Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




9 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: ma 08 mei 2017, 21:04 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2433
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Flamme Rouge", uitgegeven door Lautapelit.fi, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust op spellenzolder@gmail.com.
2-4 Spelers
30-45 Minuten Speeltijd
Voor meer over bordspellen, ga naar http://www.bordspelmania.eu/index.php

* Wat zit er in de doos? - 00:52
* Opzetten v/h Spel - 01:47
* Speluitleg - 03:13
* Review - 07:54

In samenwerking met Spelgroep "The Orange Dwarf", in Hellevoetsluis.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 05 jul 2017, 18:46 
3. Ticket to Ride: Europe (2005)
Avatar gebruiker

Berichten: 12
Hey Nox,
wederom bedankt voor je heldere review! Mede daardoor heb ik het spel aangeschaft.
Ik zat te twijfelen tussen deze en Tour de France (Linkeballen), maar de keuze is hier op gevallen omdat deze relatief makkelijk is uit te leggen (ook aan niet veel-spelers).

Het spel heb ik net binnen, wat me direct opviel dat de wielrennertjes los zitten bij de handjes en de pedalen. Was dat ook bij jou?

Groet Jarno

EDIT: ik zie ook net dat ik anders geprintte kaarten heb, zal wel een oudere versie zijn. Heb inmiddels de makers gemaild, ben benieuwd


Bijlagen:
DSC_0237.JPG [2.79 MiB]
45 keer gedownload
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 05 jul 2017, 20:15 
..........
Avatar gebruiker

Berichten: 5954
Woonplaats: Leusden
jarnov schreef:
Het spel heb ik net binnen, wat me direct opviel dat de wielrennertjes los zitten bij de handjes en de pedalen. Was dat ook bij jou?


Bij mij zit alles los. Belabberde productie. Jammer.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: wo 05 jul 2017, 21:51 
5. Rummikub (1977)
Avatar gebruiker

Berichten: 12
Inderdaad. Maar ben benieuwd hoe de makers reageren. Dit zal wel de eerste lichting zijn. Ik heb video's gezien met mooiere wielrennertjes en kaarten.


Erwin schreef:
Bij mij zit alles los. Belabberde productie. Jammer.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 07 jul 2017, 20:43 
3. Ticket to Ride: Europe (2005)
Avatar gebruiker

Berichten: 12
Gisteren ontving ik per email deze tip van de producent:
https://www.boardgamegeek.com/thread/18 ... structions

Je kunt het enigzins fixen door de renners in heet water te doen, daardoor wordt het kunststof zacht en is beter te buigen, daarna meteen in koud wat doen, zodat het weer hard wordt. Het is wel een gepruts, maar met een beetje geduld is er nog wat van te maken. Ik hoop dat het in de toekomst blijft zitten.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 08 jul 2017, 14:18 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2433
Woonplaats: Amersfoort
Dat is een mooie oplossing. :)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 08 jul 2017, 15:10 
..........
Avatar gebruiker

Berichten: 5954
Woonplaats: Leusden
Dharquen schreef:
Dat is een mooie oplossing. :)


Hmm, de enige mooie oplossing is de productie van deugdelijk spelmateriaal.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: za 08 jul 2017, 21:33 
3. Ticket to Ride: Europe (2005)
Avatar gebruiker

Berichten: 12
Erwin schreef:
Dharquen schreef:
Dat is een mooie oplossing. :)


Hmm, de enige mooie oplossing is de productie van deugdelijk spelmateriaal.


Haha inderdaad, ik neem aan dat ze ervan geleerd hebben...


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 08 jul 2017, 23:43 
Grote Dienaar
Avatar gebruiker

Berichten: 113
Woonplaats: Provincie Antwerpen
jarnov schreef:
Gisteren ontving ik per email deze tip van de producent:
https://www.boardgamegeek.com/thread/18 ... structions

Je kunt het enigzins fixen door de renners in heet water te doen, daardoor wordt het kunststof zacht en is beter te buigen, daarna meteen in koud wat doen, zodat het weer hard wordt. Het is wel een gepruts, maar met een beetje geduld is er nog wat van te maken. Ik hoop dat het in de toekomst blijft zitten.


Mijn eerste editie van Battlelore was ook slecht geproduceerd. Ook toen gaven de producenten een gelijkaardig advies. Deze oplossing werkt, maar schandalig dat er soms zo weinig aandacht is voor het (dure) spelmateriaal.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
9 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Flamme Rouge  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten


Tags

Flamme Rouge



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO