Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




9 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: ma 17 sep 2018, 19:15 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Mechs vs Minions", uitgegeven door Riot Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust op spellenzolder@gmail.com.
2-4 Spelers
60-90 Minuten Speeltijd
Voor meer over bordspellen, ga naar http://www.bordspelmania.eu/index.php

* Wat zit er in de doos? - 01:11
* Opzetten v/h Spel - 03:25
* Speluitleg - 05:37
* Review - 17:14

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 25 sep 2018, 18:54 
Avatar gebruiker

Berichten: 38
Woonplaats: Groningen
Leuke video weer Nox! :thumbup:

Dit is wel een grappig spelletje. (Al zou ik het zelf nooit kopen. :wink:)

In het spel is er wel een grote kans dat je je commandline niet goed op orde krijgt (waarschijnlijk door allerlei damage kaarten) en je alleen maar in een hoekje rondjes aan het draaien bent. :lol:


Omhoog
Offline Profiel    Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 25 sep 2018, 21:32 
Hazelnoot Ridder
Avatar gebruiker

Berichten: 658
Woonplaats: Woerden
Ik wil het al jaren kopen maar heb geen plek en het solot ook slecht dus voor die paar keer per jaar.

_________________
Een dag niet geleefd is een dag niet gespeeld


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 25 sep 2018, 21:34 
Critico

Berichten: 2063
Woonplaats: Zaamslag
Mile83 schreef:
In het spel is er wel een grote kans dat je je commandline niet goed op orde krijgt (waarschijnlijk door allerlei damage kaarten) en je alleen maar in een hoekje rondjes aan het draaien bent. :lol:

En dat maakt het dus zo geweldig. Wij spelen het met 4.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 25 sep 2018, 21:49 
Hazelnoot Ridder
Avatar gebruiker

Berichten: 658
Woonplaats: Woerden
Als je mvm scenario's gedaan hebt is het klaar, zou het willen ruilen met darkest night.

_________________
Een dag niet geleefd is een dag niet gespeeld


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 25 sep 2018, 21:56 
Critico

Berichten: 2063
Woonplaats: Zaamslag
kosterix schreef:
Als je mvm scenario's gedaan hebt is het klaar, zou het willen ruilen met darkest night.

Eerst nog de custom scenarios spelen. En dan kijk ik wel verder.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 26 sep 2018, 12:50 
Mr. group pledge
Avatar gebruiker

Berichten: 382
Woonplaats: Kaprijke, België
Heb het ook liggen. Schitterende components voor die 75 euro. Doos zit tjokvol.
Speelt lekker chaotisch en de eerste missie hebben we dan ook al 2 keer gefaald...

_________________
Dit speelde ik het laatst:
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 05 okt 2018, 15:31 
Avatar gebruiker

Berichten: 38
Woonplaats: Groningen
maartend schreef:
Mile83 schreef:
In het spel is er wel een grote kans dat je je commandline niet goed op orde krijgt (waarschijnlijk door allerlei damage kaarten) en je alleen maar in een hoekje rondjes aan het draaien bent. :lol:

En dat maakt het dus zo geweldig. Wij spelen het met 4.


Nah, ik weet het nog niet. Wij speelden het dus ook met 4 en één iemand was dus alleen maar een beetje rondjes aan het draaien. Ik denk niet dat hij het spel nog heel erg leuk vond. :lol: (Uiteindelijk hadden we de missie wel gewonnen overigens.)


Omhoog
Offline Profiel    Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 05 okt 2018, 16:38 
Website beheerder

Berichten: 222
Woonplaats: Meijel
Of bijna op de grond gelegen van het lachen omdat de Mechpilot niet zo efficiënt was? :-P

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
9 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Mechs vs Minions  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Tags

Mechs vs Minions



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO