Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Spel 2019





9 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: zo 05 jun 2016, 22:22 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2561
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Clash D'Ardeche", uitgegeven door Gaudete Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-4 Spelers
40-90 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 01:24
* Opzetten v/h Spel -03:10
* Speluitleg - 04:55
* Review - 17:51

In samenwerking met Gaudete Games.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 06 jun 2016, 09:23 
Body & Soul
Avatar gebruiker

Berichten: 1148
Woonplaats: Vorselaar
Het thema sprak me meteen aan ... daar ik graag m'n vakantie doorbreng in Ardéche.

Het filmpje zal ik toch nog een paar maal moeten bekijken, daar ik het nog niet helemaal onder de knie heb.

_________________
http://www.spelletjesenzo2290.wordpress.com
https://www.facebook.com/Spelletjes.Enzo.2290/
https://www.instagram.com/spelletjes_enzo_2290/?hl=nl


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 15 jun 2016, 22:38 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2561
Woonplaats: Amersfoort
En hierbij de link naar de Kickstarter:
Clash D'Ardeche.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 23 jun 2016, 09:59 
Body & Soul
Avatar gebruiker

Berichten: 1148
Woonplaats: Vorselaar
Dharquen schreef:
En hierbij de link naar de Kickstarter:
Clash D'Ardeche.


Nog steeds ben ik niet overtuigd genoeg om het te backen.

Ik mis vooral het gegeven hoe de herspeelbaarheid is en of het goed speelbaar is met 2 spelers.

_________________
http://www.spelletjesenzo2290.wordpress.com
https://www.facebook.com/Spelletjes.Enzo.2290/
https://www.instagram.com/spelletjes_enzo_2290/?hl=nl


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 24 jun 2016, 20:03 
War/Eurogamer

Berichten: 446
Woonplaats: Tegelen
ben bang dat ze he zowiezo niet gaan halen zoals het er nu uit ziet.
Jammer Jammer


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 24 jun 2016, 21:04 
Gaudete Games

Berichten: 54
Woonplaats: Huizen
Ha ozymandias en erwin, leuk dat jullie het spel volgen!
Voor wat de herspeelbaarheid betreft: omdat je opdrachtkaart je vertelt hoe je camping er uit moet zien qua opbouw en geografische ligging zijn er verschillende strategieen die het beste voor je kunnen werken.
De ene keer kun je het beste snel uitbreiden, gasten werven en jezelf laag in de markt zetten. De andere keer kun je het beste z.s.m. een zwembad, sanitair en restaurant neerzetten en de hoofdprijs vragen.
Omdat dit ook voor de andere spelers geldt lijken de verschillende potjes die je speelt niet op elkaar. Check bijvoorbeeld deze opdrachtkaarten:
Afbeelding

En of het geschikt is voor twee spelers: de strategische keuzes blijven hetzelfde, evenals het inschatten welke prijs je tegenstander zal gaan vragen dit keer. Maar wacht gerust de review van Undead Viking af (één dezer dagen). Die zal er vast het e.e.a. over gaan zeggen.
Overigens is er ook een solo-variant toegevoegd, waarin je tegen de niet-meer-zo-vriendelijke burgemeester speelt.

Is het nog haalbaar? Tsja we moeten nog veel %, hoewel €7500 in kickstarter termen wel weer meevalt. Gelukkig komt undead viking nog langs en ik zie in analytics dat er toch een redelijk constante stroom bezoekers is. Er wordt denk ik nog gewacht op de review alvorens te backen.
Of zouden er nog andere factoren zijn die nog aan te passen zijn? Hoor het graag!

_________________
'Camping Shop Supply', de uitbreidingsset voor Clash d'Ardèche, nu op Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/117402901/camping-shop-supply-with-early-bird


Omhoog
Offline Profiel   Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 28 jun 2016, 12:29 
Gaudete Games

Berichten: 54
Woonplaats: Huizen
Zoals beloofd: hierbij de undead viking video.


_________________
'Camping Shop Supply', de uitbreidingsset voor Clash d'Ardèche, nu op Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/117402901/camping-shop-supply-with-early-bird


Omhoog
Offline Profiel   Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 28 jun 2016, 13:33 
Keep Exploring Games
Avatar gebruiker

Berichten: 2050
Woonplaats: Hellevoetsluis
Coole review! :thumbup:

_________________
Kickstarter voor Adventures on the High Seas:
https://www.kickstarter.com/projects/ma ... -high-seas


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: ma 14 nov 2016, 22:16 
Gaudete Games

Berichten: 54
Woonplaats: Huizen
Wel, de review wordt wederom actueel nu hij wederom op Kickstarter te zien is vanwege de relaunch :-)

_________________
'Camping Shop Supply', de uitbreidingsset voor Clash d'Ardèche, nu op Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/117402901/camping-shop-supply-with-early-bird


Omhoog
Offline Profiel   Twitter  Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
9 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Clash D'Ardeche (Kickstarter)  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL, Dharquen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Tags

Clash D'Ardeche



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO