En nu, 5 jaar verder, ben ik een begrip geworden in de Nederlandse bordspel wereld.
Wie had dat ooit verwacht? Ik in ieder geval niet.

Het is een uit de klauwen gegroeide hobby waar ik enorm veel energie en plezier uit haal. En waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Het is echt een onderdeel van mijn leven geworden. Ik heb heel veel mensen leren kennen binnen & buiten de bordspel wereld waar ik regelmatig contact mee heb. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt & wordt gevraagd voor bordspel beurzen. Soms lijk ik wel beroemd! :D

Zo op mijn 5-jarige bestaan wil ik even kort terugblikken op het begin en tegelijkertijd jullie eens meenemen voor een blik achter de schermen.


Bedankt voor alles, zonder jullie was Nox' Spellenzolder nooit geworden wat het nu is.


Bijlagen:
Nox Party copy.jpg [527.96 KiB]
373 keer gedownload

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 19:38 
Sojaboon

Berichten: 20
Woonplaats: Oudenaarde
Top! Ik hoop nog veel nieuwe filmpjes van je te mogen bekijken!
Proficiat, bedankt en doe zo voort!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 19:59 
Veenboer

Berichten: 170
Woonplaats: Vlaardingen
Van harte gefeliciteerd kerel! :clap:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 20:00 
Grote Dienaar

Berichten: 111
Woonplaats: Heerlen-Welten
Gefeliciteerd met je jubileum.
Wij lezen zelden nog de spelregels. Als je nox spellenzolder kijkt kun je meteen aanvallen.
Ga zo door.

Enige kleine opmerking: ik vind de puntenbeoordling leuker dan de sterrenbeoordeling.
Maar de rest is top.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 20:26 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 586
Woonplaats: Almere
Gefeliciteerd! Onze spellengroep gebruikt vaakt jouw filmpjes om iedereen klaar te stomen :)

Sheila75 schreef:
Enige kleine opmerking: ik vind de puntenbeoordling leuker dan de sterrenbeoordeling.

Hier ben ik het mee eens, het is nu net iets te vaak 3 sterren :D

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 20:40 
Sojaboon

Berichten: 20
Woonplaats: Oudenaarde
Sheila75 schreef:
Enige kleine opmerking: ik vind de puntenbeoordling leuker dan de sterrenbeoordeling.
Maar de rest is top.


Dat ben ik met je eens.
Maar ik kijk vooral voor de uitleg. De beoordeling durf ik nogal eens te skippen.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 20:45 
Keep Exploring Games
Avatar gebruiker

Berichten: 2015
Woonplaats: Hellevoetsluis
Gefeliciteerd Bastiaan! Op naar de volgende 5 jaar! :thumbup:

_________________
Masker Trilogie en Tour Operator nu leverbaar:
https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/kee ... mes/nl_NL/


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 20:48 
Jakkiebak!

Berichten: 61
Woonplaats: Enschede
Gefeliciteerd met deze mijlpaal.

Ik vind het sterren systeem wel fijn. Er zijn al genoeg (engelstalige) reviewers die je al te zeer hun eigen mening (of die van de uitgever) opleggen. Nu wordt je 'gedwongen' een eigen mening te vormen :)
Prettig dat de spellen gewoon goed worden toegelicht. Dat is denk ik ook wel een reden voor de blijvende populariteit van de Nox' spellenzolder video's.

Enig idee hoeveel unieke spellen je ondertussen hebt gereviewd?


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 21:22 
2. Concordia (2013)

Berichten: 334
Woonplaats: Brasschaat
Proficiat!! :clap: :thumbup: :clap:
Ik ben grote fan van je werk! Van mij krijg je :ster: :ster: :ster: :ster: :ster:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 22:45 
game on!
Avatar gebruiker

Berichten: 245
Woonplaats: Groningen
Cheers! :thumbup:

_________________
arjanvanhouwelingen.com


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 23:34 
Forummoderator
Avatar gebruiker

Berichten: 3719
Woonplaats: Geldrop/NL
Van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

_________________
All is fair in love, war and Carcassonne
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 11 mei 2016, 06:27 
Andorsadeur
Avatar gebruiker

Berichten: 2536
Woonplaats: Sprang-Capelle, N-Br (NL)
Proficiat!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 11 mei 2016, 08:45 
Team Bordspelmania
Avatar gebruiker

Berichten: 5644
Woonplaats: Rijen
:clap: :clap: :clap: Proficiat! Ga zo verder!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 11 mei 2016, 08:46 
1. Arcadia Quest (2014)

Berichten: 155
Woonplaats: Dordrecht
Gefeliciteerd met je 5-jarig bestaan!

Daarnaast wil ik je vooral enorm bedanken want ik vind jouw filmpjes altijd erg handig om een goed beeld te krijgen van een spel zodat ik weet of het wat voor mij is of niet. Dus ga vooral zo door zodat wij bordspelers gebruik kunnen blijven maken van jou fantastische filmpjes!

Oh en inderdaad, de cijfers waren beter dan de sterren, maar dat terzijde.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 11 mei 2016, 09:03 
Avatar gebruiker

Berichten: 732
Woonplaats: Steenwijk
Van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
37 berichten | Pagina 1 van 3 | Ga naar pagina: 1, 2, 3  Volgende


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - 5 Jarig Bestaan!  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 4 gasten


Tags

Nox spellenzolder 5 jaar jarig



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO